Terrassen - før og efter! Og konkurrencetid! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Terrassen – før og efter! Og konkurrencetid!

Sponsoreret af SILVAN

For sørensen et godt vejr! De sidste par dage har vi udnyttet det maksimalt! Vi har været uden for i alle de timer, det har været muligt. Med Villy er det selvfølgelig også nødvendigt med nogle pauser. Og det handler jo også om at fange skyggen. Men hold nu op hvor bliver man bare mega glad i låget af frisk luft og sol. Lad os få nogle flere gode sommerdage snart! Vi har arbejdet lidt på terrassen, for at skabe en hyggelig ude-oase. Kig med her:

Se lige hvor mega trist og kedeligt det var for få dage siden:

p3030164-1

I høj sol knokles der, og der sættes solsejl op:

skaermbillede-2017-05-20-kl-09-11-40

 

Efter en tur på lossepladsen og et smut i Silvan, kan der ny hygges på den fine terrasse:

p5190958

For at få skygge på terrassen, har vi været i gang med at sætte et sejl op på terrassen. Sejlet har vi købt i Silvan. Man kan få dem i forskellige størrelser og former. Vi har valgt et trekantet for at det ikke tog alt udkig og sol. Det giver en huleagtig fornemmelse og gør virkelig noget godt for hyggen!

TIP: Brug altankasser til dit hegn og fyld op med fine planter og blomster. Disse er købt i Silvan.

Nu vi også var i gang, kunne vi lige så godt få det hele shinet lidt op. Jeg har også købt fine lyskæder, altankasser til vores lille hegn og nye friske planter i Silvan. Desuden har vi fået ny grill. En Cobbgrill. Den er mega lækker! Dn er lige tilpas størrelse til vores behov. Vi kan have den med i Ruth når vi til sommer skal på tur i Sverige. Og i fremtiden, når bussen bliver færdig, kan vi nemt have den med. Vi har allerede haft nogle gode forårs/sommerdage derude allerede, hvor der både er blevet lavet pandekager på grillen, og i går fødselsdags-pizza. Min lillebror havde nemlig fødselsdag og alle søskende + vedhæng var samlet!

skaermbillede-2017-05-20-kl-09-50-43

TIP! Udnyt dit hegn og hænge altankasser op. Disse er fra Silvan.

p5190951

Lækker pizza på Cobbgrill

p5190950

Hyggestemning med solsejl og lyskæder.

Ja, og for den vågne type, kan I se at vores hæk er sprunget ud! Det er jo så dejligt at kigge på. Det er rart for sjælen med lidt grønne farver.

Konkurrencetid:

Jeg tænker vi lige skal have gang i en lille konkurrence, så I også kan komme i sving på jeres terrasse, altan, eller i haven. Jeg har nemlig tænkt mig at finde en vinder i mellem jer. Præmien er et gavekort på 1000 kroner til Silvan. Du deltager ved at skrive lidt om dine ønsker til terrassen/altanen i kommentarfeltet. 🙂  Du kan i øvrigt læse alle konkurrencebetingelserne her.

 

Held og lykke, og tak fordi du læste med! //  Lise og Michael

Læs også

100 Kommentarer

 • Reply
  Jessika kristensen
  20. maj 2017 at 10:00

  Vi har lige købt hus, så vi skal have lavet en lækker terrasse. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig en overdækket, så man kan få glæde af den de sene sommeraftner også. Så kunne være så skønt at vinde, så man ikke selv kan finde pengene lige nu .

 • Reply
  Simone Olsen
  20. maj 2017 at 10:07

  Det kunne da være så lækkert at få frisket terrassen op her til sommer! Den trænger virkelig til en kærlig hånd:-) Jeg tænker at der skal være krukker med yndlingsblomsterne og måske en jordbærplante eller to! Derudover har jeg forelsket mig i solsejlet (det er da så smart og fint!), sådan et skal vi helt sikkert have, så vi kan blive skærmet mod den værste sol når vi sidder og nyder en kop kaffe om eftermiddagen:-) Jeg krydser fingre!

 • Reply
  Lotte pedersen
  20. maj 2017 at 10:14

  Vi kunne rigtig godt tænke os og få lavet en overdækket terrasse, som skal pyntes med lyskæder, altankasser med farverige blomster og farvede lyskæder. Det er et meget stort ønske da vi ikke rigtig har nogen brugbar terrasse pt.

 • Reply
  Anja M N
  20. maj 2017 at 10:16

  Vi skal bygge helt ny træ-terrasse da den nuværende i vores “nye” hus desværre er rådden. Et gavekort ville derfor være perfekt og tror det bla skal bruges på et solsejl, hvis jeg er så heldig at vinde 😎

 • Reply
  Katrine Bonde
  20. maj 2017 at 10:18

  Min kæreste og jeg går begge meget op i indretning og vi er lige flyttet i en lejlighed med den dejligste altan. Vi mangler stort set alt derude så det kunne være super lækkert at vinde denne præmie !!!! 👏🏼 Vi kunne godt tænke os at have et lille lounge område derude hvor. I kan sidde og spise og drikke vin her til sommer, derudover vi vi gerne have nogle plantekasser så vi kan dyrke en masse krydderurter og div. på altanen!

