Terrassen - Vinderen af konkurrencen! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Terrassen – Vinderen af konkurrencen!

Sponsoreret af SILVAN

Nu har vi kunne nyde terrassen i godt og vel en uge, og det har været så skønt! Vi har virkelig hygget os derude, og sikke fine sommeraftner, vi har haft. For et par sage siden spillede vi 500 og spiste så meget slik, at vi var ved at brække os. Helt ind til klokken 23. Uden vi frøs ihjel. Tjo, vi havde da godt nok et tæppe med ud, men bare det, at man kan sidde ude, er virkelig guld værd! Har I også nydt det i fulde drag?

Nå, men altså, vi havde jo fyret en konkurrence i gang i indlægget om terrassen her. Vi udloddede nemlig 1000 kroner til Silvan, så en af Jer skønne følgere også kunne komme igang med udendørs-projektet. Og nu er det tid til at finde en vinder. SPÆNDENDE! Først.. Så stor tak til alle, der har deltaget i konkurrencen! Det er skønt at se, der er så mange gode idéer og drømme til hyggelige udeoaser. Desværre er der kun en vinder, men jeg håber da I andre alligevel finder tid og råd til at få fikset jeres projekter. Del det meget gerne med mig på instagram! Jeg synes det er så hyggeligt og spændende at følge med I jeres liv!

Nu går den ikke længere….. For vinderen af Silvankonkurrencen er… DDADADADADAAAAAMMMM! (EN HEL MASSE KLAPPPPP I LÅRET!)

Sussie Johanne med kommentareren:

” Åhhh vi bor i rækkehus og har sådan en kæmpe glas udestue der æder hele vores forhave, med det resultat at vi har en lille firkant på knap 3 x 3 meter, der er rammet ind af huset, udestue og væg ind til naboen. Vi har pt. Pallesofaer og olietønder stående derude, undersøge en pavillon. Meeeen den bukkede under i foråret og vi drømmer nu om at bygge en løsning selv. Noget med fire ben, gennemsigtigt tag og så sider i stof der kan åbnes eller lukkes efter behov. Så det ville være fantastisk med et tilskud. “

Tillykke!!! Du må meget gerne kontakte os pr. mail: lisevand@hotmail.com. Er spændt på hvad I finder på af smarte løsninger. Del det endelig med os alle! Igen – tak for deltagelsen, og nyd nu Kristihimmelfartsferien! // Lise og Michael.

p5190963-1

Frode hygger i skyggen under solsejlet. Plante og solsejl er fra Silvan.

p5190958-1

Pizza – og fødselsdagshygge på terrassen!

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Sussie Johanne
  27. maj 2017 at 16:51

  Ej seriøst?!?!?!?! ALTSÅ HELT SERIØST??? FUCK HVOR VILDT. 1000 1000TAK. HOLD NU MÆGLE HVOR ER JEG GLAAAAAAD.

 • Reply
  Ida
  25. august 2017 at 14:17

  Hej! Hvor er de to sorte plantestander fra, som I har til at stå på terrassen? De er super fine 🙂

 • Reply
  Ida
  25. august 2017 at 14:18

  Hej! Hvor er de to sorte plantestandere I har til at stå på terrassen fra? De er super fine.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.