Lampefetish - Verner Panton – Lise og Michael
Michaels verden

Lampefetish – Verner Panton

Dette indlæg er sponsoreret

collage-19

Som i nok ved, så er jeg noget af en lampenørd. Jeg elsker lamper! Og jeg elsker at nørde forskellige designere og arkitekter. Det er fedt hvad en lampe kan gøre i indretningen. Vi ejer tons vis af lamper. Vi har både Arne Jacobsen, Christian Dell, Le Klint og Verner Panton repræsenteret i vores hjem. Nu skal det handle lidt mere om Verner Panton, end de andre.

Jeg er nemlig ret vild med Verner Pantons designs.. Det er altså imponerende at hans design er 50 år gammelt og stadig med på beatet. Og win-win, så er Ide møbler faktisk forhandler af nogle ret fede designs fra VP. Vi har før kørt lidt kampagne for Ide Møbler; så nu er det altså oplagt at reklamere lidt for deres Verner Panton samling. Du kan se hele sortimentet  her.

collage-18

 

Tre forskellige designs

  • Den populære ‘Globen. Jeg er ret overbevist om, at en lampe, som den, passer ind i de fleste moderne hjem – den er ret anderledes og kan let pifte din indretning lidt op! Du kan få den med klar akryl skærm og indvendig orange/blå/krom; find den her. Og så kan du også finde den i en lidt mere dæmpet udgave her. Også med klar akryl skærm, men med hvidt glas indvendig.
  • VP Pantop er den øverste lampe fra venstre og den nederste i højre hjørne. En ret fin og enkel model med metalskærm. Ville være rigtig fin i et køkken eller bryggers. Det er et så enkelt design, at den ville passe i det fleste hjem. Du kan finde den sorte lampe her og den hvide lampe her.
  • VP Moon er en af Verner Pantons første pendler, og den er noget særligt. Designet på lampen giver et ret fint lys, synes jeg. Den er speciel og man skal nok også være til det lidt anderledes design, for at man synes den er flot. Jeg synes altså den er ret cool i det rette hjem.  Du kan få den med hvide metallameller her eller hvis du er våget – så kan du også få den med kobber lameller her.

 

Så overvejer du at få Verner ind i det hjem, har du nu her nogle gode bud på et par fine lamper.  Ellers kan du finde en af Ide Møblers 36 butikker og se lamperne i ‘levende live’. Desuden kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev lige her.

 

// Michael

 

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Helge Hallmann
    27. januar 2019 at 13:59

    Hvornår blev Moon produceret i akryl?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.