Da Ruth skulle hjem til Farum - videodagbog – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Da Ruth skulle hjem til Farum – videodagbog

img_1863

En del af jeg fulgte måske med i går, da vi forsøgte at få Ruth fra jyllland til Farum. Det er faktisk rimelig tragikomisk da jeg havde jinx’et den totalt. På instagram havde jeg skrevet ‘ønsk os held og lykke’ og ‘nu må vi se om vi kommer hjem’, og det var faktisk mest af alt for sjov. For jeg var faktisk overbevist om, at Ruth nok skulle komme sikkert hjem.

Michael har nemlig brugt hele sidste uge på værkstedet for at få hende sommerklar. Der skulle skiftes en hel del. Han ordnede luftfilteret, tændrør, nye dæk og en hel del mere, som jeg ikke ved så meget om. Og så har bilen fornyeligt også fået nyt styretøj. Så alt spillede, troede vi.

Vi var hele weekenden på træf i Viborg (det var virkelig godt!). Bilen kørte rigtig godt. Blev godt nok lidt varm da vi lørdag var i byen og cruise. Men altså, Ruth var vidst ikke den eneste der blev for varm. Der var jo vildt mange biler, og kø..!

I går, søndag, gik turen så hjemad. Vi kørte til Århus for at tage færgen til Odden. Allerede da vi ramte Århus by, begyndte koblingen at drille for Michael. Og her stoppede vi med at tale sammen. I de situationer bliver Michael meget stille, klikker med kæberne og vil ikke rigtig fortælle, hvor slemt det slår til. Vi nåede ned til færgen, og op på færgen. Men jeg kunne godt fornemme på Michael, at det stod slemt til. Han sagde, at han måske kunne fikses med en svensknøgle, så mutter måtte på jagt. Da jeg endelig fandt en, var den ikke god nok.. Og jeg blev sur. Hahah. Vi forsøgte at tøffe bilen ned, og bilerne bag os ventede kun en 2-3 minutter. Det føltes som 10. Haha. I ved hvor ivrige folk er for at komme af færgen.

img_6681img_6679

Uden for færgen holdt vi så ind, og Michael fandt endnu en svensknøgle. Han skruede i en time, hvorefter han gav op. Koblingen duede slet ikke. Noget med at den ikke ville koble ud. Eller sådan noget? Ruth blev hentet af en vejhjælp, men da de havde mange stop undervejs, kunne vi ikke komme med. Nå, men altså, vi endte alt i alt med at sidde ved Odden i 5 timer, indtil min far kom os til undsætning. Heldigvis! Vi tog afsted fra Viborg klokken 9 og var hjemme i Farum (uden Ruth) klokken 18.30. Pyyyh for en dag. Men vi havde godt vejr og hyggede os. Vi kunne jo ikke lave så meget andet. Så istedet for at være sure og trætte af det, så prøvede vi virkelig (efter diverse skænderier var overstået) at være glade og udnytte tiden til hygge.

Nu er Ruth ankommet til Farum, og Michael er igen igang. Vi mangler en ny kobling, og det er ikke så nemt at få fat på. Så vores sommerferie i Ruth om en uge hænger i en tynd tråd. Vi er på jagt, og håber virkelig vi når det. Men vi får se…. Spændende, ikke?

Hvis I ikke så min sindssygt lange story på instagram i går, så har jeg gemt den, og du kan se den her:

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.