 • Reply
  Anna
  20. maj 2017 at 10:18

  Vores terrasse er meget lang, og vi vil gerne have den delt op på en eller anden måde, så vi får nogle små hyggelige kroge. Måske med nogle højbede, hvor der også er en bænk på, så man kan sidde og nyde solen og planterne. Og vi skal helt sikkert have solsejl op.

 • Reply
  Camilla
  20. maj 2017 at 10:18

  Vi er så heldige at overtage vores kommende hus her start juli 🙏🏻 Flytter fra en lejlighed i Aarhus uden altan eller terrasse så det bliver fantastisk at få👏🏻😍 Og li nu er det eneste terrasse der er ved huset en gang fliser 🙈🚨 Jeg ville elske at plante nogle højbede til at afskærme lidt og måske en lille forhøjet terrasse til vores hund Gertrud, som er en værre sol dronning, hvor hundehus også kunne være 🙏🏻😍 krydser fingre og håber heldet er med os🙌🏼

 • Reply
  Mette Rommedal
  20. maj 2017 at 10:22

  I december 16 fik vi en KÆMPE vandskade i vores dejlige hus. I den forbindelse vil vi så lave en større ombygning med bl.a. ny terrasse/have. Vi er pt. genhuset på 5.måned og har endnu 3 måneder inden vi kan komme hjem, så derfor drømmer jeg om at komme til at nusse på terrassen og gøre den lækker i sensommeren med skønne lyngplanter i flotte krukker og jeg overvejer også et sejl, så vores små drenge kan søge skygge, når solen bliver for varm.
  Pic me, pic me, pic me!!! 😀

 • Reply
  Marta
  20. maj 2017 at 10:24

  Heeeeeej 🙂

  Elsker at følge med på bloggen. Sikke en fin og hyggelig terrasse.
  Vores terrasse trænger meget til en overhaling af sommerglæde og hyggelige timer. Vores er meget kedelig og plain lige nu.
  Jeg har termin d. 4. Juni og håber forhåbentligt at der vil være lidt tid til fine nye blomster, evt. Et læhegn forenden med flotte krukker på. Jeres lyskæde kunne også tænkes. 🙂
  Vi glæder os bare til sol, sommer, og baby.
  Alt godt til Jer.
  Med varme hilsner

 • Reply
  Lasse
  20. maj 2017 at 10:33

  Det skulle være et lille bordsæt så vi kunne sidde ude og nyde de varme aftner (når de engang kommer).

 • Reply
  Christel
  20. maj 2017 at 10:34

  Ååh, hvor skal jeg starte?!? Vi har så mange drømme og planer i vores dejlige kolonihave. Nye havemøbler er tiltrængt, der skal laved DIY plantekasser og meget mere. Fingers crossed (-:

 • Reply
  Mette Vendelbo Sørensen
  20. maj 2017 at 10:35

  Jeg drømmer om en masse fine blomster og krydderurter. Vores terrasse er langt om længe lagt, og næste skridt bliver udsmykningen. Ydermere drømmer både min kæreste og jeg om et bålfad til en masse hyggelige timer med ungerne 😍

 • Reply
  Dorthe
  20. maj 2017 at 10:38

  I en lille forstad til Aarhus har jeg og de tre mænd i mit liv (en af dem få dage yngre en Villy) faktisk også planer om at sætte solsejl op over terrassen til vores nye hus. Vi har også tænkt at købe et stort trekantet et, eller måske to små der hænger lidt ind over i hinanden, da jeg også tror at det kunne give en fed effekt. Men vi ved ikke helt hvorfra vi skal købe det- så hermed en opfordring til en lille opfølgning fra jer Lise om kvaliteten af det fra Silvan (er/bliver I mon glade for det?) 🙂

 • Reply
  Tenna
  20. maj 2017 at 10:40

  En hængekøje. Blomster og krydderurter vil pynte på vores nye ekstra terrasse.

 • Reply
  Kristina
  20. maj 2017 at 10:47

  Jeg vil super gerne have en lyskæde (eller nok i virkeligheden flere i en serie) og nogle krukker!

 • Reply
  Maiken Birkedal
  20. maj 2017 at 10:49

  Min kæreste og jeg har lige købt hus og der er den fineste træ terrasse, som bare trænger til lækre planter og krukker og pæne havemøbler. 🍀🙏🏼😋

 • Reply
  Nicoline
  20. maj 2017 at 10:51

  Vi købte vores første hus i oktober, og terrassen trænger virkelig til en omgang. Ja faktisk skal der er helt ny en til, da den nuværende ikke står til at redde, så 1000kr til Silvan ville virkelig falde på et tørt sted. 🙈

 • Reply
  Ditte Ravn Jørgensen
  20. maj 2017 at 10:59

  Mine ønsker til terrassen er materialer til at min kæreste kan lave et lille ude lege køkken til vores små drenge. 🌻
  Omgivet af små potter med fugtbuske de selv kan plukke af 🌱

 • Reply
  Kirsten Aakerman
  20. maj 2017 at 11:01

  Ønsker mig 2 højbede på hjul til krydderurter og det daglige grønt som salat , spinat og radiser . Giver både hygge og et formål på samme tid

