Den dag bukserne krympede – Lise og Michael
Lises verden

Den dag bukserne krympede

Hej cyberspacefriends.

Jeg har fået nye bukser. Haha, spændende ikke? Ej, men jeg ved folk altid spørger ind til hvor mit tøj er fra, så jeg kan jo lige så godt skrive lidt om det her.

I kan ikke få det samme som mig. Ærgerlig-bærgerlig! Det er skam ikke fordi I ikke MÅ få det samme. Nej, det er ganske enkelt fordi mine bukser one of a kind. Jeg har nemlig været uartig. Rigtig dum og irriterende. Og ikke en gang med vilje. Sådan her burde scenariet lyde: Michael har købt nogle nye fine uldbukser til Vintage Marked forleden. De er så mega flotte, og han er helt oppe og køre over dem. De lugter dog en smule, da det jo er genbrug. Så han ligger dem til vask i håb om at mor-Lise vil nappe dem, og vaske dem i hånden. Ja, her tager historien så en meget drastisk og alvorlig drejning. For Michael putter bukserne i det almindelige vasketøj. På storevaskedag er mor-Lise ikke helt vågen, og både lillemandens uldbukser fra VIGGA og farmands helt nye fine, kommer med i 60 graders vask. Nu bryder helvede løs! Eller.. Nåå nej, det er Michael vi taler om. Han siger bare ‘Hmm’ og trækker på skulderne. Men inde i øjnene kan mor-Lise se at hun rigtig har lavet ulykke. Bukserne er krympet til halvstørrelse.

Da-da-daaammm… Sikke noget. Men ved I hvad? Michael blev sgu ikke rigtig sur, så I kan ikke få noget helt stort drama. Michael bliver aldrig sur.. Kun med øjnene. Og kæberne. Så klikker de nemlig. Men det gjorde de faktisk ikke engang. Mor-lise må have lavet ulykker på en heldig dag! Måske en dag hvor farmand har vundet en eller anden aktion eller sådan noget.

Nå, venner. Da jeg så stod med de her krympede bukser i hånden, så gik det pludseligt op for mig, at de var lige netop mig størrelse. Så her til morgen hoppede jeg i dem, og jeg tror jeg er iiiin love! Haha.. Så er der jo ikke noget der så skidt, at det ikke er godt for noget.

Mor vaskede tøj og mor fik nye bukser. Lillemandens passer nu en lille nyfødt, så dem, kan vi nok ikke bruge lige foreløbigt… Bum. tjek outfittet ud her:

img_6196

Hey! Du kan stadig nå at læse om den nye fine grønne væg. Farvekode og lidt om økologisk maling her.

Match mit outfit

Med affiliatelinks – så tjener jeg nemlig en skilling på det, hvis i køber! Smart, ikke?

collage-57Crop top 1 ,  croptop 2 ,  croptop 3 ,  croptop 4 ,  croptop 5

skaermbillede-2017-06-13-kl-11-14-52

bukser 1 , bukser 2, bukser 3 , bukser 4 , bukser 5 ,  6

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.