Make-over af retro campingvogn! – Lise og Michael
DIY Lises verden Michaels verden

Make-over af retro campingvogn!

Hej i sommervarmen!

De seneste dage har vi befundet os i det nordjyske. For Michael skal gøre Ruth køreklar inden vores sommerferie ( mere om den senere), og Villy og jeg følger med og hygger herremeget. Villy er ikke sådan helt vildt stor fan af varmen, men han skal nok bare lige vende sig til det.

Jeg har været i fuld sving med et lille projekt. Michaels forældre har købt en gaaaaaammel campingvogn, som skal agere ekstra til børn + børnebørn når vi er på træf. I weekenden skal vi til træf i Viborg (Kig forbi hvis I er i nærheden! Se programmet her). Når vi er afsted sover vi i ladet af Ruth, og det skal vi også i weekenden. Kenneth og Lenette (michaels bror og svigerinde) skal sove i den nye gamle campingvogn, og vi skal have plads til vores sager. Så derfor er det tid til en lille retro-makeover af vognen. Følg med i en lille videodagbog fra de sidste par dage:

 

 

Og se så lige billederne. Er det ikke nogle kodylt(ja, jeg sagde kodylt) fede farver??? Jeg er så vild med hynderne. De har bare de fedeste mormor-vibes over sig!

img_6612img_6598

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Karina
    23. juni 2017 at 18:37

    Hvor er du god, og ja, det bliver da et hit med en campingvogn til træffet – og generelt.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.