 • Reply
  Julie
  20. maj 2017 at 11:12

  Der er gang i altan-projekt i vores andelsforening, så vi regner med snart at få altan! Juhuu! Og jeg har allerede masser af tanker om hvordan den skal indrettes, så vi både får masser af grønne planter og god hygge- og spise-plads – og skygge til vores lille datter, der er på alder med Villy 😊

 • Reply
  Mimi
  20. maj 2017 at 11:18

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig, at jeg fik skabt noget mere hyggestemning derude! Men da det er lidt svært, når naboerne altid kigger ind – så ja, der skulle helt sikkert noget balkonsejl, så man ikke kan kigge ind længere :D. Derudover så kunne jeg godt tænke mig nogle altankasser med lidt krydderurter, jordbær og ellers lidt blomster! 🙂 Så syntes jeg jo din ide med lyskæder er fantastisk, så sådan nogle skal der også hænges op. Håber virkelig jeg vinder. Det vil bare være så dejligt, at få en altan, som man virkelig er glad for 🌸.

 • Reply
  Kathrine
  20. maj 2017 at 11:26

  Vi vil rigtig gerne have lagt en terrasse, samt nye havemøbler til 😍🙏🏻

 • Reply
  Tenna
  20. maj 2017 at 11:28

  Jeg ønsker at få frisket vores træterrasse op med en gang maling, udskiftning af nogle af brædderne, sat hyggebelysning op og måske et læsejl

  • Reply
   Louise Skott
   20. maj 2017 at 12:45

   Vi har lige købt det dejligste hus, hvor der i haven er formet en gryde af store sten og hæk. Det kunne være så fedt at gøre den rigtig hyggelig og brugbar. Vi vil gerne have et solsejl op, så den både kan bruges af dem der ønsker skygge og sol. Derudover skal der være et lille bål sted med siddepladser omkring, og så ville det være dejligt med en hjemmelavet solseng! Der skal være hyggelig belysning til om aftenen så den kan bruges hele dagen 🙂

 • Reply
  Louise
  20. maj 2017 at 11:38

  Kunne virkelig godt tænke mig at friske min terrasse op med et hegn og nogle havemøbler 🍀☀️Lige PT har jeg en terrasse man ikke gider st være på da der bare er ukrudt imellem fliserne og ingen havemøbler , så med et gavekort ville jeg kunne fikse den op så den bliver fin til sommer 🍀🍀

 • Reply
  Maria
  20. maj 2017 at 11:50

  Åh, vi vil SÅ gerne bare have lavet en terasse – tidligere lejer fjernede terrassen og lagde bark i stedet -.-‘ så dumt! 👎
  Så ønsker mig bare at få en terasse ❤️

 • Reply
  Julie
  20. maj 2017 at 12:00

  Vi byggede terrasse sidste år og i år er vores første sommer med denne. Vi glæder os helt vildt til at kunne bruge den hele sommeren, men vi mangler at få gjort den mere personlig med møbler, krukker osv. Vi mangler især et lille serveringsbord og noget hyggeligt belysning 🙂

 • Reply
  Juliane
  20. maj 2017 at 12:11

  Vi ville rigtig gerne have lagt en træterasse oven på vores nuværende fliseteræsse, så et gavekort til silvan ville da hjælpe vildt på vores drøm;-)

 • Reply
  Anne Mette
  20. maj 2017 at 12:12

  Vi trænger til at få malet vores træværk på terrassen og så er vores parasol kaput, så et sejl er bestemt en ny og bedre løsning, så man kan få skygge når det ønskes. Havemøbelsættet er smidt på Lossen, såååå hvis ikke vi skal sidde på fliserne til sommerens grillaftner, så skal det også skaffes. Sæt igang

 • Reply
  Tina
  20. maj 2017 at 12:16

  Jeg ønsker mig inderligt at få lavet noget på vores to altaner, indtilvidere er det blevet til to blomsterkasser 😉
  Jeg vil gerne have nogle møbler, lyskæder og måske en parasol op, så vi har mulighed for at sidde der ude. Elsker sol og sommer, så vil rigtig gerne snart kunne nyde vores altaner i fulde drag !

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  20. maj 2017 at 12:25

  Planter, krukker og en loungesofa….så er vi ved at være der 😉

 • Reply
  Pernille petersen
  20. maj 2017 at 12:26

  Hej smukke Lise!

  Mit ønske om en terrasse er lidt ligesom jeres! Min kæreste og jeg ghar lige købt hus, så vi har selv været ved st friske terrassen op… grundrens, olie og hele svineriet… nu skal vi til det sjove, nemlig at indrette den 😍🙊 ønsker mig især altankasser/hængepotter til vores hegn ☺️

 • Reply
  Sasha Jørgensen
  20. maj 2017 at 12:28

  Vi har LÆNGE drømt om at bygge en overbygget terrasse.
  Vi har en lille have, så det gælder om at se muligheder fremfor begrænsninger, da der både skal være plads til lidt lege ting til vores søn, bolde og en lille plads til vores hund, plads til det praktiske og cykler OG plads til mor og far med et koldt glas hvidvin.
  Vi vil bruge de 1000kr på byggematrialer, så vi langt om længe kan få vores halvtag, som både giver skygge, sørger for at barnevognen ikke bliver ramt af regnen og giver lidt ekstra varme de kolde sommeraftner hvor duggen falder.

