Gratis + inspirerende messe i København! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Gratis + inspirerende messe i København!

Reklame for Danish Design Week

Hvad skal I i weekenden?? Jeg skal fejre min lillebrors fødselsdag fredag, se min svoger løbe marathon og lørdag eller søndag skal jeg ind til København til en messe, jeg faktisk har set frem til. Nemlig et nyt stort marked i København som sætter fokus på bæredygtighed og design.

Det finder sted lørdag d. 20. og søndag d. 21. 10-17, på Design Museet i København(Bredgade 68). Ved at deltage på messen, bliver det nemmere for os alle, at få et indblik i de små forskelle som vi ganske nemt kan bidrage med i hverdagen og som betyder noget i den lange ende.

Du kan komme og bygge drager ud af genbrugspap, male på genbrugsporcelæn og du kan få tips og tricks til det fede genbrugstøj. Ja, der er faktisk en hel del fede ting på programmet. Du kan se det hele her. Det er helt gratis!! OG børnevenligt.

img_6182

Men også lige lidt hvorfor, vi gerne vil have I tager derind. Jo, i ved, vi er kæmpe store fortalere for genbrug. Vi arbejder for DBA for at få folk til at købe mere genbrug, vi lever økologisk(80% ;-)) og vi forsøger altid selv at købe tingene brugt. Det er så super enkelt. Du sparer faktisk ofte ret mange penge ved at tænke på miljøet. Det er jo oplagt, forfaaaen. Det meste vi gør, er med tanke på miljøet, og vi bliver da også en gang i mellem drillet lidt af familien, da man også kan komme til at virke ‘for overdreven’ eller ‘ekstrem’. Ja, altså vi kan også fyre en gang spraymaling af og komme til at smide noget i ‘skralderen’, der ikke måtte være kommet derned. Men det går nok også! Vores filosofi er, at hvis man 80 % af tiden tænker på miljøet og gør tingene på bæredygtig vis, så gør det en kæmpe stor forskel for os alle – og så kan man stadig have god samvittighed, når man (som os) en gang i mellem fyrer en hulens masse benzin af i den gamle veteranbil.

Så gør jeg selv den tjeneste at besøge messen! Og tag gerne jeres unger med – fantastisk mulighed for at gøre bæredygtighed til en leg. Vi tror det bliver spændende! 🙂

 

Og så lige lidt sneakpeek på, hvad du kan møde på messen:unspecified-7

unspecified-6unspecified-3unspecified-2

unspecified-4unspecified-5unspecified-8

// Lise og Michael

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.