En rigtig nærig jyde – Lise og Michael
Lises verden

En rigtig nærig jyde

Yay, jeg er herre mega jydeagtig-nærrig. Det er helt klart en af grundende til at vi køber rigtig meget brugt. Selvfølgelig også bæredygtighedsperspektivet! MEN når jeg køber nyt, så skal der dælme også sparres! Hahah. Det er så åndssvagt, men jeg er en afde dem der kun shopper når der er procenter. Eller starter med at kigge hvad der er på udsalg. Jeg har før nævnt ELLOS som et af mine yndlingssites, og nu, hvor vejret begynder at blive godt, så skal vi snart i gang på terrassen. Har lavet et lille moodboard med fede sager, jeg går og drømmer om.

collage-39

 

Nå, men altså jeg er gjort opmærksom på en ret god side for fattig-nærrig-røve, som mig selv. Den hedder BonusWay og er en side hvor du kan shoppe – som normalt – men når du har en bonusmedlemsskab der (som er helt gratis),  så sparer du 1-6% af det du har shoppet for, på diverse sider. Du får her penge tilbage i cooooool cash! Det er ikke som andre sider, hvor du optjener bonuspoint eller lignenede. Nej faktisk får du pengene lige i lommen, og kan bruge dem præcis som du vil. Dælme smart! Der er tilknyttet en del webshops til det her site. Ellos, som jeg har nævnt ovenover, men faktisk også ASOS og Zalando som er nogle af de webshops jeg besøger mest. Og hvis du, ligesom jeg, elsker at rejse, så er Booking.com og Hotels.com (og en del andre) faktisk også tilknyttet. Tjek evt. også facebooksiden her.

Jeg tænker… Hvorfor ikke spare de penge? Måske er det bare mig der går lidt ekstra op i det der med sparede penge. Mit motto er nok bare ‘Hvad der er sparet er der tjent’. Haha.. Hvis du har det lige som mig, så kom i sving! Faktisk er jeg så sød lige at give dig 40kr velkomstbonus (fanzy-fanzy, i know!), hvis du tilmelder dig via mit personlige link her.

img_3943

Så er tippet viderebragt – og held og lykke med shoppingen (og med at spare nogle skejsere samtidig – hehe) // Lise

 

Indlægget er sponsoreret

Læs også

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.