  😊 vi krydser fingre herhjemme.
  Hilsen Danni, Sasha, Charlie og hunden Hachi.

 • Reply
  Louise
  20. maj 2017 at 12:44

  Vi kunne helt vildt godt tænke os at skabe mere hygge. Både med planter og fine krukker, noget hyggeligt belysning som jeres og måske en behagelig stol, hvor man kan sidde og nyde solen 👌🏼

 • Reply
  Laura
  20. maj 2017 at 12:57

  Ej, den her konkurrence vil jeg så godt vinde. Vi fik sat altan op i vinters, mens vi var ude og rejse i nogle måneder. Det var skønt at komme hjem til, men vi har simpelthen ikke fået købt noget som helst til den. Den er pivtom og når vi sidder derude er det på en masse tæpper. Det er også meget hyggeligt, men altså jeg kunne nu godt tænke mig bord, bænk og stole! Og en gasgrill! …. og og måske en hængekøje 🙂 Og så en masse krydderurter i krukker!

 • Reply
  Stine Michaelsen
  20. maj 2017 at 13:05

  Når man har travlt med ombygning indenfor og en lille ny baby, så er det dejligt at slappe af på terrassen. Men mangler dejlige blomster i mine krukker.

 • Reply
  Zilje
  20. maj 2017 at 13:06

  Åhhh.. Et dejligt cafesæt, krydderurter og sommerblomster samt en altankasse at plante den i oooog den mega lækre lyskæde I også har – den skaber da en fantastisk stemning, vi må have et billede af den lysende i mørke også så vi kommer lidt længere hen på sommeren 😍

 • Reply
  Grethe Schack
  20. maj 2017 at 13:19

  Fed konkurrence 😊
  Jeg vil så gerne have lavet en plantevæg på altanen, hvor man, lidt som ved jeres hegn, kan hænge sine krukker med blomster og nogle små glas med fyrfadslys som lyser aftenerne op.
  Min tanke er at lave den ud af nogle vandrør, som skrues fast på væggen.
  Derudover vil jeg gerne lave mig min egen bænk så jeg kan sidde og betaget alle mine smukke blomster. Jeg tænker at bænken kan laves ud af treller, genbrugte eller nye. Bænken skal består af 3 små bænke som kan sættes sammen til en lang. Så har man ekstra siddepladser når der kommer gæster.
  Altanidyl er lige ordet! 😊

 • Reply
  Mette
  20. maj 2017 at 13:28

  Vi har en dejlig altan på 2. sal, som har sol hele eftermiddagen + aften. Min gravide mave vokser og vokser og det ville være skønt med en lille oase, når det bliver for varmt til at bevæge sig rundt i byen 🙂 Jeg ville super gerne gøre altanen hyggelig med den samme lyskæde som i har, et solsejl (så preggo kan søge lidt skygge), en hængekøje, krukker med grønne planter og altankasser fyldt med jordbær og krydderurter! :-))))

 • Reply
  Signe Rosenberg
  20. maj 2017 at 13:40

  Min terrasse er meget kedelig med et bord med to slags plasticstole til, så mangler lidt blomster og farver derude så der kan hygges når det bliver sommer. Jeg ønsker også at få lagt nogle “træfliser” tror jeg det hedder, så mine grimme mosbegroede fliser bliver gemt væk.

 • Reply
  Karina H
  20. maj 2017 at 13:54

  Drømmen er jo at få nogle krydderurter og rent faktisk få dem til at overleve! Derudover er der bare et eller andet nøgent ved at kigge på et “bart” hegn og derfor skulle dette også shines op – jeg har en ide om at der måde skal hænge planter, lyskæder, ekstra stole til gæster på og måske også noget PÆNT haveudstyr.

 • Reply
  Lotte Petersen
  20. maj 2017 at 13:57

  Lige præcis altankasser er på ønskesedlen her. Jeg har en ide om at hænge nogle op på væggen og plante dem til med krydderurter. Derudover er noget af det vores terrasse mangler HYGGE:-) Så nogle lyskæder, blomsterkrukker osv. ville da helt sikker hjælpe:-)

 • Reply
  Rikke
  20. maj 2017 at 14:09

  Drømmer om en bålplads i haven. Et fint lille område hvor mine niecer og nevø, kan bage snobrød når de er på besøg hos moster😍 At vinde jeres konkurrence, vil gøre det muligt at opfylde min drøm.

 • Reply
  Camilla
  20. maj 2017 at 14:23

  Vi lavede selv træterrasse for nogle år siden – men vores datter på 3 år og søn på 5 måneder mangler skygge, da parasollen blev skæv pga en lille vind sidste år 💨 En parasol og et solsejl vil være lykken – og lyskæder ville da gøre hver aften på terrassen lidt sjovere!

