Foråret nærmer sig – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Foråret nærmer sig

Foråret presser sig på! JAAA! Jeg ELSKER forår! Endelig springer alting ud, dagene bliver længere og man kan være heldig at have de første sommer-agtige stunder på terrassen. Vi skal snart i gang med at indrette vores fine nye træterrasse, som vi (læs: Michael) byggede i sensommeren 16.

Vi har bygget lidt selv, bl.a. vores hængekøje – kan I huske den? Ellers kan I finde den her. Vi har også lavet vores egen bænk, den kan du finde her.

Men alt er altså ikke hjemmebygget. For vi synes nemlig det er helt vildt fedt at blande nyt, gammelt og hjemmelavet. På den måde får vi det lige som vi gerne vil. Valgte vi kun at købe brugt og bruge retro-effekter, så ville det slet ikke passe til vores meget type-agtige hus.

Ide møbler har mange fede udendørs-sager, og vi har allerede erhvervet os et par forskellige ting. Vi har købt de fineste plantekasser. De fåes i forskellige størrelser. Stor, mellem og lille. Planen er at det alt sammen skal ud på terrassen så snart frosten forsvinder og bladende begynder at springe ud. Jeg ELSKER blomsterkasser og især disse, som lige bliver hævet lidt fra jorden. Vi har købt dem i tre forskellige størrelser, og jeg glæder mig til at få dem i brug!

100001668282-514Jeg fandt i Ide Møbler også et super fint rullebord. Jeg kan lige forestille mig det ude på terrassen med en god hjemmelavet limonade og måske lidt frisk frugt. Eller som sidebord når der skal grilles! Altså, der er uendelige muligheder.  Det fåes både i hvid og i sort. Vi har valgt den sorte fordi det matcher alle vores andre ting, og vores hus er meget hvidt (dog med sort sokkel), så det er sort der passer bedst. For at få vores personlige ‘retro’-stemning med ind, så har vi tænkt os også at indrette med loppefund. 100000416353-512

collage-36

 

Og så lige to fede bud på liggestole, modellerne hedder Cabo og Click. Jeg er især vild med Cabo! Den er virkelig fin og jeg er sikker på man ligger FANTASTISK i den. Man kan jo nærmest fornemme hvor blød den er. Haha. Alle de ting, jeg har nævnt, kan du garanteret finde i en af Ide Møblers 36 butikker i landet, og så kan du jo også lige prøve at tage et hvil liggestolene, så du er sikker på, hvilke man ligger godt i og hvilke der passer bedst hos dig. Ja – og så kan man jo tilmelde sig deres nyhedsbrev, så man altid er opdateret. Det gør du her. Følg ellers med, når vi begynder indretningen af terrassen – det skal vi nok dele med jer. Der bliver nogle sjove DIY’s, loppefund og links til de forskellige sager, vi har købt.

Nå, men har I også nogle spændende udendørsprojekter? Og glæder I jer ikke også bare til at man kan rykke uden for igen? Det er jo nærmest som at få et ENDNU større hus, når man endelig kan tage sin terrasse/altan/have i brug.

// Lise og Michael

 

Dette indlæg er sponsoreret

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.