Villys fulde navn, og fejringen af det.... – Lise og Michael
Villys verden

Villys fulde navn, og fejringen af det….

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-22

Det skal han hedde


Villy Stig Vandborg. Det er hans navn, og vi elsker det! Villy hedder Villy efter sin oldefar, og vi var egentlig ret sikre på navnet fra start. Vi ville gerne have et V-navn og så var det jo                                    oplagt når Villy-navnet var i familien. Du kan læse mere om det her.  Stig kommer fra Michael – det er hans mellemnavn og Vandborg er mit (Lises) efternavn. En god blanding fra os begge. Villy har fået mit efternavn da jeg sætter rigtig stor pris på det. Der er ikke nær så mange der hedder Vandborg, som der hedder Christensen. Og efter mange snakke, fandt vi frem til, at det betød mere for mig, end for Michael at give efternavnet videre. Michaels mellemnavn Stig, får den lille dreng så i stedet. Og hvis vi en dag får en pige, så skal hun altså også hedde Stig til mellemnavn. Ja, det er måske skørt, men vi synes mest af alt det er hyggeligt.

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-4

Den lille Villy-mand blev i weekende fejret med manér. Vores navngivningsfest var såååå god og man kan leve højt på sådan en fest længe. Vi endte faktisk også med en lille bytur (mor er stolt) om aftenen og Villy blev passet af farmor og farfar for første gang.

Jeg skrev for noget tid siden omkring vores planlægning af festen, og hvorfor den lille fyr skulle navngives og ikke døbes. (Det kan du læse her.) Og i lørdags var tiden så endelig kommet. Vi havde inviteret vores familie og også en håndfuld venner. Faktisk endte vi med at være 52 mennesker, og det er jo helt vildt at have så mange fantastiske mennesker til at fejre vores Villy. Alle billederne i det her indlæg er taget af Jonas Svendsen, vores gode ven og gæst til festen.

 

Stedet vi holdt festen


Vi holdt festen i Aalborg, da det altså er meget nemmere at vi rykker til Jylland, end at hele familien og alle vennerne kommer til Sjælland. (Ja, vores naboer fra vores vej og Sofie + co. kom selvfølgelig også fra Sjælland). Vi havde for laaaang tid siden besluttet os for, at når vi en dag skulle holde navngivning, så skulle det være et lidt anderledes arrangerment. For det første synes vi ikke vores forældre skulle stå for festen og for det andet, så måtte der gerne ske lidt andet end den traditionelle suppe-steg-is-fest.

Så vi inviterede alle gæster til brunch i DGI Huset Nordkraft. Her havde vi bestilt mad fra caféen, inlogeret os i et fint lokale (i selv samme lokale, som jeg i sin tid har stået og rystet min numse i, til zumbaaa) og som et lille afbræk mellem brunch og kaffe/kage, var vi nede i DGI husets store gymnastiksal, hvor vi havde lejet springarealet og hyret to klatreinstruktører til den 22 m høje klatrevæg. Arrangermentet var faktisk ikke særlig dyrt (jo, alt er jo relativt), men jeg vil sige jeg er godt tilfreds med det, vi fik ud af pengene vi betalte!

Det var faktisk en rigtig fed måde at ryste gæsterne sammen på, så man ikke kun snakker med dem, man sidder ved siden af. Desuden blev der heppet og heppet på dem, som begav sig op på klatrevæggen. Den yngste var Anker på 2 år og den ældste var min faster på nogen-og-treds. Det er sejt! Og ja, det har givet et par fiberspringinger og ømme kroppe – men fedt at bevæge sig!

p3250504

Anker klar til klatring

p3250516

 

