Altan makeover - fra roderum til lækker oase i byen – Lise og Michael
DIY

Altan makeover – fra roderum til lækker oase i byen

149484302974549

Hej søde jer.

For et par måneder siden rykkede Michael og jeg ud til et sødt par i København for at forvandle deres – en smule rodet – altan til en rigtig hyggelig oase midt i byen. Det var ret sjovt, og på trods af tidspres og rigtig dårligt vejr, så kom vi fint i mål.

På DBA’s Facebookside får vi en del høvl, fordi vi er kommet til at skrive at vi har brugt 5000 kroner. Vi skulle have skrevet ‘Vi har ikke overskredet 5000 kroner’, da det er lidt mere rigtigt. I de her projekter, hvor vi suser ud til uoverskuelige og kedelige rum, så er budgettet altid MAX 5000 kroner. Også hvis det er et køkken, et bad eller noget helt tredje. Derfor er der sket en misforståelse. For man kan SAAAGTENS lave en lækker altan billigere. De 5000 kroner er bare en fællesnævner for ALLE projekterne. Men det er jo sådan set også sagen uvedkommende, for det handler jo i bund og grund om resultatet. At ejermændende blev super glade. Og det ved vi de gjorde. Det er det hele værd!

Jeg synes I skal suse ind på DBA Guide lige her og se videoen og resultatet. Vend derefter tilbage her med jeres mening… Vi elsker at høre hvad i synes (både ros og ris) 🙂

Hav nu en skøn dag! Og hyg jeg herremeget!

 

// Lise og Michael

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Michelle-Marie
    27. juni 2017 at 13:19

    Sikke en skøn altan i fik lavet der 😀 Utroligt hvor lidt der skal til for at gøre den hyggelig.

    mvh. mIchelle-Marie

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.