Mumi crush! – Lise og Michael
Lises verden

Mumi crush!

skaermbillede-2017-03-10-kl-12-52-06

Jeg har fået mig et nyt crush! Et ægte mumi-crush. Jeg synes simpelthen kopper, skåle og tallerkner med mumitrolde er FOR cool og sødt! Så det er virkelig en ting jeg ønsker mig. Har så også fundet ud af at der er lavet en ‘retro’-udgave i emaljeret metal. Det er så fint! Det må jeg erhverve mig. Villy skal snart holde navngivningsfest, så måske jeg skulle ønske mig lidt af det til ham. Man kan også få barnebestik med mumi lige her OG et fint børnesæt her. Det er helt sikkert også noget Vilsen-bilsen skal ønske sig (såååå, hvis nogle af gæsterne kigger med, så ved I nu det…)

skaermbillede-2017-03-10-kl-12-47-54

Og hey, den side, jeg har fundet det på, har faktisk 10 % på ALT (pånær i forvejen nedsatte varer). Siden hedder RoyalDesign.dk. Rabatten gælder i dag, søndag, og imorgen, mandag, hvis du bruger rabatkoden SPRING10. Hvis du som jeg er VILD med mumi, så er det da oplagt at købe noget i dag! Siden har desuden også andre ret fede sager

Så hermed er tippet givet videre – god shopping og god søndag! // Lise

 

Indlægget indeholder afiliate links.

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.