Søndagsyslerier og pandekagetip – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Søndagsyslerier og pandekagetip

p5070654

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Eller nej. Det var i går der var sommer og sol. I dag vågnede vi op til overskyet vejr. Øv bøv. Dagen i går var mildest talt fantastisk! Endelig fik man den varme, man har manglet i så lang tid. Vi var ude hele dagen. Vilsen sov dejlige lurer, så vi havde rigtig tid ti lat hygge. Vi lavede blandt andet pandekager på grillen, og var til hyggelig grillmiddag med naboerne på vejen. Skønt!

I dag måtte vi så finde på noget lidt mindre eksotisk. Og det blev til en start på projekt ‘maling’. Siden Nybyggerne har vi gået og irriteret os noget så grusomt over det dårlige malerarbejde. Desuden har vi flyttet rundt så mange gange, at væggene virkelig trængte til at blive lappet og malet på ny.

p5070645

Altså det der malerarbejde er bare en stor mundfuld, og vi har ikke ville udsætte mig(da jeg var gravid) for det, og nu er det jo selvfølgelig primært Villy og min amning, der har holdt os fra malerarbejdet. MEN MEN MEN.. Vi søgte frem og tilbage og har fundet frem til en rigtig lækker (og billig) økologisk maling. Det har så mange gode fordele med sig, men det vil jeg fortælle jer om i et andet indlæg, hvor i også får efterbillederne. Men i hvertfald gør malingen det muligt for os, at få malet, selvom Villy og jeg er hjemme i huset.

Midt i alt arbejdet, var vi så heldige at have en rest pandekager tilbage. Og jeg synes simpelthen ikke I skal snydes for verdens bedste 2. dags pandekagetip. Jeg har lært det af min bedstemor, som pr tradition altid har lavet dem til mig, mine søskende og fætre og kusiner, når vi har været ferie. Det er så lækkert og enkelt!
Alt du skal gøre er:

 • Bag en helvedsmasse pandekager dagen for inden. Bag så mange at du er sikker på der er nok til dagen efter!
 • Dagen efter skærer du pandekagerne i tynde strimler.
 • Steg dem på panden med rigeligt smør, og tilføj lidt sukker, så strimlerne karameliseres lidt.
 • Drys til sidst med masser af sukker, og SPIS!

Håber I alle har haft en god weekend! Det har vi! // Lise

 • p5070641

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Karina
  12. maj 2017 at 19:15

  Smart tip med pandekagerne. Det har jeg ikke hørt om før, MEN i min barndom blev der kun lavet en lille portion pandekager, således der ikke var nogen til dagen efter (eller senere på dagen, for that matter).

  Hvilken øko-maling brugte I?

 • Reply
  Sara
  24. maj 2017 at 10:08

  Er også interesseret i at høre hvilken maling, I har brugt? Jeg er gravid og vi overtager vores hus, som nok skal males, om et par måneder, så ville være super fedt at høre om jeres erfaringer med øko-malingen 😊

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.