Vi er tilbage!!! Og sådan går det os.. – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Vi er tilbage!!! Og sådan går det os..

collage-61
Vi er tilbage!!! Yes! Totalt på toppen efter en alt for god og ALT for tiltrængt ferie! 

Der har været meget stille her på  bloggen. Ja faktisk så stille at vores sidevisninger er gået helt i bund. Sådan går det jo og vi har vidst haft brug for en pause. Men vi er så klar til at komme på banen igen og give jer en masse spændende læsning her på bloggen. Er I friske på det? Hope so!

Sidst vi var aktive på bloggen, der gik det ikke ligefrem SUPER godt. Vi var rimelig pressede, trætte af at  arbejde og havde alt for meget at se til. Tilbage i  Maj skrev jeg blogindlægget om den stresset mor, jeg følte jeg var.  Der kom så meget feedback på det, både her på de sociale medier og i den virkelig verden. Lidt grænseoverskridende, da det jo sådan set er et lidt følsomt punkt. Jeg skrev efterfølgende dette blogindlæg, hvor jeg fortalte jer, hvad vi helt præcis gjorde for at komme af med stressen. Der kom meget mere struktur på vores hverdag, og Michael og jeg fik aftalt hvem, der gjorde hvad, så jeg kunne have mere fokus på Villy.

Nu, efter 4 ugers ferie (ja, vi er godt nok priviligerede! Men nu siger vores konto også KÆMPE MINUS!) skal vi i gang igen. Og denne gang glæder vi os. Jeg skal stadig have mit fokus på Villy og min barsel. Men jeg har også tænkt mig at bruge en del krudt her på bloggis. Så længe det er sjovt og ikke end sur pligt. Jeg håber på at kunne give jer en masse kreative og personlige indlæg. Hvad kunne I godt tænke jer, sådan mere specifikt? Er det DIY’s, beretninger, fortællinger om os, indretning? Michael har al sit fokus på virksomheden. Det betyder at han nu vil bruge endnu mere krudt på at lede efter fine loppefund og sælge dem til jer. Desuden vil han også være klar til diverse ompolstrings – og fletteopgaver. Skriv en mail til liseogmichael@outlook.dk hvis du har en forespørgsel på et eller andet.

Og så ved jeg flere tænker: Hvordan går det så med Villy? Det går faktisk rigtig godt! Før ferien forsøgte vi at trappe ud af hans medicin mor refluks. Han var begyndt at spise lidt og det virkede som det rette tidspunkt. Men efter nogle uger kom refluksen igen. Og den var mindst lige så ond som sidst. Det betød søvnløse nætter i Sverige, en ked-af-det-baby som spændte op og nægtede mad. Heldigvis havde vi medicinen med, og vi opstartede så igen. Nu er han på sin normale dosis igen, og det fortsætter vi lige med lidt endnu. Vi skal have fat i lægen, og hørt hvordan og hvorledes. Med medicinen er han dejlig, glad, smilende og bare en rigtig dejlig prop. Han har rundet de 10 kg.. Hahah. Han er så dejlig tyk. Vi forsøger at trappe ud af natamningerne, for det har han vidst snart ikke behov for mere.

Nåå ja, nu er vi så også begyndt på Villys værelse. Vi vil rigtig gerne have ham derind snart. Når han ligger ved siden af os i bedside cribben, så vågner han bare lidt oftere og er sværere at få til at sove (uden mælk). Vi håber det bliver nemmere når han kommer ind til sig selv. Har I nogle erfarringer med det? Vi skal selvfølgelig nok opdatere når værelset står klar! OG så ved jeg nogle af jer tænker “Er I egentligt stadig glade for huset?”, for det spørgsmål kommer altid obligatorisk når vi snakker med folk. Og ja, det er vi. Her er så skønt, og vi er så glade for det fælleskab der er på vores vej. Man spørger altid ind til hinanden, passer hinandens huse og har det bare generelt rigtig godt sammen. Så nej, vi har ikke planer om at flytte herfra.

Som I kunne læse, så har vi det bare rigtig godt. Og vi glæder os til at dele vores liv med jer igen!

// Kh. Lise (og Michael på sidelinjen)

Læs også

8 Kommentarer

 • Reply
  Christine Emilie
  2. august 2017 at 19:07

  Det kan være, at I allerede ved det, men tænkte at jeg alligevel lige ville give mit tip videre. Osteopater kan hjælpe med refluks 🙂

  • Reply
   Lise og Michael
   2. august 2017 at 19:14

   Tak for tippet! Har hørt det et par gange, og nu må vi snart gøre noget ved det 🙂 Det er et forsøg værd!

 • Reply
  Anna
  2. august 2017 at 19:31

  Så dig i Rema i går 😀
  Hvor er I søde, og hvor er du tynd og flot! Hvordan bliver jeg ligeså tynd? 🙂 😉

 • Reply
  Camilla
  2. august 2017 at 20:16

  Hej med jer,

  Vores datter har også refluks og har nu været på Nexium (og Movicol pga forstoppelse fra Nexium) fra hun var 6 uger gammel (er 8 mdr idag). Jeg skriver blot for at fortælle, at der er en gruppe op Facebook der hedder “Forældre med refluksbørn” hvor der bliver delt rigtig mange tips og erfaringer – og trøstende ord når man har brug for det. Jeg synes ihvertfald det er rart at være i en gruppe med forældre i samme situation, så blot et fif herfra 😊

 • Reply
  Tine
  2. august 2017 at 21:24

  Hej lise 🙂
  Tak for en dejlig blog og ikke mindst en skøn insta profil 👌🏽 Elsker at følge jeres lille familie.
  Har selv en skøn dreng på snart 8 måneder (hvor blev tiden af?!🙈) og han kom på eget værelse da han var 7 måneder. Han vågnede altid, når vi gik i seng, og der var altid et par amninger(hyggesuttede bare) i løbet af natten. Prøvede et par gange at flytte ham – men så ramte vi lige en omgang forkølelse med lidt feber så efter en uge, hvor vi rendte inde ved ham konstant, flyttede vi ham tilbage til os 🙃🙃 men nu er han på eget værelse og det går så godt 🙏🏼 Han sover igennem fra 20-06.30 🙏🏼🙏🏼Han får dog to flasker (en kl. 24 og en kl. 07) ammede egentlig- men efter er par bisser som bed og blod på body om natten måtte jeg overgive mig til flasken…. men mærk efter -som du jo gør og ja.. prøv jer frem 🙂
  Mange hilsner Tine

 • Reply
  M
  3. august 2017 at 9:03

  Jeg kunne godt tænke mig DIYs på bloggen. Dem er I gode til at lave 🙂

 • Reply
  lillelyngs blog
  3. august 2017 at 17:38

  I er simpelthen sådan en fin og kær familie! Hvor er det dejligt at det går jer godt
  Mht. interesser, er jeg selv elle vild med DIY, men alt der kommer fra jer, har som regel interesse hos mig😅
  Glæder mig til at se lille (skønne,dejlige,søde) Villys værelse, når det en dag står klar.
  nouw.com/lillelyng

 • Reply
  Monica
  3. august 2017 at 19:54

  Hurraaaaa! I er tilbage!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.