Vores sommerferie 2017 – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Vores sommerferie 2017

TRE TO EN!!! SOMMERFERIE!!!! Jeg har glæder mig i et helt år til det skulle ske. Jeg E-L-S-K-E-R sommerferie. Og der er et par gode grunde, for sommerferie er ligmed:

 1. Jeg har fødselsdag!!! Den 7 / 7, weeee
 2. Vi skal du og rejse
 3. Varme
 4. Familietid
 5. Ingen arbejde

Det er jo intet mindre end fantastisk. Elsker I det ikke også? Og kan I mærke min begejstring?

skaermbillede-2017-06-27-kl-14-09-42

Nå men hvad skal vi så denne sommer? Ja, det kan du læse her.

Efter vi har vundet Nybyggerhuset og Michael har kvittet sit arbejde som mekaniker, så har vi for andet gang nogensinde, en lige så lang sommerferie, som vi ønsker. Der er ikke noget med max 2 uger eller ferie på et bestemt tidspunkt. Nææænej, vi holder bare fri hele sommeren. Vi starter med en uge i Sverige med Michael forældre. Så I med da Ruth brændte sammen i sidste weekend? Ellers kan du gense det her. Det betyder at vi lige nu sveeeeeder for at finde en løsning, så vi alligevel kan tage til Sverige i Ruth. Vi skal til træf. Et kæmpe stort et. Og så var planen at Michael, Villy og jeg skulle køre et par dage i forvejen. Op langs Sveriges kyst og overnatte ud til vandet. Det hænger lidt i en tynd tråd. Men vi skal nok få det sjovt alligevel. Så må vi søge lidt efter gode steder på AirBnB. Har i nogle erfaringer med den del af Sverige? Vi skal køre fra Helsingborg til Göteborg. Træffet vi skal til er i Lidköping og er et af verdens største Amerikaner Biltræf. Derfor ville det også være SÅ fedt at kunne få Ruth med. Vi krydser stadig fingre og arbejder på sagen…

 

Dagen efter vi kommer hjem fra Sverige, flyver vi til Kroatien. Vi plejer at køre derned, men Villy er bare ikke stor fan af autostolen, så vi vælger flyvemaskinen. Sidste år var vi på roadtrip i Europa, og du kan stadig læse de gode tips til sådan en rejse her. Der står der også lidt om Kroatien. Jeg kan ikke engang tælle hvor mange gange jeg har været der. Jeg har været der en halv snes gange fordi mine forældre har lejlighed dernede. Den ligger mellem Siebenik og Split. På den dejligste semi-lokale ø, Murter, i byen Jezera. Jeg kan varm anbefale det område, da det ikke oser af turister, og man kan stadig få en smule lokal stemning i kroppen. Det er jeg fan af!

På instagram kan du faktisk følge den lillebitte by, som vi bor i. Profilen hedder @visit_jezera, og da vi er semilokale, kan du måske forvente at se lidt fra os på den side i løbet af sommeren. En af mine barndomsveninder arbejder på turistbureauet, og jeg har lovet at give profilen en lille shoutout. Så det gør jeg nu. Hehe, det er skørt. Men følg med – Michael og hans tunfisk fra sidste år, er faktisk allerede derinde! Og slå et smut forbi Jezera, hvis I alligevel er i nærheden. Hehe. Jeg giver kaff’.

skaermbillede-2017-06-27-kl-14-09-54vores-europa-roadtrip-budgetvenlig-kor-selv-ferie3

I Kroatien har vi ingen planer lagt. For Villy er med, og vi skal først se hvad han siger til varmen. Vi skal i hvertfald slappe af, ud og fiske med min far, sejle og dase. Men det bliver et kanon år! For både min moster og hendes børn, Sofie og co, Laust og Dania, mine forældre og venner kommer derned. Vi bliver en kæmpe flok – totalt mange børn – og det bliver sååå hyggeligt!

