BAG OM NYBYGGERNE føljeton - og så er vi tilbage på skærmen! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

BAG OM NYBYGGERNE føljeton – og så er vi tilbage på skærmen!

lise-og-michael

Hej med Jer!

Om ganske kort tid – i næste uge på TV2 Play og d. 15. i fjernsynet, starter den nye sæson NYBYGGERNE! Så derfor har vi tænkt at lave en lille føljeton af Nybygger-flashbacks fra vores tid. Vi kommer til at sidde klæbet fast til skærmen til den nye sæson, det er en ting der er helt sikkert. Ikke kun fordi vi synes Nybyggerne er et godt program, men også fordi det giver os så frygteligt ondt i maven (på den gode måde), og tager os tilbage til det vildeste Nybygger-eventyr NOGENSINDE! Hele pakken var sindssyg! Dét at bygge hus på så intensiv måde OG det med pludselig at blive et offentligt kendt menneske. Så syret! Men vi deltog og vi vandt. Og i dag sidder vi i vores eget hus og har fået så meget med i baggagen.

Vi håber I vil kigge med hver uge og blive mindet om det rigtig sjove forløb, vi gennemgik for et år siden, og som ‘de nye nybyggere’ er i gang med lige nu.

Og så en BONUS:  Vi er også tilbage på skærmen!!! For vi har nemlig siden vores sejr lavet et lille opfølgnings-program, hvor I kan høre hvordan det har været at flytte ind i huset, og se hvad der er sket i vores verden. Opfølgningsprogrammet kommer på TV2 Play allerede i morgen og vises også i fjernsynet d. 22. Februar i forbindelse med afsnit 2 af den nye sæson.

PS. Er I klar på en åndssvag video?! 😉

[vidcore vid=”T8zJ1nOQ”]

// Lise og Michael

a375d83a-5063-4245-ac54-2f5e2225ac4c

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    VenterPaaVinBlog
    7. februar 2017 at 15:13

    Haha, åh, det var altså skægt at følge jer og alle de andre. Og fedt, der endelig var nogle der talte Aalborggensisk på tv. Dejligt med en ny sæson 😀

    – A

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.