Krea-kærestetid – Lise og Michael
DIY

Krea-kærestetid

p3090254

I stedet for at tage ud og spise eller i biografen, elsker vi at lave kreative projekter sammen. Det giver os den samme kvalitetstid! Og så er det samtidigt mega sjovt og spændende at kaste sig ud i noget nyt.

I jeg ved ikke hvor lang tid, har Michael fablet om linoleumstryk. Han er jo super skrap til at tegne og samtidigt har han hænderne skuret rigtig på. Så det skulle seriøst ikke undre mig, hvis han er total god til det. Jeg er, i modsætning, nok ikke nær så dygtig. Altså jeg kan da huske jeg har lavet det i fritteren et par gange, og ja.. Det er vidst kun min mor der synes det blev flot. Det hænger i hvertfald stadig hjemme i stuen. Haha.

Nå men nu er det altså tid til at kaste sig ud i det. Jeg har købt alle materialer på Makaku. Makaku har jeg før nævnt, da deres hjemmeside virkelig er fed! Du finder en kæmpe samling af materialer til sjove DIY-projekter og du kan endda også hente inspiration derinde!

p3090245

De har en hel kategori der hedder linoleumstryk, så det er faktisk dejligt nemt og overskueligt. Da vi ikke ejede nogle som helst redskaber eller materialer dertil, har vi købt det store startsæt med både sort linoleumsfarve, valse, skæresæt, 2 linol-plader og akvarelpapir til at trykke på. Vi har også tilkøbt ekstra linoleumsplader og maling, hvis nu vi skulle få brug for det. For at vi kan være i gang samtidigt har vi købt et ekstra skæresæt. Startsættet koster kun 349kr, så for ganske få kroner kan man altså komme i gang med at kreere helt store mesterværker (or so…).

Inden du kaster dig over Makaku’s hjemmeside og køber løs, så har vi altså en rabatkode til Jer. Koden giver nemlig 15% rabat på alle varer, og gælder t.o.m. d. 31/3 2017. Så tast LM15 ind i rabatkodefeltet før du betaler.

Kig med om et par dage for at se det endelige resultat. Haha, jeg lover ikke noget fra min side! Og om ikke andet, så har vi da hygget os med det! // Lise og Michael

 

Dette indlæg er sponsoreret

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Pernille
    9. marts 2017 at 9:22

    Glæder mig til at se jeres færdige kunstværker 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.