 • Reply
  Maria Haahr
  20. maj 2017 at 14:32

  Masser af krukker og planter, nye havemøbler og nogle plantekasser til grøntsager 🙂

 • Reply
  Marie
  20. maj 2017 at 14:50

  Vi er lige flyttet i rækkehus og har fået vores første have, som trænger til en ordentlig overhaling efter at have været forsømt i flere år. Når vi er færdige med at skrabe mos af fliserne og luge skvalderkål i bedene skal der (ligesom hos jer) solsejl op, blomster på muren og lammeskind i havestolene, og SÅ skal vi drikke rosé! 😄👍

 • Reply
  Nanna
  20. maj 2017 at 14:52

  Vi er snart husejere og overtager vores hus om under en måned. Vi skal i gang med at lave om indendøre, men vi drømmer om at have en hyggelig oase udenfor på terrassen, hvor vi sammen med familie og venner kan tage et break fra flytningen og istandsættelsen og nyde sommeren. Vi drømmer om havemøbler, en masse grønt og måske et sejt sejl, som det i har købt 🙂

 • Reply
  Sarah larsen
  20. maj 2017 at 15:20

  Efter at være flyttet i et lille rækkehus med terrasse og have. Har jeg et stort ønske om at gøre terrassen sommerklar med: krukker/blomster, lyskæde, hængekøje og lidt opfriskning af skur med en omg. Maling men men men… En flytning er ikke billig, derfor er der ikke råd til det hele. Så gavekortet ville helt sikkert, hjælpe på et tørt sted herhjemme.

 • Reply
  Martin
  20. maj 2017 at 15:36

  Min kæreste og jeg skal flytte i et nybygget rækkehus 1/8 og vi kunne rigtig godt tænke os at få lavet lidt hegn om taressen, nogle blomsterkummer, højbede med krydderurter samt altankasser til altanen på førstesal.

 • Reply
  katrine
  20. maj 2017 at 15:41

  Vi er nye husejere, så vi ønsker os en bænk og nogle gode havemøbler til den tomme terrasse. Og en parasol 🙂 kh katrine

 • Reply
  Rikke Dahl Frandsen
  20. maj 2017 at 15:55

  Jeg drømmer om nogle højbede og en parasol til vores terrasse 🙂

 • Reply
  Josefine
  20. maj 2017 at 15:55

  Vi ønsker os en hjemme-tegnet bænk, hvor vi fx kan gemme (en masse) pant-flasker. På en ellers lille altan i Aarhus C 🙂

 • Reply
  Geertje
  20. maj 2017 at 16:13

  Vi købt et hus sidste år og nu er vi i gang med lave terassen større for at have plads til alle gæster 🙂 vi kunne virkelig godt brug et gavekort til Silvan! Der er nemlig ikke rigtig penge over i budgettet til pynt og blomster og den udekøkken vi ønsker os 🙂

 • Reply
  Trine kirchhof
  20. maj 2017 at 17:09

  Vi drømmer om og få skabt noget hygge, i form af lege, sand og hygge☺️ Evt bygge en stor kasse til ungernes ude legetøj som man også kan sidde og nyde sommeren på

 • Reply
  Maria
  20. maj 2017 at 17:14

  Sikke en lækker terrasse I har fået. Hvilken slags træ er jeres terrasse lavet af? Jeg vil gerne have en terrasse i samme stil med solsejl, lyskæder og et lounge område. Solsejlet kan vel også tage lidt af den sol der kommer ind i huset? Hvis man sætter det langs med væggen ligesom I har gjort 🙂

 • Reply
  Camilla A
  20. maj 2017 at 18:50

  Sikke en skøn præmie!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle nye krukker og planter og en bænk til min altan. 🙂

 • Reply
  Sara
  20. maj 2017 at 19:04

  VI overtog vores nybyggede rækkehus sidst i april, og ønsker faktisk meget noget i stil med det som i har lavet. Vi har aftensol foran huset, så vi skal på en eller anden måde lave en hyggekrog som afskærmer fra vejen og vores bil 😉 Vi får et område med græs foran, men vi vil have lavet noget af det om til en træterrasse, og så vil vi have sat nogle små hegn op for at lavet en hyggelig krog. Vi har i sinde, at få en masse grønt derom, i form af små plantekasser/ophæng, lidt ligesom dem i har fundet. Derudover vi vi have lavet et lille område til en ekstra bil. Der vil vi have lagt nogle store flotte fliser, som skal ligge med lidt mellemrum sådan at der stadig bibeholdes lidt græs. Alt herude hvor vi er flyttet ud ligner meget hinanden, og alle naboerne har valgt standard fliserne og standardløsningen. Det synes vi er lidt for kedeligt, hvorfor ikke lave det personligt når nu det er muligt? 🙂 Vi har købt nogle fede stole fra IDE møbler, og så mangler vi bare et flot havebord. Vi har talt lidt om enten et betonbord eller et flot rundt træbord.
  Mvh. Sara

 • Reply
  Marianne
  20. maj 2017 at 19:28

  Jeg overtager min nye lejlighed her i sommer og drømmer om at indrette altanen rigtig hyggeligt med massere af planter og møbler der indbyder til, at man opholder sig derude dagen lang 🙂

 • Reply
  Sarah
  20. maj 2017 at 19:39

  Jeg ønsker mig en solvogn til vores terrasse 🙂

 • Reply
  Dorte Poulsen
  20. maj 2017 at 20:17

  Listen er lang, men en fin sort bænk i træ, og ca 2 x 1 meter fliser til at lægge under ude i vores forhave. Derudover KRUKKER – bliver jo ved med at finde skønne sommerblomster, og er løbet tør for krukker til dem 🙈🙈

 • Reply
  Sabrine Jensen
  20. maj 2017 at 20:33

  Vi er flyttet i lejlighed og har endelig fået altan. Drømmer om at fylde den med masser af blomster og hjemmedyrket grønsager, som er plantet i en god stak altankasser. Og så købe nogle møbler, så vi kan sidde derude og nyde hele herligheden.

