Fars fede fiskeværelse - en makeover af et overskueligt rum – Lise og Michael
DIY

Fars fede fiskeværelse – en makeover af et overskueligt rum

Vi har atter været i gang igen. For et par måneder siden var vi hjemme i det jyske fir at forvandle min fars total rodede 90’er værelse til det lækreste fiskeværelse. En rigtig MAN CAVE! Det hele er lavet til DBA Guide og vi har bikset det sammen til en rigtig fin video. Tjek den her nu og få en masse gode idéer!  Det var skidesjovt og min far er SÅ glad for rummet i dag! Der er selvfølgelig sket et par ændringer, og min far har hængt endnu flere fine fiskehoveder og plakater op. Han ment e vi havde indrettet det en lille smule FOR enkelt, så efter vi var færdige, gik han ellers amok! Og jeg er sikker på at der med tiden nok skal rykke endnu flere sjove og nørdede sager ind i rummet. Og det er også HELT okay! Det er trods alt hans værelse.

Hvad synes I om resultatet? Og har I været inde og se videoen??? Husk i øvrigt at følge md på DBA Guide hvor vi flere gange om ugen ligger sjove artikler ud. Der vil fremover også komme flere afsnit af serien uoverskuelige rum derinde. Vi skal nok huske at minde jer om det! Hehe.

// Lise og Michael

FØR:

dji_0020

EFTER:

p2260113 skrivebord

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.