Kære dagbog - no. 1 – Lise og Michael
Lises verden

Kære dagbog – no. 1

collage2

Hej med Jer.

Jeg har været i gang med at rydde op i de gamle sager, og jeg har samlet alle mine dagbøger sammen. Jeg har skrevet dagbog i mange år. Både i hverdag og på rejser. I dag skriver jeg ikke lige så meget dagbog, da jeg jo kommer ud med min fortællinger og oplevelser her på bloggen og via instagram. Det er da egentligt en skam, for hold nu op hvor er det sjovt at læse! Jeg vil også bede alle jeg kender – det er både familie og venner – om at lade være med at læse med. Det er simpelthen for pinligt. Far og mor, i læser ikke med fra nu af. Og heller ikke mine svigerforældre eller bedsteforældre, aftale?

Jeg har nemlig tænkt mig at starte en lille serie her på bloggen, der kommer til at hedde (kan i gætte det?) “Kære Dagbog”. Det bliver nok en blanding af hyggeligt, græseoverskridende, sjovt og kikset. Lidt fra rejser, lidt fra Lise-12-år og lidt om nyforelskelse. Jeg håber virkelig ikke at personerne der er impliceret læser med. Jeg ved nemlig ikke rigtig om det kan hænde at blive pinligt…  Jeg tænker det kan være en sjov måde for Jer at lære mig lidt bedre at kende. Haha. Og måske få et indblik i, hvordan jeg har været…

Nå, men det kommer til at foregå sådan, at jeg springer lidt i tid og sted, så I ikke får foræret alle Lise-12-år-guldkorn på en gang. Måske det her kan inspirere jer til at kigge gamle dag/ rejsebøger. Det kunne faktisk være HERREFEDT hvis i hver gang skrev en kommentar fra jeres egne dagbøger. HIT ME!

Nå, lad os komme i gang. Jeg slår op på vilkårlige sider, og jeg skriver alt ORDRET. Mine nutidige kommetarer er i blå. Løbende kommer også lidt gamle fotos. Det bliver sjåw’


Fredag d. 18/1 – 2008 kl. 23.52

OK. Det hele har været noget lort. Efter weekenden med Nn, Lotte & Helene var jeg helt ude ad den fordi de jo svinede mig til! Jeg græd hver aften (stakkels mig) og min mor trøstede mig og sagde at det gik, hun var så sød(for en gang skyld i den alder). til idræt sagde Nn til mig at jeg skulle skride ad helved til (av av den sved!). Jeg løb ud på toilettet og var lige ved at tude. Vi snakkede og kiggede ik på hinaden i ca. 2 uger, men så i går skrev jeg alt og hun tog det så sødt. Lige nu sidder jeg og skriver mæ hende og kigger på hend.

Skolen er rar og familien too. Snakker meget mere med Louise nu, dejligt. <3 skal vaer sammen med hende imorn. Sofie holdte forfest sjovt 🙂 Men de er gået i jumfruane gaden nu.

Nå vi ses. Nu vil jeg læse lidt og så sove. Natnat. ILU IHU ILM IMU (Ja, jeg ved ikke lige hvad der sket for det sidste?)

Nanna og Lotte er i dag stadig mine bedste veninder, og vi havde en del pigedramaer, men hvem har ikke det i begyndelsen af teenagerårene? 


 

36111_1493153892063_1330502825_1317788_5317624_n

 


Feriemood & Tanker 3/3 – 2011

(Okay, det her bliver ømt og grænseoverskridende, og en meget nyforelsket Lise… Hahah. Fuck it, i får det hele!) 

Han tager mig med til et sted, hvor døre åbne og i slutningen vil vi altid fortryde de ting, vi ikke fik sagt og gjort. Jeg hsker voresførste kys og hvordan jeg ikke ville lade ham gå. For det binder os sammen ogtager og til stedet, hvor alt andet er som vind. Forsvinger så hurtigtg som sekunderne går. Han får mig til at glemme. Glemme frygten. (Hahaha, lol. Husker det ikke. Tænker det må være en sangtekst, jeg har oversat mens jeg har lyttet. Hahah.)

Jeg vil bare ligge på hans bryst og mærke hans hjertebanken. Så i stedet for at ødelægge det hele, vil jeg forsøge at elske hans vejrtrækning. Jeg er ikke gået ind i forelskese – jeg er faldet i forelskelse – jeg er faldet for ham. Utroligt hvordan han kan påvirke mig. han kan læse mig som en lukket bog (wth,  der har jeg vidst misforstået noget… lukket bog. Haha) og jeg kan læse ham ligeså vel. Slut. 

Jeg må have været mega forelsket. Haha. Det er jo ren volayk. Jeg mødte Michael da jeg var 16, og overstående er skrevet på en ferie UDEN ham.


