Så kalder arbejdet - se alle vores kommende projekter... – Lise og Michael
Lises verden

Så kalder arbejdet – se alle vores kommende projekter…

p4170015

I går aftes afsluttede vi 3 ugers fuldstændig fantastisk ferie. Vi har været en uge i Jylland, vi har fejret Villys navn, været i Portugal og haft påskebesøg af både min og Michaels familie. Alle herlighederne blev rundet af med en hyggelig middag på Brøndby Havn, hvor mine forældre har boet i deres båd (det er også her Sofie og Jonas, min søster og svoger, bygger deres husbåd. Måske så I med i min story på instagram i går? I kan følge deres blog her) Michaels forældre, bror og svigerinde og hele min familie var med til middagen, og det var ganske hyggeligt. Jeg havde den fine kjolepå på billedet, og helt vildt mange af jer har spurgt efter den på instagram. Linket til den er her (reklamelink) og jeg er rigtig glad for den. Kan se der faktisk er 30% på den, så det er jo meget heldigt for Jer(Ikke for mig, som købte den til fuld pris)! Den er super fin og bonus er at den er ammevenlig! OG den skal IKKE stryges! (Haha, jeg ejer ikke et strygejern.) Jeg kommer til at fortælle jer lidt om vores portugal-rejse så snart jeg er klar med indlægget. Men overordnet set er jeg slet ikke afskrækket! Man kan sagtens rejse med små børn!

Nå, men en helt vanvittig god (og ekstra lang) ferie er slut, og vi skal i gang med 117 spændende projekter. Et par af dem lyder som følger:

 • Bus-renovering (YAY! Det glæder jeg mig til!)
 • Maling af stue+køkken (Michael har fået lov til at vælge farve!)
 • Terrassen skal klargøres
 • Jeg skal have lavet mit eget store bed!
 • Vi skal renovere en altan
 • Vi skal påbegynde projekt ‘Villys værelse’. (Shiiit jeg glæder mig!)

Vi håber I har lyst til at følge med i overstående projekter! Vi kommer helt sikkert til at dele ting og sager derfra!

Jeg har i øvrigt tænkt snart at lave lidt livestreaming på enten/både Facebook og instagram. Elsker at komme tæt på jer følgere, og det gør man virkelig der! I kan lige tænke over nogle spørgsmål – og ellers tænker jeg at I skal vises rundt i vores lille hus.  Lad mig høre hvad I tænker.

// Lise

Læs også

9 Kommentarer

 • Reply
  Stine
  17. april 2017 at 11:08

  Hver gang jeg læser med, så bliver jeg så overrasket over den karisma, du formår at nå ud med via. dine blogindlæg. Du fanger virkelig min opmærksomhed på en helt vild måde! Og pludselig tror jeg, at de projekter I laver, er noget jeg selv kaster mig ud i. Man vil bare gerne være med. Fedt, fedt, fedt.

 • Reply
  Line
  17. april 2017 at 11:15

  Hvilken størrelse har du kjolen i? 😀

 • Reply
  Birthe Mielcke
  17. april 2017 at 13:16

  Hej Lise og Michael.
  Har i en god ide til et gør det selv plankebord ? 😊

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  17. april 2017 at 13:39

  God arbejdslyst 😀 Jeg har selv lige smidt et indlæg på bloggen af mit “nye” soveværelse, som jeg er blevet så glad for.
  Det er skægt, for egentlig er jeg ikke Ikeafan, men de havde lige det møbel der skulle til, for at komplientere min gamle metalreol, antikke sminkespejl og mormors gamle kommode (:

  – A

 • Reply
  Signe
  17. april 2017 at 14:58

  Hej Lise!
  Jeg kom til at tænke på, om I stadig bor sammen med jeres venner der flyttede ind på et tidspunkt?

  • Reply
   Lise og Michael
   19. april 2017 at 18:37

   Hejsa. Min veninde skulle et halvt år til Stockholm og læse, så de er flyttet ud igen 🙂
   Dog er min lillebror flyttet ind indtil sommerferien.

 • Reply
  Patrick
  21. april 2017 at 9:36

  Bliver spændende at følge. Vil se frem til nogle gode indlæg som altid! 😀

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.