Kom med på fisketur - videodagbog – Lise og Michael
Michaels verden

Kom med på fisketur – videodagbog

Vi nyder vores lange ferie. Der bliver slappet af, solbadet og… Fisket, selvfølgelig!

Lises far er kæmpe fiske-entuisiast, og grunden til hendes forældre har lejlighed i Kroatien er nok størst af alt, at man kan big-game-fiske. Det vil sige fiske efter de helt store fisk som tun,sværfisk, hajer – you name it. Jeg, Michael, har i år været med ude 4-5 gange, og vi har fanget lidt af hvert i år. Man sejler som regel ud tidligt morgen. Vi snakker før solen går op, og så kommer man hjem når solen går ned. (Det er også ligmed 100% sikkerhed for solbrændthed) I år har været et godt fiskeår. Jeg har selv fået en tun på 30-40 kg og en haj på 2 meter. Og en hulens masse småfisk.

Med hjælp fra Jonas ( Lises svoger) er der her en lille videodagbog fra vores tur på havet forleden. Vi tog denne gang afsted i 24 timer og vi fangede lidt af hvert. Lises far var med, Lises bror Laust og svoger, Jonas. Og mig. Størst blev Jonas’ tun på 50kg. Selvfølgelig fanget og sluppet løs igen. Tunene er fredet, så de skal sættes ud.

Kig med i videoen for at få et ferie-fiske-kick. Og husk at kigge med til sidst, hvor Jonas får bid.

Hvis du selv drømmer om en fiskeferie eller mpske du kender nogen, der gør, så er Kroatien perfekt til formålet! Landet er så smukt, der er rige muligheder for kombineret børne-fiske-ferie og det er faltisk også det billigste sted i Europa at Biggamefiske.

Læs mere om Kroatien i det her indlæg og det her. Og skriv endelig, hvis I har spørgsmål. Så er jeg sikker på vi, eller Lises forældre kan svare. 😉

img_7779 img_7788 img_7789 img_7790 img_7791

// Michael

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.