Vores forvandling af stuen - resultatet – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Vores forvandling af stuen – resultatet

Hej igen!! Så er vi så småt færdige med stuen! Bevares, vi mangler stadig fodlister og dørkarme. Haha. Men det kan vente. Det er seriøst sådan en ting man udskyder og til sidst overser. Har I også nogle manglende fodlister hist og pist??? Hvis man dog bare kunne tage sig sammen. Det var lidt nemmere i Nybyggerne hvor guleroden(at vinde huset) var rimelig nice. Det var lidt mere motiverende at nå helt i mål der.

Stuen har fået den lækreste grønne farve. Farven vi bruger hedder 969 og kan findes på et af AURO’s farevkort her. Det er økologisk maling, og jeg prædikede for nyligt om hvor mega cool det er at vælge ØKO maling frem for plastikmaling. Find det indlæg her og bliv klogere. Vi er rigtig glade for resultatet. Vi har maling tilovers, så vi overvejer lidt om fodlister og dørkarme skal males også. Hvad synes I?

Tjek resultatet ud på billederne herunder, og giv jeres mening tilkende. Det her er virkelig vores hjem og vi elsker det! Det oser af hygge, sjæl og os. Tænk sig man kan få sådan et kedeligt typehus som vores, til at blive så hyggeligt.

p6281232Mine to elskede safaristole. Den ene er et ladefund hos mine forældre, og den anden har vi købt i Nybyggerne. Billedet på væggen er Herup, og fundet på loppemarked til den nette sum af 40 kroner. Lampen i baggrunden er et af vores allerførste seriøse loppefund. Sofabordt har Michael selv snedkereret helt fra bunden. Er han ikke bare blevet totalt sej til det??? Jeg er pavestolt i hvertfald!

p6281238Den lækre reol med skrivebordsplade er faktisk en Børge Mogensen sag. Jeg var virkelig ikke overbevidst da Michael forsøgte at overtale mig til at det skulle ind i stuen. Men jeg må indrømme at Michael kan et eller andet. Det møbel er så flot. Det er teak og passer til resten af stuen, og så har Michael malet rummene samme grønne farve som væggen. Før var det malet gråt. Nu passer det bare som fod i hose! Vi manglede virkelig noget opbevaringsplads til vores plader, og det her er så nemt og overskueligt at finde rundt i! Møblet hedder Boligens Byggeskabe. Kan kombineres på 117 forskellige måder. Det smarte er at vi kan pakke kontoret væk når vi har fri. Så er der ikke en computer der står og kalder på en. Giver meget mere ro!

p6281263

Her er et kig fra soveværelsesdøren og ned gennem stuen og køkkenet. Vores køkkenalrum er virkelig hjerterummet i huset. Her bruger vi al tid og der er både sofahjørne med TV, stolegruppe (ja, der skal jo være plads til Michael mange stole… OGSÅ dem der ikke er færdigflettet endnu), spiseplads, skrivebordsplads, pladespiller og køkken. Der er rigtig mange stole i vores hjem, men vi har også ret ofte mange gæster, så det er jo helt perfekt. Hehe. Selvom jeg nogle gange kan tænke “ARRRGHH” når Michael kommer hjem med nye stole. I kan læse om vores stolegarderobe her. Gulvtæppet har vi fundet ppå et outlet, som vores søde nabo kendte til. Det findes desværre ikke længere, og var kun sådan et ‘dem vi kender’-outlet. Men vi fik det for 200 (!!!!) kroner. Helt nyt og mega god kvalitet. Den blå sofa (og sovesofa) har jeg skrevet om her. Den har vi købt online hos BedreNætter (<- en lille smule reklame, da vi fik rabat).

 

Hvad synes I? Lad mig høre. Nogle vil nok synes det bliver for brunt, for retro og for meget teaktræ. Men vi elsker det som det her! <3 // Lise

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  28. juni 2017 at 13:36

  Hej Lise
  Det ser super godt og hyggeligt ud 👍 I kan bare det med at indrette 👍Ang farven så syntes jeg den er super flot 👍👍ville dog ikke male fodlister og dørekarme i den farve😊 Tror det vil blive for meget. Men det er jo lige som man er til 😉 Rigtig god dag til jer

  • Reply
   Charlotte
   28. juni 2017 at 20:14

   Enig med Tina. Behold dem hellere i hvid .

 • Reply
  Nina
  29. juni 2017 at 14:30

  Ser super godt ud. Nu er jeg mere rolig over vores stue. Der har sneget sig en gyngestol i ubehandlet eg ind midt mellem det mørke vi ellers har. Kan se på jeres stue at det kan fint gå. 🙂

 • Reply
  Maja
  30. juni 2017 at 12:05

  Det er en rigtig smuk farve,og det hele ser så godt ud!
  Må jeg spørge hvad malingen koster? Synes ikke at jeg kan finde priser på Auros side.

 • Reply
  Louise
  2. august 2017 at 6:25

  Hej.
  Det er ikke sådan at i har nogle billeder af børneværelset? Vi venter selv en lille dreng og skal snart indrette lidt. Jeg elsker gamle ting, retro og træ møbler. Men mangler lidt inspiration. Der skal være sjæl og farver i værelset og ikke bare hvidt og koldt. Håber i kan hjælpe lidt.
  Hilsen louise

  • Reply
   Lise og Michael
   2. august 2017 at 9:33

   Hejsa Louise. Vi er faktisk pt i gang med at ordne værelset. Jeg skal nok opdatere her på bloggen. Desuden har vi lavet min svoger og svigerindes kommende børneværelse til DBA Guide, og det kommer også snart op 🙂

 • Reply
  Janni
  9. marts 2018 at 18:50

  Virkelig flot grøn farve og lækre stole! Har i et godt tip til, hvordan man ser om de forskellige stole er ægte? Jeg har netop købt 2*myren via dba, som jeg bare lige for en sikkerheds skyld ville tjekke ægtheden på, men jeg har svært ved at se, hvad man skal kigge efter 😊

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.