Vores nye badeværelse – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Vores nye badeværelse

60857_clover_hundvask_miljo_horisontalt_medium_fra-2  FARVEL! til det gamle badeværelse og GODDAG til nyt og lækkert et af slagsen! Jubiiii, vi er nemlig færdige med vores dejlige badeværelse. Eller det vil sige næsten. Der mange lige et par lister hist og her, men jer, der selv har været i gang med renovering, kender sikkert til det der med, at man bare lige udskyder det lidt.

60857_clover_hundvask_miljo_vertikalt_langt_fra

Vores nye voksen-badeværelse har fået et helt andet udtryk. Der er kommet ro og rigtig spa-stemning. Det er så skønt! Vi har allerede brugt badekarret lidt for meget. Af os begge to. Lise nyder virkelig at læne sig tilbage med hendes store babybule, og jeg, Michael, synes nu også det er ret så lækkert med et varmt og afslappende bad.

Farven på væggen er blevet rigtig fin! Den hedder Havgus B31 og er fra Dyrup. Vi startede med at male væggen hvid, men det var for kedeligt! Der skulle altså lidt farve til, og så matcher det bare vores fliser helt vildt godt! Gulvfliserne er marrokanske håndlavede betonfliser, som vores murer har skaffet for os. De er vidst fra Vila Tiles. Det fine hvide spejl er fra Novel Cabinet Makers. Amaturet er fra Damixa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vores skænk fra Nybyggerne har fået lov at komme med ind på det nye badeværelse, og det kommer endnu mere til sin ret i det lyse rum. Vi har fået skåret et stykke tyndt melamin ud (ja, jeg ved faktisk ikke hvor man kan købe det, for det var en rest vores kære nabo havde stående). Under Nybyggerne fik vi 1000 spørgsmål til, hvad vi ville gøre ifht. vand på det fine palisander. Og ja, vi vidste det dengang egentligt ikke. Vi havde givet den en masse skibslak, men for at være ærlig, så tror jeg ikke det er helt nok. Så den tynde bordplade tager lige det værste vand! Og så er det også ret flot, synes jeg!

Selvom det (symbolsk) var hårdt at sige farvel til de gamle vilde fliser, så er jvi virkelig glade for det nye udtryk, vi har fået! Det er så meget mere os, og det passer meget bedre med resten af huset. Hvad synes I? Er det bare megasynd at vi har kaseret de andre fliser, eller kan I godt følge os?

60857_clover_hundvask_miljo_vertikalt_tet_pu

 

 

Foto: Tia Borgsmidt

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Stine Andersen
  1. december 2016 at 19:24

  Hvor er det bare blevet SÅ fint.
  Personligt synes jeg det er MEGA ærgerligt at de gamle gulvfliser er blevet kaseret. De gav rummet kant, og gjorde at badeværelset adskilte sig fra så mange andre badeværelser. Det er også rigtig pænt nu, men det ligner bare lidt mere “enhver andens” badeværelse og er langt mere anonymt og langt mindre retorismart.

  • Reply
   Lise og Michael
   2. december 2016 at 9:25

   Du har ret i det med personligheden 🙂 Jeg tror bare vi nyder at badeværelset er dæmpet og ikke for vildt. Michael kunne slet ikke gå på toilettet uden at få hovedpine af de vilde fliser før. Hehe 🙂

   • Reply
    Helle, Villa Handmade
    6. januar 2017 at 11:21

    Lækkert! og dejligt at se at I har brugt vores håndlavede diamond fliser – @Villahandmade. Michael viser også masser af personlighed her – bare på en anden måde. Hvis man er mere til det “vilde look” blander man bare de mange mønstre fra kollektionen.

 • Reply
  Fez
  5. december 2016 at 19:31

  Det er en ret stærk farve, I har valgt – men det ser egentligt meget fedt ud – ISÆR sammen med skænken – I har vist glemt at poste et før-billede, så jeg ved ikke hvordan fliserne i deres helhed (De 3 på linket var lidt svært at gætte ud fra) mon har set ud før?

 • Reply
  Sommer
  18. januar 2017 at 18:26

  Jeres nye bedeværelse er for lækkert!!! Elsker den farve i har givet væggen, det er prikken over i’et.
  Personlig synes jeg at de gamle fliser var for fede, men igen det nye bedeværelse er så fedt!

 • Reply
  Isabel
  26. januar 2017 at 12:53

  Hej Lise og Michael.
  Hvor er vasken fra og kan i huske hvad den hedder?
  Hilsen Isabel
  PS: det nye badeværelse er vildt flot;)

 • Reply
  Lis Jørgensen
  11. februar 2017 at 13:02

  Hej Lise og Michael.
  Jeg har noget Søholm. Er det noget, som I er interesseret I?
  Med venlig hilsen
  Lis

 • Reply
  Ditte-Marie
  28. februar 2017 at 17:36

  Hej Lise. Kan du huske farve nummeret på flisen?

 • Reply
  Karin Krüger Søndergaard
  3. november 2017 at 9:20

  Jeres nye hvide fliser på badeværelset hvor er de købt og hvilke mål har de ? Det er mega fedt !!

  • Reply
   Lise og Michael
   3. november 2017 at 16:31

   Hejsa. Kender ikke målene, men de er fra Vila Tiles :)) KH

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.