 • Reply
  Pernille Gudum
  20. maj 2017 at 20:38

  Jeg drømmer om at få havestemningen frem på vores altan! -Gerne i flere højder! Sønnike skulle jo helst lære, hvor grøntsager mv. kommer fra 😀

 • Reply
  Lene Jacobsen
  20. maj 2017 at 20:41

  Min kæreste overtager hans forældres gård, og terrassen trænger derfor til en kærlig hånd med planter, krukker og møbler som sætter præg på, at det er os der skal bo der 🙂

 • Reply
  Maj-Britt Moreno
  20. maj 2017 at 21:07

  Åh, det ville hjælpe på vores drøn kedelige terasse med krukker og friske blomster. Og så er jeg da vildt forelsket i dine små altankasser på hegnet😍

 • Reply
  Cathrine Møller
  20. maj 2017 at 21:07

  Vi trænger helt vildt til nye havemøbler, hvor vi kan sidde og nyde vores grillaftener!

 • Reply
  Sussie Johanne
  20. maj 2017 at 21:45

  Åhhh vi bor i rækkehus og har sådan en kæmpe glas udestue der æder hele vores forhave, med det resultat at vi har en lille firkant på knap 3 x 3 meter, der er rammet ind af huset, udestue og væg ind til naboen. Vi har pt. Pallesofaer og olietønder stående derude, undersøge en pavillon. Meeeen den bukkede under i foråret og vi drømmer nu om at bygge en løsning selv. Noget med fire ben, gennemsigtigt tag og så sider i stof der kan åbnes eller lukkes efter behov. Så det ville være fantastisk med et tilskud.

 • Reply
  Heidi Lybeck
  20. maj 2017 at 22:02

  Vi har en gammel overdækket terrasse som altså ikke kan mere. Den skal jævnes med jorden og en ny skal mures op. På denne nye terrassen får vi brug en masse “hyggeting” materialer, møbler m.m. At vinde 1000 kr til Silvan ville være SÅ perfekt. 👍👍🏻👏

 • Reply
  Louise KL
  20. maj 2017 at 22:03

  Vi flytter i ny lejlighed lige om lidt, og der får vi altan, hurra! Vi drømmer om at fylde den med plantekasser, lyskæder og måske en lille terrasse-varmer for at forlænge aftenerne derude 🙂

 • Reply
  Lena
  20. maj 2017 at 22:44

  Vi har en lille gårdhave, og jeg håber, vi kan lave den hyggelig med flotte krukker, fine blomster i bedene og måske et lille bålfad. Og en lille rutchebane til lillepigen.

 • Reply
  Louise Kvistgaard
  20. maj 2017 at 23:22

  Vi har en super gammel terrasse som vi skal til at renovere næste weekend. Vi skal ha’ ny hegn rundt om den, højbede, et bålsted og tusindevis lyskæder og planter. Jeg tænker lidt boheme og nordisk stil med plads til hygge, drinks og grill ❤️

 • Reply
  Anders Vigh Sørensen
  20. maj 2017 at 23:36

  Står i samme situation som jer… terrassen skal shines op… tænker at det bliver med en omgang terrasseolie og en polérmaskine for at få det masseret godt ind i træet. Lillemand skal også have en sandkasse ved siden af terrassen – der har vi brændt os varm på en lækker en i Silvan! 👍😄

 • Reply
  Rebevva
  20. maj 2017 at 23:39

  Vi har en forsømt terrasse med fliser, her ville vi gerne ligge fliser helt ud til hækken, nogle store krukker med blomster og noget vand enten vandsten eller en anden god løsning.

 • Reply
  Pernille
  21. maj 2017 at 0:51

  Vi bor i en lille etværelses lejlighed på Nørrebro med egen lille have. Jeg ville elske at kunne gøre haven lækker med nyt græs og et hyggehjørne, således at vi fol skabt et ekstra opholdssted her til sommer! ☀️

 • Reply
  Helle Jessen
  21. maj 2017 at 1:59

  Min kæreste er i gang med at kreere et højbed med plads til tomatplanter og kartoffelplanter foroven og plads til opbevaring af grillkul, havredskaber osv. under. Glæder mig sådan til at komme rigtigt i gang i haven og sidde og nyde sommeren i vores hyggehjørne på terrassen, hvor vi netop er på udkig efter en bænk til.

