DIY - vægpynt af læderrester – Lise og Michael
DIY

DIY – vægpynt af læderrester

pc141386Efter et par ugers barsel fra DBA Guide, er det atter tid til at komme i det kreative hjørne igen. Før nytåret har vi kørt juletema i måske liiiiidt for lang tid! Vi arbejder altid lidt foran til DBA Guide, så juleforberedelserne startede allerede i oktober. Så nu er vi altså godt trætte af jul, og vi priser os lykkelige over at der er 11 måneder til jul igen. Kender I det?

Så for at få et lille afbræk, lavede jeg december dette indlæg til DBA Guide, som lige er kommet online. Jeg har før lavet vægpynt i samme stil som dette (find det her), så jeg kunne jo oplagt bruge nogle af resterne derfra. Plus en masse læderstumper, jeg har liggende.

Jeg har lavet en video, der viser hvordan jeg laver det fine vægpynt, og den kan du som altid finde på DBA Guide. Klik lige her, for at finde den. 

Hvad synes I om den? Jeg synes den klæder teaktræet så fint. // Lise

Vi har på DBA kørt juletema de seneste maaaaaange uger før nytåret, og vi var dælme ved at køre træt i det! Derfor fik jeg lyst til at la

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Julie Monberg
  6. februar 2017 at 11:40

  Den er SÅ fin. Jeg får vildt meget lyst til at købe nogle læderrester og komme i gang! Tak for god, god, god inspiration (:

  • Reply
   Lise og Michael
   6. februar 2017 at 15:34

   Fedt du kan lide den! Og tak fordi du følger med :-* // Lise

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.