Jeg kan slet ikke vente! Lad os tage en hurtig runde… Hvad skal I lave i sommerferien? Lækker ferie i det danske eller et smut udenlands? Lad mig høre!! OG SÅ RIGTIG GOD SOMMER TIL JER! Måske opdateres der lidt på bloggen, nu får vi se….  // Lise 🙂

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Lena
  29. juni 2017 at 16:45

  Lyder til at det bliver en skøn sommer for jer 🙂 Vores 3 ugers sommerferieferie står på sommerhus i DK og udflugter til diverse attraktioner 🙂

 • Reply
  Nina
  30. juni 2017 at 8:16

  Lyder dejligt. Vi holder ferie hjemme i år. Gammelt hus – håndværkere de næste 4 mdr. Men vi kan heldigvis smutte i sommerhus et par dage – indimellem. 🙂

 • Reply
  Tina
  30. juni 2017 at 13:27

  Det lyder til at blive en hyggelig og dejlig ferie I får ☀️😎 Håber Willy kan klare varmen ☀️ Vores ferie bliver i Dk i år ( har været i Tyrkiet de sidste 3 år ) vi skal en uge til Thurø, vi bliver 18 der skal være sammen, så nu håber vi bare på at sommeren snart kommer ☀️ Rigtig god tur og ferie til jer

 • Reply
  Simone thrane
  30. juni 2017 at 13:55

  Jeg tager også 2 uger til Kroatien i år. Vi tager afsted næste søndag og skal bo på en campingplads lidt uden for Porec. Det er 11. Gang vi skal derned😁 Eeeeeelsker Kroatien, ingen sand, ingen myg og lækre pizzaer 😍 Glæder mig som et lille barn 🍷🍹🍇🍉🌊

 • Reply
  Anne
  30. juni 2017 at 15:19

  Sådan decideret sommerferie skal vi ikke på, vi var i Californien 3uger i april/maj med vores datter, som var 3 måneder på daværende tidspunkt. Der er dog lige i støbeskeen med en tur til Austin, Texas i oktober, hvis alt går vel.

 • Reply
  Pernille
  30. juni 2017 at 20:07

  Skønt! Vi venter en lille dreng primo august, så vi havde en uge slut maj i Tyrkiet – sidste ‘os-to’ ferie 😉
  Så nu går tiden med at gøre de sidste ting klar før han melder sin ankomst! Elsker at følge jeres lige-til-tilgang – til stor inspiration til os.

  Rigtig god ferie!

 • Reply
  Nanna
  1. juli 2017 at 15:08

  Bliver i megadejligt sommerferiehumør af det her post og de der billeder! Hav en god tur til Sverige og Kroasjøn (hehe – Mor). Vi glæder os allerede til August, når vi alle er færdige med alt det rejseri 😀 <3 mussekys fra Faster Emil og Faster Nanna

 • Reply
  Frederikke
  3. juli 2017 at 17:56

  Det skønne sommerhus I bor i i Sverige, har I lejet det og i givet fald, hvor henne? Det ser nemlig alt for skønt ud ☀️☀️

 • Reply
  Camilla Christine
  5. juli 2017 at 17:35

  åh hvor lyder det dejligt. Jeg ville sådan ønske at jeg også skulle ud og rejse. <3.Kram herfra og god tur

 • Reply
  Monica
  7. juli 2017 at 8:57

  Tillykke med fødselsdagen! Håber det bliver en fantastisk dag!

 • Reply
  Laura Andersen
  10. juli 2017 at 7:38

  Jeg skal holde sommerferie med min dejlige mand!

  Først skal vi på roadtrip i Sverige i blot et par dage eller 5. Vi er afsted så længe som vi orker, sover i bilen, bader i søer eller i svømmehalle!

  Så skal vi, når vi kommer hjem nyde den danske sommer, og i slutningen af måneden skal vi til Rom i 8 dage. Min første rigtige ferie i 5 år! Jeg glæder mig så meget!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.