Drengenes legehjørne - nu med masser af fine skandinaviske plakater – Lise og Michael
Villys verden

Drengenes legehjørne – nu med masser af fine skandinaviske plakater

Reklame for Desenio

p4240394

Villy er ikke stor nok til at have et legeværelse – vi ved det godt. Og vi har her før nævnt at Villy ikke skal have sit eget-eget værelse før han har et behov for det. Men sagen er den, at vi flere gange ugentligt har besøg af fætrene Vandborg. Og de to rodehoveder har taget alt Villys legetøj i brug. Det er så hyggeligt, og for os gør det ikke spor at Villys sager fra hans navngivning (læs mere om det her) bliver pakket op og brugt. Så fornyeligt da Anker var på besøg, kunne moster her ikke dy sig. Anker fik lov til at åbne alt Villys dublo og Briotog. Han var ellevild – det samme var Frode. Han er lige det der halve år ældre end Villy, og det gør meget lige nu. Men så kan vi rigtig forestille os hvordan det er om ikke særlig lang tid. De elsker jo at lege! Og det er så hyggeligt. For at det ikke fylder i stuen (vi har jo nok ting derinde i forvejen, haha), har jeg lavet et hjørne til alle drengene på vores gæsteværelse. Det var sådan semikedeligt bare at stille legetøjet derind, så jeg gik ellers i gang med at indrette med de fineste plakater fra Desenio. Det fede ved børneværelser (eller hjørner om man vil), er at man kan gå lidt mere amok med indretningen. Så vi har fundet nogel skønne og søde plakater og mixet dem med nogle af Michael hjemmelavede kreationer. Desuden fik Villy i navngivning af sin farmor og farfar den sødeste lille teakkommode. Den har også fået en plads. I kan finde guiden til flyvemaskinehylden her og det fine hjemmelavede jagttrofæ her.

p4240374

Skateboardplakaten er oplagt, da Michael jo skater og store intentioner om at tage Villy med når han bliver større.

p4240386

Vi har hængt ni plakater op. Fra øverste venstre hjørne er linkene til plakaterne som følger; Surfing Bear, Half Moon, Capricorn, Sailor, Green Pinapple, Seaturtle, Bubbles Blue, Getting Air og Lune.

Hvis du selv vil have fingrene i et par fine plakater, så tjek Desenios hjemmeside ud. De har desuden en helt kategori, der hedder Børn og Unge, og der fandt jeg selv mange af plakaterne. De har virkelig mange forskellige at vælge i mellem. Og så kan du endda med koden LISEVANDBORG(fanzy-fanzy) i perioden den 2 til den 4. Maj få 25% rabat på din ordre hos Desenio (Koden er ikke gældende på:  håndplukkede/exclusives plakater og rammer/plakatophængere/clips)

 

Er drengenes lille legehjørne ikke blevet hyggeligt?? Hvordan har I indrettet plads til at ungerne kan lege?

 

Det var vidst alt for nu. Tak fordi I læste med! // Lise

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  2. maj 2017 at 11:48

  Hej med jer!
  Top sejt hjørne I har lavet. Hvor er det fine elg-hoved fra? 🙂

 • Reply
  Pernille Sørensen
  3. maj 2017 at 10:21

  Hvor er de fine rammer fra?

 • Reply
  Sofie
  3. maj 2017 at 23:05

  Super sejt drengehjørne 🙂

 • Reply
  Cecilie
  14. maj 2017 at 18:52

  Hej Lise! Sikke et fint legehjørne! Hvor er det fine tæppe fra? 😊

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.