Bag om Nybyggerne - ekstraværelset – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Bag om Nybyggerne – ekstraværelset

img_6290

Så, nu var vi ved at være rimelig godt inde i det forskellige processer. vi havde været gennem soveværelse, badeværelse og haven. Så nu sad rigtig mange af tingene der bare som en selvfølge. Malerarbejdet var nemt og gulvet var lagt på ingen tid.

Vi var virkelig i tvivl om, hvad vores ene ekstraværelse skulle indeholde. Vi vidste at vi på et tidspunkt ville lave et kontor/arbejdsværelse, men det her var vi virkelig i tvivl om. For hvad søren skal vi to mennesker, uden børn bruge så mange værelser til. Nå, vi blev egentligt rimelig hurtigt enige i, at vi skulle have et gæsteværelse. Især hvis vi endte med at vinde huset. For så ville vi få familie på besøg hele tiden. (og ganske rigtig – det har vi jo!). Men et gæsteværelse bliver jo kun brugt når man har gæster, så vi ville forsøge at lave et rum, vi også selv ville have lyst til at bruge. Derfor kom vi på at lave en TV-stue/gæsteværelse.

Modulsofaen var egentligt dét, der skulle være hovede-projektet. Vi trængte, for at være ærlige, til et lillepusterum og vi havde ikke meget overskud tilbage på det her tidspunkt. Vi satte slet ikke barren højt nok, men det går jo nok! Vi hyggede os i hvertfald med projektet, og jeg kan huske vi var på en del loppe-shoppeture og endte også med en hyggelig eftermiddag i Torvehallerne. Man var NØDT til at få et pusterum i ny og næ, ellers ville man godt nok få nok!

img_6227

collage-37

Vi fik kyndig hjælp fra naboens unger en af dagene. Det var nemlig den dag Peter slog ryggen og de var lidt pressede hos rødt hus. Så kom de tre skønne unger ind til os – og helt ærligt! Hvem klager over det? I hvertfald ikke mig, for jeg elsker børn! Vi fik et par ‘det gør i jo kun for at vinde konkurrencen’ med på vejen, og de kommentarer får man altid. Men nej, selvfølgelig gjorde vi det ikke for at vinde konkurrencen. Peter var kommet på hospitalet og Rikke havde vildt travlt. Selvfølgelig tilbød vi at holde øje med ungerne, og det faldt os altså helt naturligt. Jeg kan huske jeg var ved at smøre rugbrødsmadder til Michael og jeg i køkkenet, da Peter fik problemer med ryggen. Ungerne var mega sultne, så jeg måtte dele mine ny-smurte madder med ungerne. Det var nu meget hyggeligt!

Vores modulsofa er bygget op af fire kasser på hjul, med opbevaring. De kan sættes sammen på alle de måde, man ønsker. De kan bl.a. blive til en dobbeltseng med målene 140×200. De kan også sættes sammen som en chaiselong eller bare en lang sofa. Ja, mulighederne er mange. Og i det lille rum er det virkelig smart!

img_6921

img_6687

Vi bruger den dag i dag modulsofaen rigtig meget. Vi ahr alverdens bras i rummene og når vi ikke har gæster, er idéen at topmadrassen kan proppes ned i et af rummene. Dog står modulsofaen pt altid som en dobbeltseng, da vi har så mange overnattende gæster. Jeg tror faktisk snart jeg vil have den lavet til sofa igen. Det er så hyggeligt!

img_6689 img_6690

Efter vi har vundet Nybyggerhuset er det her rum blevet lavet om 117 gange. Før vi fik vores store værksted/lager, brugte vi rummet til begge dele. Dvs. modulsofaen blev rykket til kontoret, fjernsynet kom ind i soveværelset (og senere i stuen), og vi gik værksteds-amok i det lille rum. Men så skulle vores kære venner jo flytte ind til os i efteråret, plus vi fik vores værksted. Værelset blev atter lavet om, og blev til deres hyggelige værelse. Det kan du se her.

Nu, efter de er flyttet står værelset som før, men vi bruger det nu bare som gæsteværelse. På længere sigt skal rummet have en ordentlig overhaling, for så skal det nemlig laves om til Villys værelse.

 

Hvis du selv har mod på at skulle lave en modulsofa, så har vi i samarbejde med Silvan lavet en udførlig guide. Kig her nedenunder:

skaermbillede-2017-03-09-kl-11-27-17 skaermbillede-2017-03-09-kl-11-27-35

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.