Slut med vandskader – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Slut med vandskader

Sponsoreret af Grohe

p5020560

Vi har fået fingrene i den nyeste smarte gadget til husejerne. Nemlig Grohe Sense. Et virkelig smart produkt, der via en lille sensor giver dig besked på en app, hvis der er vandskade.       Vi har selv været ude for en vandskade i huset, så jeg tror helt sikkert den her lille fidus, kan give os lidt mere ro i maverne. Vi er jo ret ofte væk hjemmefra. Enten ude at rejse eller på besøg i jylland, så det er altså ganske rart, at man nu kan være sikker på, at alt er vel.

Vi kom hjem fra juleferie denne jul, og jeg var højgravid. Under vasken opdagede vi, at det havde dryppet fra nogle af rørene hele juleferien over. Så vi kom hjem til et ildelugtende gulv, som vi også måtte pille op. Det stank forfærdeligt, og jeg tør ikke tænke på, hvordan det havde været, hvis der var kommet endnu mere vand. Det var desuden virkelig kaotisk, for jeg fødte i mellemtiden. Ja, også var der alt det bøvl med Villys RS-virus oven i. Så der var et mindre kaos, da vi pludselig skulle til at pille gulvet op også.

Med den her smarte lille fætter, så kan man altså altid vide, hvis der er hul på et vandrør, opvaskemaskinen er utæt eller hvis noget står og drypper. Den fylder ingenting og designet er faktisk også ret fint og neutralt. Vi har valgt at have den i køkkenet, men vi kunne helt sikkert også overveje at få nogle i de andre vådrum. Just in case. Især når vi er så meget på farten. Jeg forestiller mig også at den ville være rigtig smart i kælderen eller i huse med oversvømmelseproblemer.

Jeg har lavet en hurtig guide i billeder, til hvor nemt du installerer sensoren! For det kræver virkelig ikke meget teknisk-snilde. Kig med herunder:

collage-47 collage-48 collage-49

collage-51collage-52

collage-50

collage-53

Og vupti, så snart du er tilkoblet og installeret det hele, så holde den øje med vand. Du får nu besked via appen, hvis der er noget galt. Det er altså ret smart, synes I ikke?

 

// Lise

 

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Nina
    10. maj 2017 at 12:44

    Genialt! 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.