Videodagbog 1 - Nanna kommer hjem! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Videodagbog 1 – Nanna kommer hjem!

Hey hey hey! Nyt koncept på los bloggos! Helt mega normal videodagbog. Nogle kalder det for vlog, gør de ikke??? Det er lidt ofr smart i en fart, så her på siden hedder det bare video-dagbog. Sagt på godt jysk. Hyggeligt, ikke? Det er ikke nødvendigvis noget stort eller fanzy, du kan se her i videoerne, men du kan være helt sikker på at komme med rundt og opleve vores hverdag. Helt i øjenhøjde og ikke noget vildt tam-tam.

Første videodagbog er fra i går – sjovt nok… Men i går var også en ganske særlig dag, som jeg har glædet mig mega meget til. Min allerdejligste veninde, Nanna, kom nemlig endelig hjem fra Sverige. Følg med i videoen:

Vil I følge med næste gang? Jeg synes det er ret hyggeligt og enkelt at lave dem, så hvis I er interesseret i at se flere – løbende – så skriv en kommentar. Og ellers – mega god weekend til jer! // Lise

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  9. juni 2017 at 13:02

  Flere video-dagbøger!!

 • Reply
  Camilla
  9. juni 2017 at 13:35

  Jeg vil ærligt sige, at jeg synes ikke det er videre interessant. Kan sagtens forstå, at det er hyggeligt for jer at lave, men som seer er det ikke så spændende at følge med i en helt alm hverdag, hvor der ikke sker noget særligt.. Så nej jeg vil ikke følge med i næste video.

  • Reply
   Lise og Michael
   9. juni 2017 at 13:48

   Tak for kommentaren! Det er altid rart at høre hvad folk synes! :))) Der vil nok altid være delte meninger. Men jeg tænker det er ganske fint at lve noget, der inspirerer og som fok kan beuge til noget, og så lave noget som er så low og almindeligt, for dem der bare gerne vil følge med i vores hverdag.

   Er glad for din holdning 😊👍🏼

 • Reply
  Laura
  9. juni 2017 at 14:09

  Flere videodagbøger – det er så hyggeligt

 • Reply
  Thea
  12. juni 2017 at 17:21

  Jeg elsker jeres videodagbøger, flere tak🙏🏼😊

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.