 • Reply
  Malene
  21. maj 2017 at 2:14

  Vores altan kunne godt trænge til at blive shinet lidt op. Vil rigtig gerne have et gitter på den ene murstensvæg, hvor man bl.a kan hænge krukker på. Derudover kunne jeg godt tænke mig en lyskæde, en altankasse mere og generelt flere planter. Og med livet på SU kunne de 1000 kr hjælpe virkelig godt på vej! 🙂

 • Reply
  Line
  21. maj 2017 at 8:08

  Jeg har købt en lille dejlig lejlighed med to skønne altaner, som trænger til en kærlig hånd. Jeg Vil gerne bygge en lille bænk på hver af altanerne, så jeg kan nyde morgenkaffen og eftermiddagssolen. Så trænger de også til omgang maling, og nogle altankasser så jeg kan prøve mig, som “mini-gartner” . Dertil skal jeg have nogle hylder derude, så jeg har nogle flere steder at plante, og dimse. Til sidst en grill til de dejlige sommeraftener. Alt sammen håber, jeg min far vil hjælpe med, for det er bare en skide hyggelig måde at være sammen på, når man kan snakke og suge alt hans erfaring til mig.

 • Reply
  Louise Due
  21. maj 2017 at 8:24

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, og lave vores terrasse. Vi har købt vores drømmehus med have og med både en lækker overdækket terrasse og en åben terrasse. Vi venter os en lille baby i juni, og skal derfor ha’ gjort begge terrasser klar til både barselsbesøg og baby. Jeg vil gerne finde en sandkasse, så vores hund, Ludwig også kan blive lidt forkælet når alt vores fokus bliver på baby. Ludwig elsker nemlig at grave i sandkasser 😊

 • Reply
  Katrine
  21. maj 2017 at 8:42

  Vi trænger virkelig til en opgradering af vores terrasse. Jeg tænker vi skal have skuret fliser ned, malet hegn og så har jeg lyst til at gå all in på hygge med hynder, puder, lyskæder, blomster osv. Og så skal det hele gerne gøres babyvenligt, til vores 7 måneder gamle pilfinger ❤️

 • Reply
  Tina KH
  21. maj 2017 at 10:03

  Hvor er jeres have blevet flot og virksom til hygge af al slags:-)
  Det er en super god idë med de potter til hegnet:-)
  Jeg har en kedelig syd terrasse og fordi jeg blev ramt af en ulykke for snart 7 år siden, så er jeg bagud med at få den ordnet:
  Men tissemyrer har gjort at fliser ligger skævt, så med flisesand vil jeg ønsker mig at få dem rettet og så mangler jeg et lille havebord, en parasol, lidt krukker med farverige blomster. Så kunne jeg sidde derude og få lidt D vitamin fra solen:-)
  God søndag til jer!

 • Reply
  Julie Rasmussen
  21. maj 2017 at 10:14

  Hej søde Lise 🙂
  Hvor er det blevet flot på jeres terrasse, det ser så hyggeligt ud!
  Jeg bor i en lejlighed i København, helt oppe på 3. sal, hvilket selvfølgelig er dejligt, men om sommeren kan det godt være lidt trist, når man gerne vil hygge og sole sig. Vores “gård” består desværre bare af én stor åben græsplæne, hvor ca. 200 mennesker kan kigge ned på dig, mens du ligger og soler (ikke særlig rart). Derudover er der også vej på begge sider af gården, så alle der går forbi, kan også kigge på en. Det er jeg ikke så meget til – jeg har så heldigvis en altan, som jeg kan gå ud på, men jeg har ikke haft råd til nogle møbler dertil. Jeg har mange gange overvejet bare at tage min dyne og ligge mig ud på gulvet derude, men gulvet er simpelthen så beskidt og ødelagt, at det ville være ulækkert at ligge på. Derfor ville jeg synes det kunne være MEGA fedt at vinde, så jeg kan købe noget trægulv til min lille altan, og evt en stol og et bord, og nogle plantekasser, så der bliver mega hyggeligt 👏🏻

  Kæmpe knus fra
  Julie ☺️☺️

 • Reply
  Kathrine B
  21. maj 2017 at 12:00

  Årh lyskæde og solsejl, så bliver det ikke mere hyggeligt 🙂
  Selv bor min kæreste og jeg i lejlighed med fælles gård. Vi bor dog i stuen, og har nemt ved at få den brugt. Lige nu går jeg og drømmer om et lille bord med to stole og et lille solsejl eller parasol, der kan stå nedenfor vores køkkenvindue, da vi snart skal være forældre og gerne vil kunne nyde gården og den friske luft endnu mere.

 • Reply
  Louise O
  22. maj 2017 at 0:28

  Pt. Består terrassen blot af fliser, så der mangler uden tvivl hygge. Vil gerne have lavet en bænk, et hegn og så have nogle fine krukker med blomster.

 • Reply
  Nina
  22. maj 2017 at 9:52

  Ser super hyggeligt ud. Jeg tænker nye havestole, hynder, krydderurter og blomster, så er den ved at være der. 🙂

 • Reply
  Mathilda
  22. maj 2017 at 16:20

  Jeg deler have og terasse med fire andre skønne familier i opgangen, og præmien ville således komme mange søde mennesker til gode, hvis jeg vandt 😉
  Pengene skulle bruges på højbede, olie til vores bord-bænkesæt, der virkelig trænger og lidt nye haveredskaber!

