Opdatering fra en glad og travl mor – Lise og Michael
Lises verden

Opdatering fra en glad og travl mor

 

Hej med Jer!

Jeg tænkte I skulle få jer en lille opdatering, da der har været en smule stille på det seneste. Det skyldes ganske enkelt bare at vi nyder livet som familie, alt er vel og vi har det godt. Villy stortrives efter han er blevet sat op i dosis imod sin refluks og vi er for alvor blevet vant til at være tre, og ikke to. Michael har masser af arbejde, og han er stort set væk i alle dagstimer. Dog er vi så mega priviligerede at hans værksted ligger få hundrede meter herfra, så vi spiser altid frokost sammen og hvis jeg har brug for aflastning, kan han nemt komme hjem. Han kan også altid være med til ting som sundhedsplejerske, babysvømning og lægebesøg. Så det er jo skønt! Det er altid rart at være to om tingene.Nederdel, Kjole og top, Adidas tshirt og nederdel, leggins med stribe og basic tshirt.

Vi har lige været i Jylland i nogle dage for at lave en indretningsopgave til DBA Guide. Jeg glæder mig sådan til at vise jer resultatet, men i må vente lidt endnu. Det blev super fint! Du kan evt. se dette eller denne indretningsopgave eller denne, mens du venter De næste par uger står på en heeeel masse arbejde. Vi skal også arbejde lidt forud, så vi kan komme på en dejlig lang sommerferie. Det er også det fede ved at være selvstændig: arbejd lidt hårdere og mere intens på et tidspunkt – hold fri på et andet.

Og så kom jeg hjem til en pakke med tøj fra ASOS! Jeg elsker at modtage nyt tøj – især når det er en større sending, som denne. Jeg har fået lidt forskelligt; men primært hverdagstøj. Jeg trængte virkelig til at få noget tøj uden maling og huller. Jeg har smidt et par (affiliate) links til jer – for jeg kender jer efterhånden så godt, at der før eller siden vil være nogle, der spørger efter mit tøj. Og ja, jeg legede total meget model mens lasagnen var i ovnen i går. Det blev ikke til noget vildt ståhej, men bare lige et par billeder midt i mad-ventetiden. Nåååå, men links finder i nedenunder billedet! Nu vil jeg smutte over til min havregryn og nyde at Vilsen sover.

Håber I har det godt! // Lise

collage-54

Nederdel, Kjole og top, Adidas tshirt og nederdel, leggins med stribe og basic tshirt.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.