Det køber vi ikke brugt! – Lise og Michael
Lises verden

Det køber vi ikke brugt!

Selvom vi køber RIGTIG meget brugt, så er der altså også ting, som vi prioritere at købe fra ny. For helt ærligt – der er altså ikke noget bedre end nyt, rent sengetøj. Og måske er tanken om at ligge i noget tyndslidt og brugt sengetøj, bare heller ikke vildt charmerende. (Medmindre det er mega cool og retro agtigt, selvfølgelig). Men altså, sengetøj, undertøj og håndklæder. Det køber vi altså altid fra nyt. Og det synes jeg sådan set også er helt fair!

Vi var et smut i Idé Møbler, og der faldt vi bl.a. for et rigtig lækkert sengetæppe, som en del har spurgt efter. Det kostede omkring 500 kr og virkelig stort og blødt! Du kan finde det lige her eller måske også i en af Ide Møblers 35 butikker rundt i landet. Jeg flashede det da jeg viste vores babyseng frem i dette indlæg, og nu får I lige det fine billede igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Udover sengetæppet, fik vi også lige opgraderet med et nyt sæt hvidt dyne/pude-betræk. Jeg er mest til ensfarvet sengetøj.. Det er altså bare mest roligt for øjnene! Skal der være lidt på, så er det her sæt med blade altså rigtig fint! Men du kan jo lige tjekke hele udvalget her – for de har lidt forskelligt sengetøj. Tjeeek det uuuuud’, du! Og så kan du jo passende lige tilmelde dig deres nyhedsbrev her, hvor du får div. updates om deres sortiment!

Dette indlæg er sponsoreret.

 

 

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Pernille
    23. februar 2017 at 8:23

    Hej med jer! Dette er totalt ude af kontekst – men jeg mener, at have læst en artikel på DBA med Michael, hvor han beskrev nogle brugte ting, som han holdte øje efter inde på DBA – blandt andet en La Pavino espressomaskine (måske jeg ikke husker rigtigt). Jeg faldt tilfældigvis over en bruger på Instagram, som sælger en brugt til kun 1500kr, ved navn “jacobdklarsen”. Jeg kom bare sådan til at tænke på jer og håber, at I kan bruge det til noget, hvis I stadig er på udkig efter det. Rigtig god dag 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.