 • Reply
  Mette
  22. maj 2017 at 16:30

  Vi har et lille bitte frimærke af en have til vores dejlige rækkehus, hvor jeg godt kunne tænke mig en lækker bænk/solseng (til mig) og en sandkasse til vores lille søn, som er på alder med Villy 🙂

  • Reply
   Signe
   22. maj 2017 at 20:09

   Jeg kunne godt tænke mig at forkæle mine forældre, så de kan få deres skønne terrasse med udekøkkenet færdigt. Det skal helst ose af farver, blomster og kærlighed!

 • Reply
  Vera
  22. maj 2017 at 18:42

  Vil gerne have et læhegn, nye krukker til blomster, en hængekøje, evt nye højbede

 • Reply
  Simone Kirkeby
  22. maj 2017 at 19:45

  Vi ønsker os et bålfad som vi kan hygge med i de kommende sommer aftener 🙏🏻

 • Reply
  Emilie
  22. maj 2017 at 20:26

  Vi er lige flyttet ind i vores nye lejlighed, hvor altanen desværre er en smule slidt. Vi drømmer om at få lavet en væg af stål gitter som vi kan hænge planterne i, så man får en endevæg kun med planter. Derudover drømmer vi om nye altankasser og ikke mindst en god sjat malling og nogle fine krukker 🙂

 • Reply
  Maria B
  22. maj 2017 at 21:24

  Vi flyttede i ny lejligheden i sensommeren sidste år, så min mand har de sidste par weekender brugt tiden på alle 4, og slebet og olieret træværket – for det kunne sælger ikke finde ud (nybyggeri) nu har vi så købt alt hvad vi skal bruge derude af møbler og grønne planter (og hjemmedyrket altanhave) men der mangler lige det sidste touch – grillen! Så vi også kan have lange aftener i møblementet, og nyde den fantastiske duft af grill 🙂

 • Reply
  Karoline Holst
  22. maj 2017 at 21:45

  Jeg har ikke selv have, men vil rigtig gerne hjælpe min mor med at shine hendes terasse op! Tænker den skal slibes og ha olie 🙂 måske en lille flot blomst ovenpå også <3 det ville hun eeeelske!

 • Reply
  Sophie
  22. maj 2017 at 22:25

  Vi har en lillebitte altan som trænger til slib, olie, planter og en fin bænk 🙂

 • Reply
  Mette Michelle
  22. maj 2017 at 22:29

  Vi er to studerende, som har en lille altan på 170x100cm., indtil videre er der kommet en lille IKEA-bænk med hynder til. Der er begrænset med plads, men vu drømmer alligevel om et lille bor og stol til, så vi kan side og nyde sommeraftnerne. En masse altankasser, så der kan kommer blomster, krydderurter og måske endda lidt jordbær. Sidst men ikke mindst, kunne vi rigtig godt tænke os et læsejl eller anden afskærmning indtil altanen lige ved siden af 🙂

 • Reply
  Chatana
  22. maj 2017 at 23:03

  Mig og min mor har længe snakket om at bygge en fin terrasse ude i vores store dejlige have, men når min mor er ramt af stress, og har 5 børn boende hjemme, alle vores dejlige dyr og fuldtidsjob – på trods af arbejdsskade og stress, har min mor hverken pengene eller overskuddet til det. Jeg har prøvet at hjælpe hende, men er svært når jeg både går på gymnasiet og ikke kan få pengene til det. Ville være et kæmpe skub i den rigtige retning og ville skabe et rum hvor vi alle kunne være sammen.

 • Reply
  Cæcilie Jensen
  23. maj 2017 at 11:10

  Jeg synes også Silvan er lækker til små med herlige forbedringer – så jeg ville købe maling, blomster, fine krukker og som jeg måske nogle altankasser og hængeplanter til at opdatere ellers kedelige plane overflader. 🙂 Lækkert. Måske en rest af præmien ville gå til udstur til festivaler.

 • Reply
  LouiseHC
  23. maj 2017 at 18:58

  Vi er i gang med at lave terrasse i vores sommerhus efter at hele haven har været gravet op pga. vandskade. Vi drømmer om terrasse med solsejl,lyskæde,plads til vores to drenge,bålsted og blomster.

 • Reply
  Amalie B.
  23. maj 2017 at 19:16

  Jeg kunne godt tænke mig et springvand til terrassen. Har fundet et, der er super smukt og ikke mindst behageligt at høre på. 🙂

 • Reply
  Mia
  23. maj 2017 at 20:03

  Jeg drømmer om, at gøre vores lille have lidt mere hyggelig – så en lækker lyskæde, som virkelig sætter gang i hyggen er et stort ønske og sådan et solsegl er da mega smart til de små – lige hvad vi mangler til vores datter på 6 måneder – og så måske lidt flotte blomster, så tror jeg at hyggen er der ❤️

 • Reply
  Pia
  24. maj 2017 at 9:52

  Flere krukker og skønne sommerblomsterpå terrassen .

 • Reply
  Mette Lystrup
  4. juni 2017 at 8:00

  Ihhh hvor er det blevet flot på Jeres terassen 👍🏻😊
  Ja min bette have er i år groet helt til desværre 😞 Mit overskud har bare været helt i minus og græsset er bogstavelig talt vokset drengene over hovedet 😳😳😳
  Så her skal der indkøbes en ny plæneklipper.
  Knuz og hilsner fra det nordjyske.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.