 

dsc_4998

 


Mandag d. 12/4 – 2010

Hej dagbog. Idag er jeg syg 🙁

Jeg har lagt mig ud i solen. Det er mega varmt. Jeg får solen i øjnene. “Er du ensom” spiller i mine ører. (Hahaha, sjovt. Total medina-fan). Nej det er jeg ikke.

Mads skrev i nat , at han har fået følelser for mig… Det er jo ikke muligt eftersom vi kun har mødt hinanden et par gange og desuden har jeg jo Christoffer. BTW. blev jeg nødt til at aflyse aftalen med ham i dag fordi jeg jo er syg, Men i morgen skal jeg så hjem til ham i stedet. Forresten så er jeg lidt sur på Nanna fordi hun har sagt hemmeligheden om Rune til Amanda. Øv.

Troede jeg kunne stole på hende :s

Hmmf… Måske skal jeg ikke snakke om det med hende. Vil gerne høre hvorfor hun har sagt det videre… Det kan hun hverfald ikke være bekendt.

Nok om det….

Far er stadig arbejdsløs. Håber snart han finder et job.

Lise

Igen, Nanna og jeg er stadig bedste veninder. Og hun er den bedste tante for Villy. Har tilgivet hende for det med at sladre… 😉 Min far fik også nyt arbejde, hvor han stadig er i dag. Han er smed med sidder på tegnestue.


 

dsc_4981

Det var nok Kære Dagbog for denne gang. Jeg har mange bøger liggende, og hvis i er klar på flere sjove Lise-anekdoter, historier og digte, så skriv en kommentar her nedenunder. Jeg lover at der kommer masser af saftige historier næste gang. OG! Så huske at tage et kig I jeres egne dagbøger. Det er altså sjovt! // Nutids-Lise

Læs også

9 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  11. august 2017 at 7:29

  🙂 sjovt. Har ikke selv skrevet dagbog. Kun de 6 mdr. jeg var ung pige i huset (aug 99 til jan 00) – måske jeg skulle prøve at finde den frem 🙂

 • Reply
  Marie
  11. august 2017 at 9:42

  Hvor er det her underholdende! Haha – glæder mig til at følge med😉

 • Reply
  Line
  11. august 2017 at 9:55

  Flere dagbogsoplæsninger! det er sjovt at høre om!

 • Reply
  Rebecca
  11. august 2017 at 10:08

  Det var så sjovt at læse! Mere af det, tak 👏🏻

 • Reply
  Cirkeline
  11. august 2017 at 10:14

  Det er fantastisk!
  Nu er jeg “kun” 20 år, men ligger inde med dagbøger helt fra da jeg lærte at skrive. Selvom det kan være lidt tåkrummende at gå igennem de dybe dybe dybe tanker, jeg gjorde mig som 12 årig, er det alligevel lidt smukt at tænke tilbage på alt det, man så som værende VERDENS UNDERGANG! Husker tydeligt et par sider, jeg skrev, om min bedste ven, som var helt vildt forelsket i mig – det resulterede i, at han spurgte, om vi skulle være kærester. Jeg havde absolut ingen følelser for ham, men fordi jeg ikke ville gøre ham ked af det, satte jeg er kryds i “ja feltet” i hans fine kærestebrev. I min dagbog fyldte jeg to sider med, hvor forfærdelig min fremtid nu ville være! Jeg var SIKKER på, at vi nu skulle giftes og han skulle være far til mine børn; hvilket han da på ingen måde var kvalificeret til.
  Ak ja. Et par måneder efter gjorde han det forbi, fordi han var faldet for Amanda, der allerede var ved at få bryster. Træls.

  Vi er stadig bedste venner.

  Ungdommen er hammer skrøbelig, skør og smuk! 🙂

  Mere af det, tak!

 • Reply
  Dania
  11. august 2017 at 10:21

  Hahahahah skriv mer!!! Detta är kul art läsa!! 😂😂🙏🏼🙏🏼

 • Reply
  Anne Sofie
  11. august 2017 at 12:20

  Juhuuuuu! Det er så sjovt at læse! Mere af det

 • Reply
  Safiyah
  11. august 2017 at 13:34

  Hej Lise , hehe hvor genialt. Kunne være sjovt at læse med fra hvor dig og Michael lige er blevet kærester , for ligesom følge med fra start 😬 Har heller aldrig skrevet dagbog så desværre

 • Reply
  Nanna K
  11. august 2017 at 22:32

  Vil gerne se Michaels video-dagbog herinde også, haha! <3 Derudover: du må aldrig rigtigt skride ad helveds til – så bliver jeg meget ked af det :(<3

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.