Vores nye badeværelse - detaljer – Lise og Michael
Lises verden

Vores nye badeværelse – detaljer

Sponsoreret af IFÖ

Ihh, hvor jeg elsker vores nye badeværelse! Jeg har sagt det før, men jeg siger det nu igen. Selvom vi stadig ikke r 100% i mål(ja, seriøst, det har snart taget 2/3 år), så er det bare et af de rum, jeg elsker allermest. Jeg sidder tit og laver alt muligt andet, end det man nødvendigvis laver på et badevælrese. Lige som i det tidligere (temmeligt personlige) indlæg, hvor jeg krænger mit hjerte og alverdens bras ud.

Jeg er så glad for at vi har valgt at få lavet badeværelset om. Nu indbyder det virkelig til at man har lyst til at gå der ud.  En del har spurgt til tingene, og faktisk er både håndvask, toilet og badekar fra IFÖ. Der er nemlig super mange fine badeværelsessager derinde.

img_5856-1

Vi er så sindssygt glade for vores badekar, hvor man sidde hele to voksne, og rigtig mange børn, i. Det er så dejligt. Jeg kan faktisk ligge i fuld længde, og Villy kan rigtig svømme der i! Desuden er designet unikt og gør noget godt for rummet. Jeg elsker at det er så enkelt, men alligevel anderledes når det er asymmetrisk. Det kan du finde lige her. Jeg synes IFÖ’s sager er virkelig fine, og designet ganske flot og i rigtig skandinavisk stil – lige siden 1936. Ifö har faktisk arbejdet med porcelæn i over hundrede år, og badeværelser i halvfjerds, og det kan man godt fornemme på deres sans for design.  Desuden er Ifös produktion virkelig professionel og en af de mest moderne i verden. Så du får virkelig kvalitet for dine penge!

p6031136

Vores toilet er også fra IFÖ.  Jeg er lidt sippet i forhold til toiletter. Det værste jeg ved, er de der huller på ikke-væghængte-toiletter. I ved, der hvor alle tisrester og støv sætter sig fast. Ejj, det er det værste! Og jeg synes altid det er beskidt. Da vi skulle vælge toiletter, var jeg ikke i tvivl om at vi skulle have et væghængt ét. Og så skulle det være enkelt og let at rengøre. Og det er det her virkelig. Toiletbrættet har soft-luk, eller hvad sådan noget hedder, og det er bare rart når man har unger i huset. Så er man sikker på, der ikke bliver smækket med brættet, og ingen børnefingre kommer i klemme. Og så må jeg igen pointere Ifö laver så fine enkelte toillet, hvor rengørringen er nem! For Ifö er miljø nøjleordet, og med besparelse af vand – og rengørringsmidler til et enkelt WC eksemeplvis – så kommer vi langt! Hvis man kan sige et toilet er flot, så synes jeg, det her, er det. Du finder det her.

60857_clover_hundvask_miljo_vertikalt_langt_fra-1

Håndvasken på vores teaktræsmøbel er sjovt nok også IFÖ. Du kan finde en her. Vi er så glade for den løsning, som vi lavede i Nybyggerne. Efter vi vandt huset blev der også tilføjet en meget tynd melaminplade, som skåner teaken. Desuden har skabet fået skibslak, så det bliver en smule modstandsdygtig ifht. vand.

Så altså – hvis i vil skabe et rigtig fint badeværelsesmiljø med flotte løsninger, så tjek endelig IFÖs produkter ud – og ja, vær ikke bange for at udfordre rummet og lege med indretningen. Det må man også godt på et badeværelse – det må jo gerne være fedt at skide’. Hehe. 😉

 

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  3. juni 2017 at 21:12

  Fine fine løsninger på jeres badeværelse!! Og lækker vægfarve også. Desuden skøn lige-ud-af-posen afslutning på blogindlægget😂😂😂 og jeg giver dig helt ret😊

 • Reply
  Jeanette leetberg
  2. december 2018 at 12:30

  Hej
  Hvilken farvekode et jeres vægfarve?
  Flot badeværelse

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.