På besøg hos en genbrugselsker - hjemme hos Anders – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

På besøg hos en genbrugselsker – hjemme hos Anders

Han sælger selv retromøbler, laver de fineste smykker, og så er han vild med dansk design. Kom med hjem til Anders fra Frederiksberg, der indretter sig med genbrugsfund, der helst skal være så slidte som muligt.

Vi har atter været på genbrugsbesøg ovre på DBA Guide. Denne gang besøger vi Anders, som vi er kæmpe fan af. Han har nemlig den svedigste stil, laver de fineste smykker (Han har både lavet vores ‘vielsessmykker’ og Villys ‘navngivningssmykke’) og er mindst lige så god som (hvis ikke bedre end) os til at finde gode skatte derude i genbrugsland. Anders viser os rundt i sit hjem, giver nogle gode tips til loppeshopperier og fortælle om sine bedste fund. Gør dig selv en tjeneste og læs artiklen her, og følg, ligesom os, Anders (@handcraftedcph) på instagram!

Det er vigtigt for Anders, at hans hjem er en god blanding af nøje udvalgte nye og gamle ting

Det er vigtigt for Anders, at hans hjem er en god blanding af nøje udvalgte nye og gamle ting.

 

Køkkenøen er fra Bornholm, hvor den har fungeret som en købsmandsdisk. Læs mere på DBA Guide.

Køkkenøen er fra Bornholm, hvor den har fungeret som en købsmandsdisk. Læs mere på DBA Guide.

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.