Babyshower - et stk overrasket Lise! – Lise og Michael
Lises verden

Babyshower – et stk overrasket Lise!

collage-29Vi har været hjemme på forlænget weekend torsdag-søndag. En mega hyggelig weekend uden arbejde, men med masser af familiebesøg. Vi havde ikke så meget tid til at se vores venner, og jer som der bor langt væk fra omgangskredsen ved, at hvis man kun er hjemme i en weekend, så må man priorieter lidt. Mega øv, for man vil gerne nå det hele. Nå, men jeg tænkte jeg måtte se alle mine søde veninder en anden gang. Det troede jeg i hvertfald..

[vidcore vid=”QBeknmv6″]

På turen hjem fra Nordjylland havde jeg aftalt med min søster, min mor, Nanna og Emil(vores rumboer, som også kørte med hjem), at vi skulle et smut forbi Aros. Vi havde egentligt planlagt det i lang tid og gået og glædet os helt vildt. (Eller jeg havde) Min søster var ved en veninde i Århus, og pludselig blev planerne ændret. For hendes bil var jo ligesom gået i stykker, og mekanikeren(Micki) var nødt til at komme forbi hende og kigge på den inden Aros. (Hvor uheldigt!) Og snydt blev jeg! For pludselig skulle både Michael, Nanna og Emil tisse helt vildt, og de måtte lige låne toilettet hos min søsters veninde. Meget skørt, men jeg lurede det altså ikke. Så jeg gik med op i lejligheden, og der stod 20 af de allerskønneste kvindfolk, jeg kender, og råbte SURPRICE! De havde planlagt det fineste babyshower for mig og lille-V. Der var alt hvad man havde brug for og mere til! Min moster og to kusiner var kommet fra Sønderjylland, veninderne fra Aalborg var der også, mine rejseveninder fra min tur til Guatemala, min dejlige mor, min skønne svigermor og svigerinde(som jeg lige havde sagt farvel til), Sofie og flere til! De havde alle sammen medbragt gaver, mine yndlingskager, frugt og hyggelige lege.

img_3408

Vi legede eksempelvis den klammeste leg med bleer og chokolade. Haha! Nasty!!! Anker var den sødeste, og det var på nippet til at være synd for ham, da jeg smagte på ‘lorte’-bleerne.! “Nej, moster” “Nej, moster. Ulækkert!”. Haha. Og så skulle pigerne også gætte målet omkring min mave. Der blev gættet på alt fra 80-120 cm. Hvad tror I min mave målte?

img_3373

I hvertfald var det den DEJLIGSTE eftermiddag, og jeg er så glad for at de søde dejlige damer gad at bruge den med mig! <3 Så tak til jer!

 

collage-27Jeg fik en masse fine gaver, og hvis du føler for at hente inspiration, så er du velkommen!

 • Et fødsels-kit = læbepomade, saftevand, snacks, ladybind, shampoo+balsam, ammeindlæg, brystcreme mm.
 • Den sødeste nusseklud
 • Hæklede dyr
 • Mega sødt baby tøj
 • Hjemmelavet plakat med søde gloser
 • Hæklet babytæppe
 • Barnetsbog og kalender fra WithWhite.dk
 • En æske med gode sager; bla. lækre spaprodukter til mama, stofbleer, chokolade mm.
 • En pomelo – yes, det er min number one craving! (også når jeg ikke er gravid!)
 • Et par søde sutsko fra Melton

Det var vidst alt for nu! Nu kan jeg læne mig tilbage med god ro i kroppen og en masse lykønskninger i baggagen. Så skal der bare gå en måneds tid, så ham bettemanden kan komme ud! // Lise

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  28. november 2016 at 21:34

  Waue, hvor er de bare gode 😀
  Sikke nogle dejlige, betænksomme folk.

  – A

 • Reply
  Signe
  8. juni 2017 at 14:37

  Hej Lise

  Du er et forbillede for mange og dit fjollede sind smitter af på os alle. Kan du ikke lave et blog indlæg om de ting efter fødslen. Alle de ting vi kvinder frygter, vægten før og efter graviditeten, strækmærker, humøret! Det ville være super spændende at høre dit syn på dig selv før og nu som mommy.

  Bliv ved med det i gør 🙂

  Knus
  Signe

 • Reply
  Signe
  8. juni 2017 at 14:37

  Hej Lise

  Du er et forbillede for mange og dit fjollede sind smitter af på os alle. Kan du ikke lave et blog indlæg om de ting efter fødslen. Alle de ting vi kvinder frygter, vægten før og efter graviditeten, strækmærker, humøret! Det ville være super spændende at høre dit syn på dig selv før og nu som mommy.

  Bliv ved med det i gør 🙂

  Knus
  Signe

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.