Godt nyt!!! Endnu mere "Lise og Michael" – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Godt nyt!!! Endnu mere “Lise og Michael”

skaermbillede-2017-06-07-kl-14-47-39

Yay! Vi har glæder os til at fortælle jer dette! Det er gået ret stærkt faktisk. Vi har hele tiden gerne ville lave mere TV, men som regel er der langt fra tanke til handling. Vi vidste der var lidt ideer rundt og køre hos TV2, men ikke præcis hvilke og hvor seriøse, før vi i sidste uge blev kaldt til møde.

Og ja, nu er det endeligt på plads og vi er mega spændte! Vi elsker nemlig projekter som disse! Tjek videoen ud her:

[vidcore vid=”K6OkOkNb”]

 

Til September skal vi nemlig optage en programserie – vores helt eget make-over-program! Men til det program, har vi selvfølgelig brug for Jeres hjælp!!! Vi skal nemlig finde en god håndfuld folk, vi kan overraske! Så kender du en, der trænger til en makeover af et rum, så kan du lige nu tilmelde dig selv og personen her, og måske bliver det din case, der bliver valgt! Det skal selvfølgelig være top-hemmeligt! (NB: Det er ikke os der vælge hvem, og I skal tilmelde jer via linket.)

Det bliver skideskægt! Vi kører som sædvaneligt genbrugsstilen – men vi vil samtidig rigtig gerne vise jer, at man kan rigtig meget med genbrug(Ikke kun teak og retro, hehe) Ihhh, det bliver spændende! Glæder I jer også?????

Det er selvfølgelig noget af en beslutning at sige ja tak til det her projekt, nu hvor vi i for vejen har ret meget at se til. Men vi vil det SÅ gerne, og vi er villige til at skrue ned forskellige steder, så der bliver tid. Det er jo bare et mega sjovt projekt! Samtidig har vi planer om at benytte os rigtig meget af både moster og farmor, så Villy kan hygge sig samtidigt! I kan læse mere om det hele, og hvordan det ellers går os i TV2’s egen artikel lige her.

// Lise og Michael

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Emilie
  7. juni 2017 at 15:16

  Skal informationerne samt billede være ift. en selv eller den man vil overraske? 🙂 Det lyder simpelthen så spændende, jeg vil så gerne overraske min mor!

 • Reply
  Cecilie
  7. juni 2017 at 15:54

  Jeg vil så gerne overaske min mor. Hun fortjener det så meget.
  Hun sover inde i stuen, for at min bror og jeg kan have vores eget værelse. Jeg tror at hvis hun fik en room make-over ville hun invitere flere venne og familie med hjem. Hun er tit flov over rummet når vi har gæster. For gæsterne opholder sig jo i stuen/spisestuen/ min mors soveværelse som ikke er særlig stor. Vi ville alle blive SÅ glade💛💛
  Og hun ville blive sindsygt glad!
  Jeg har fuldt jer helt fra start, og syntes det er helt vildt fedt at følge med💛

  • Reply
   Lise og Michael
   7. juni 2017 at 15:57

   Hejsa. Hvor er du sød! Du skal tilmelde dig via linket. 🙂 Kram

 • Reply
  Hanne
  7. juni 2017 at 17:43

  Vil så gerne gi min søn og svigerdatter en make over af deres baggang /vaskerum hvor de sover for at deres 3 skønne børn kan få et værelse hver. ❤️👏🏻

 • Reply
  Amalie V
  7. juni 2017 at 18:10

  Vil gerne overraske min veninde da hun har været der for mig gennem tykt og tyndt og hjulpet mig gennem svære tider. Hun skal have lavet sit værelse om, og det ville være fedt for hende❤️

 • Reply
  Theresa
  7. juni 2017 at 22:08

  Hej Lise
  Hvornår er sidste ansøgningsfrist til programmet?
  Theresa

 • Reply
  Theresa Staal
  7. juni 2017 at 22:17

  Hej Lise
  Hvornår er sidste ansøgningsfrist til programmet?
  Theresa

  • Reply
   Lise og Michael
   8. juni 2017 at 11:37

   Hejsa. Jeg ved det faktisk ikke. Men der er casting engang i sommerferien, så kunne godt frygte du ikke når at fylde 18. Men kan du få lovat tilmelde dig alligevel?

 • Reply
  Mathilde
  7. juni 2017 at 22:17

  Vil gerne give mine forældre et nyt sove værelse, da det nu ligner et rodderum, hvor min søster og jeg har læsset alle de ting vi ikke bruger mere, men ikke nænner at smide ud. Mine forældre ville nyde godt af et dejligt soveværelse, hvor de har lyst til at være, efter at de begge har slidt, på deres arbejdsplads, hele natten. 🍀

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  8. juni 2017 at 9:17

  Hvor bliver det fedt – jeg har ingen at melde til programmet, men vil glæde mig til at følge med 😀

  – A

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.