Vores stolegarderobe og vinderen af gavekortet til ELLOS – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Vores stolegarderobe og vinderen af gavekortet til ELLOS

coverbillede

Hej med jer. På DBA guide har Michael lavet en fin artikel omkring hele vores nuværende stolefamilie. Der sker altså virkelig ofte udskiftning, go derfor er det jo DRØN smart at være god til at søge, lede og finde de gode skatte på DBA. Har I egentligt læst vores guide til søgninge på DBA? Den kan måske hjælpe jer i fremtidige søgninger.

Nå, men vil du gerne høre mere om alle vores stole – og måske selv på jagt efter nogle ligneden, så tag da lige og tjek artiklen ud her.

Og så til vinderen af konkurrencen hos ELLOS – Tak for alle der deltog.. Vinderen er Line, der har skrevet denne kommentar : “Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, og det ville være super lækkert med et gavekort til Ellos, så jeg kan købe nogle nye lækre ting. Jeg faldt for disse gardiner, da jeg synes de er super fine og meget elegante, og det vil klæde mit soveværelse så meget!” – STORT TILLYKKE! Vi har sendt dig en mail 🙂

Det var alt for nu! // Lise og Michael

pc151410 myren

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.