Vi rykker rundt! Nu med flot far-sofa.... – Lise og Michael
Lises verden

Vi rykker rundt! Nu med flot far-sofa….

Efter virkelig megen tid søgen, fandt vi endelig den sofa, vi gerne ville have. Michael har efter Villys ankomst forandret sig en del hvad angår møbler. Før var funktionalitet ikke et issue… Nej, det skulle bare være flot og have det rigtige navn. Efter vi har fået barn, er det som om det er gået op for ham, hvor dejligt det egentligt er at sidde godt i en sofa. Han ville pludselig udskifte den fine lædersofa og drømte pludselig om en rigtig far-sofa med chaiselong. Meeen jeg, Lise, var altså heller ikke klar på hvad som helst. Vi endte på et super flot kompromis. Tjek billederne..

p3030187 p3030173p3030180 p3030173

Sofaen er fra Bedre Nætter. Den hedder Recast og du kan tilvælge både puffen, siderne og nakkestøtten. Der er også flere forskellige farver. Vi tog lidt et sats. For vi købte den  uden at have set den i virkeligheden. Men ikke desto mindre er vi virkelig tilfredse med det, der kom med posten. Sofaen er rigtig lækker at sidde i. Og BONUS! Vi har jo altid super mange gæster OG sofaen kan slåes ud til en seng. Det er altså faktisk en sovesofa. Jeg er ikke kæmpe fan af sovesofaer, men den her synes jeg knap man kan se er en sovesofa. Så det er jo bare win-win. Nu kan Michael slænge sig foran fjerneren OG vi kan have overnattende gæster i stuen. Farven er jeg også vild med. Passe SÅ godt til teaktræet, synes I ikke? Vi vil gerne finde et andet – mindre sofabord.. Nogle idéer?

Vi har også byttet på cyklen og reolsystemet. Vi skal snart have malet herhjemme, så inden da, blev vi enige om at prøve at flytte lidt rundt. Man har jo ikke lyst til at bore noget forkert op på en nymalet væg. Hvordan synes I det fungerer med spisebordet og reolsystemet?

Og hvad synes I om den nye sofa?

 

Rigtig god weekend! // Lise

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Sara HB
  3. marts 2017 at 13:16

  Jeg bliver nødt til at spørge hvor urtepotten til jeres store plante i hjørnet er fra? Den er så flot.

  • Reply
   Lise og Michael
   3. marts 2017 at 22:09

   Hejsa Sara. Den er fra Boconcept, nemlig SÅ fin! 🙂

 • Reply
  Mia
  3. marts 2017 at 16:03

  Hvad hedder farven på stoffet? SUUUPER FED SOFA!!!

 • Reply
  Pernille
  3. marts 2017 at 22:33

  Hvor er det fint. Mht sofabordet valgte vi selv et lille rundt med 3 ben. Det fortrød vi dog fordi det væltede hver gang vores søn forsøgte at fejse sig op ad det da han blev de der 7 mdr. Han vil stadig gerne lege ved bordet i en alder af 2år hvis vi sidder i sofaen, og her er det stadig bøvlet det web så ustabilt.
  Altså har ingen ideer til looket, men indput til det praktiske😉

 • Reply
  Sofie jørgensen
  3. marts 2017 at 22:59

  Super fed sofa 😀 lækker farve 🖒

 • Reply
  Sofie jørgensen
  3. marts 2017 at 23:02

  Super fed sofa 😀 lækker farve 🖒 jeg har selv en sofa der kan blive til sovesofa, vi har et sofabord som er en gammel kasse man brugte til værktøj i sin tid og den er på hjul hvilket er fedt når man slår sofaen ud i ny og næ så skal man ikke slæbe rundt på sofabordet 🙂 så jeg forstår noget med hjul på 😉

 • Reply
  Michelle-Marie
  11. marts 2017 at 9:03

  Den er top lækker den sofa, og i en fantastisk smuk farve 😀

  Mvh. Michelle-Marie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.