Bagom Nybyggerne - ekstraværelset nummer 2 – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Bagom Nybyggerne – ekstraværelset nummer 2

10557651_773288886106009_1258439986713706998_oYay, så er det blevet tid igen! Vi skal et smut bag om Nybyggerne. Denne uge har Nybyggerne lavet fine repos’er og altan. Ja, det lavede vi jo slet ikke da vi kun har et plan, så i stedet vil jeg fortælle lidt om vores andet ekstraværelse – nemlig kontoret.

Da vi startede med det her rum, var vi begge vildt syge. Vi var blevet ramt af stress-influenza, tror jeg. Haha. Ej seriøst, det var virkelig hård kost! Jeg husker at jeg stod i badet, og skulle vaske mit hår. Men da jeg kørte fingrene gennem, så røg kæmpe totter af. Jeg ringede efter Michael – grædende, og han måtte komme og trøste mig. Jeg var så udkørt, og jeg er sikker på vi var ramt af stress. Det var ikke sundt, men der var ingen vej udenom! Vi måtte jo videre.

Nå, men vi var hele tiden rimelig sikre på, at vi ville lave et kontor/arbejdsværelse. Et rum man har lyst til at sætte sig ind med alle de små kreative projekter, vi nu engang kan finde på at lave. Hovedeidéen var at der skulle være masser af lys. Og med de to vinduer i rummet, var det oplagt at lave en lang bordplade, som skulle fylde hele væggen. Bumbum. Hvordan søren griber man lige det an? Tjo, vi tastede www.dba.dk ind på telefonerne, og søgte os frem. Total random fandt vi en teaktræs bordplade i Farum, godt nok til til 7000(!)kr. Vi tænkte ‘DEN MÅ VI EJE’, men vi vidste også godt at det var liiiige dyrt nok. Men hvad faaa’en, den var 5 meter lang og i massiv teak. Sådan noget koster og 7000kr er faktisk billigt. Vi kørte ud på adressen, og det viste sig at være det lækreste træ-outlet. Stedet hedder Dan Outlet. Men vent lige, jeg har glemt mange detaljer, for nu, hvor jeg tænker mig om, så købte vi faktisk den bordplade til køkkenet, så vi havde den liggende. Det var meningen vi ville bruge den til en koge Ø, som jeg før har nævnt her. Men da der hverken var tid eller plads, fik vi jo af gode grunde ikke brugt bordpladen. Så var det jo endnu mere oplagt at bruge den på arbejdsværelset!

12322905_773288889439342_2231119119025088975_o

Kan I huske vi baksede med at få bordpladen ind?? Haha.. Vi var lige blevet færdige med at spartle, male og det hele. Og  da vi så skulle bakse en 4 meter lange (OG PISSE TUNGE) plade ind i rummet, så skrabede den hele vejen op af væggen. Og kameraholdet fulgte selvfølgelig med. Hahaha. Det var sjovt! Vi lappede væggen hurtigt med en klat maling, og i dag er der stadig de berømte afmærkninger, og de får altså lov til at blive der!

[vidcore vid=”cEfL2QuG”]

Vores yderst fine malerteknik i rummet er kun for at tage lidt pis på det hele. Vi fik hele tiden at vide af Mette Helena, at vi skulle gøre noget nyt og ikke bare lave vores halvt-malede lige kanter i rummene. Så vi måtte jo prøve noget nyt. Det er meget sejt, måske ikke så kønt, men på sådan et arbejdsværelse er det ganske fint. Hvad synes I? Farvekoden kan jeg ikke være behjælpelig med, for det er nemlig en farve der er blandet af alle vores rester. Ja – på det her tidspunkt begyndte økonomien at stramme en smule, så man skulle tænke over, hvad man købte.

Desuden fik Michael sin – idag – højtelskede tegneplade. Den er købt her og der købte Michael også nye (dyre) tuscher. Hehe – smart i dag hvor vi har vundet det hele!

 

12440317_773289019439329_5825293488385609736_o

 

Vi vandt ikke rummet, men vi kæmpede også mod 3 andre rigtig fine rum. Vores arbejdsrum har efterfølgende fået et par stålreoler til alt mit krea-halløj og vi bruger rummet dagligt. Det er så rart at have et sted, hvor man kan tage sytøjet frem, uden nødvendigvis at pakke det væk igen.

Hvem synes I skulle vinde den konkurrence – og hvad kan I lide ved kontoret? // Lise

12273701_773288982772666_7540953260041306152_o

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.