Nyt grej til værktøjskassen – Lise og Michael
Michaels verden

Nyt grej til værktøjskassen

img_6084-1

 

På den allerførste dag i Nybyggerne var vi i Silvan og fik lov til at hive ned fra hylderne. Det var så mega vildt! Som at tømme en slikbutik! Især for mig… Måske lidt mindre for Lise. Haha. Nå… Men vi havde mega travlt og det hele skulle jo filmes, så det var ikke alt, jeg ønskede mig, jeg fik hevet ned fra hylderne. Efter optagelserne var slut, fik vi den overraskelse, at vi måtte beholde alt værktøj! Så det var jo bare MEGA fedt! Vi har før lånt os til tingene, og nu har vi en rigtig god bunke værktøj!

Jeg er PT. dybt begravet i alle mulige træ projekter lige fra reproduktion af knækkede stoleben, til en Wegner stol og til sjove GØR-DET-SELV projekter i træ. Til dette er det ikke underordnet hvilke værktøjer der bruges. Vores basis-værktøj fra Nybyggerne er ikke altid nok, så jeg forsøger at få opgraderet lidt engang i mellem.

Hos Engelbert Strauss har de kvalitets værktøj, som jeg ihvertfald kan stå indenfor, bla. disse stemmejern fra Kirschen. Det fede ved værktøj af god kvalitet, er helt klart, at vejen til et mega godt resultat bare er lidt lettere!

Udover mine stemmejern, er der helt sikkert også et par ting der skal tilføjes til min jule ønskeseddel – heriblandt:

  • En ny japanersav/listesav. Det er et uundværligt stykke værktøj når man arbejder meget i træ.
  • En ny hæftepistol. Noget jeg heller aldrig kan undvære – og heller aldrig få nok af! De bliver nemlig slidt op herhjemme med alle de ompolstringer. Her har Engelbert-Strauss også en solid udgave, som jeg klart vil gå efter. Find den her.
  • En ny trykluftspistol. Vores nuværende er ikke særlig god, og i mange af vores DIY projekter bruger vi sådan en for at undgå skruer. Vores garderobeløsning er bl.a. skudt sammen med sådan en.

 

collage-22

 

// Michael

 

Dette indlæg er sponsoreret

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.