Bordpynt og bordkort

Michael og jeg tog op i lokalet et par timer før og gik amok med bordpynt og helium. Det var ret hyggeligt og vi fik god hjælp fra Michaels familie. Alt pynten er fra Festissimo. Der fra vi alt vi havde brug for; både balloner, pom-pomer, silke-dimser til bordet, bogstavs-balloner og meget mere. Bordkortene er hjemmelavet og du finder en DIY-guide her. Vi havde lejet af flaske med hellium af nogle bekendte. Men ellers tænker jeg man bare kan google sig frem til det. Det var 7 unger, og de var ellevilde med helliumballonerne! De store af ‘børnene’ (og en del andre voksne gæster… Haha) fik også lige prøvet at snakke med skøre stemmer. Haha, pædagogisk – men det hører sig jo til når man har heliumsballoner!

p3250459 p3250445 p3250468

Pagte til Villy


Til barnedåb har man gudmor, faddere og andre traditioner, som jeg egentligt synes er ret hyggeligt. Budskabet med at man skal være noget for nogen er egentligt ret fint, og jeg er faktisk selv gudmor til én, og fadder til et par stykker. Nu, hvor vi har fravalgt dåben, synes jeg det ville være hyggeligt at lave noget lignende, bare på vores egen måde.

Så vi har lavet nogle pagte til forskellige personer i Villys liv. Vi har skrevet dem med en lille personlig vinkel, og pagtene skal gemmes, så Vilsen selv kan læse dem en gang.

moster-pagt-2

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-28

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-30

 

Fine fine lækre kager

 


Vi fik lov til selv at medbringe ‘dåbs'(eller bare navngivnings)-kager. Min søster, Sofie, er blevet helt bidt af at bage, så hun fik æren af at banke nogle fine kager sammen. Fredag aften knoklede hun med grædende baby på armen, og jeg hjalp lidt til. Resultatet blev SÅ godt og jeg ved Sofie er herre stolt af sig selv. I kagen er der hvid chokolademousse, skovbærmousse og en bund af nødder. Snittet sad lige i øjet og smagen var god. Skuldre klap til Sofisen!

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-16

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-18

Vores outfits


På instagram er der simpelthen så mange der har spurgt ind til især min buksedragt. Den er fra ASOS og du kan finde den lige her. Den er super lækker og nu, hvor vi havde en aktiv dag, var det fedt med en løs buksedragt og ikke en kjole, hvor man ikke lige så nemt kan tumle rundt. Michaels tøj er rimelig basic; et par sorte jeans og en hvid trøje. Trøjen er fra Weekday. Villys tøj er fra H&M.

villys-navnefest-fotograf-jonas-svendsen-20

 

Villys fine gaver


Villy fik så mange gaver! Det var helt overvældende. Altså, der er så mange fine ting, at jeg ville bruge en hel dag på at skrive, hvad han har fået. I må kigge på billederne i stedet… ( Og ja, selvfølgelig fik den lille mand en teaktræs kommode!) Du kan læse om nogle af vores ønsker her.

p3250473 p3260576

Vi havde en perfekt dag! Tak til alle der var med; for gaverne og godt selskab! Og så håber vi I kan bruge det til inspiration eller andet, hvis I selv skal holde et lignende arrangerment.  // Lise og Michael (og Vilsen)

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  27. marts 2017 at 16:14

  Hvor er det fint! Elsker ideen med pagten :-).
  Jeg vil gerne lige høre jer, hvordan har i lavet papiret- altså pagten? Er det noget man kan lave på nettet?
  På forhånd tak for svar
  Mvh Camilla

  • Reply
   Lise og Michael
   27. marts 2017 at 18:05

   Hejsa. Tak <3. Jeg har bare googlet 'gammelt papir', gemt billedet og sat det ind i et tekstdokument med tekstboks ovenpå. Rimelig simpelt 🙂

 • Reply
  Ditte
  27. marts 2017 at 20:55

  Sikke en fin ide med pagter.
  Må jeg se hvad der stod i de andre i havde lavet?
  Mvh Ditte

 • Reply
  Venterpaavin
  29. marts 2017 at 2:25

  Hvor hyggeligt med fest i Nordkraft – det er et dejligt sted!
  Og tillykke med det fine navn🎉💓

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.