TRE TO EN START! - Lidt om vores nye TV-program – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

TRE TO EN START! – Lidt om vores nye TV-program

_lhl7384

Vi har det jo skidegodt altså! Tak for jeres søde modtagelse af indlægget omkring vores rejse den anden dag. Det er bare alt for spændende! I dag er der fem uger til afgang, og det er så mærkeligt! Mest af alt fordi der virkelig sker meget omkring os lige pt, så det føles bare som om der er meget længere tid til. Vi skal jo lave hele vores TV-program inden vi skal afsted.

Vi har skidetravlt Og på instagram modtager vi ny og næ – både på @liseogmichaelsalg og min isntagram – beskeder fra søde følgere, der påpeger at vi ser ud til at have meget at se til. Og det har de ganske nok ret i! Vi har de seneste uger knoklet på castet til vores program. Det vil sige vi har siddet inde på Metronome(produktionsselskabet) og planlagt dit og dat med hele holdet bag. Vi har også fået lidt tips, tricks og vejledning i den nye rolle, vi skal træde ind i. For nu skal vi jo være værter. Det er meget nyt og specielt for os, men det bliver også enormt spændende! Vi skal kunne “bære programmet”, som vi så fint har fået at vide. Det lyder af meget, men vi er også meget påpasselige med ikke at påtage os en eller anden kikset og påtaget rolle, som slet ikke passer til os. Men det skal nu nok gå det hele. Vi skal jo bare ud og møde en masse nye spændende mennesker, og lave noget godt TV. Ja, og hvem ved hvad det ellers vil føre med sig? (Pssssttt.. Drømmen er at blive børnevært, så jeg, Lise, er fresh, hvis du kender noget!! Hehe) Men heldigvis er det bare megamega sjovt det hele! Så selvom vi næsten ‘arbejder’ alle døgnets timer(eller i hvertfald tænker på det 24/7), så forsøger vi stadig at slappe af i det og ikke blive for presset. Fordelen ved vores arbejde er nemlig, at vi har hinanden. Og Villy. Han følger jo også trofast med.

Det er selvfølgelig tophemmeligt. Vi begynder at filme vores program henover den næste måned, og det er jo tophemmeligt. Eller sådan da. I ved, de fleste TV-produktioner(eller måske faktisk alle) er man jo nødt til at holde lidt hemmelig. Dels fordi modtager skal overraskes – og dels fordi der jo skal være noget spændende for jer at se, når engang det sendes. Pt. satser vi på det kommer i TV’et til foråret. Så I må vente med at se, hvad præcist det er vi brygger på! Jeg kan sige så meget at I får lov at se os i fuld sving i rigtig nybygger-stemning – måske endda med et par energidriks i hånden. Haha. Og selvfølgelig flotte indretninger og geniale løsninger! Det bliver en fest! (måske får den gamle dame i huset også lov at komme med…. Vi får se…)

Villy får masser af moster-tid. I kunne måske tænke: “Jamen hvad med Villy når I har så travlt?”. Vi kan forsikre jer for, at han har det ganske godt. Når vi er afsted, så charmer han alle på TV-holdet , og så er han så megaheldig at hans moster er blevet ansat som ‘nanny’. De får kvalitetstid for alle pengene. Jeg har hørt en fugl synge om, at der allerede er planlagt svømmehalsturer og lidt af hvert. Det bliver så godt for dem begge! Og dejligt for fisen at have sin moster UDEN sine fætre.

Er I trofaste følgere af TV-programmet til den tid? Hvad håber I på at se? Fjolle-scener, DIY’s og energidriks??? Vi håber I glæder jer, for vi har lagt MANGE kræfter i!

// Lise (og Michael, selvfølgelig. Og lidt Villy)

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Susanne Hammer
  30. august 2017 at 20:34

  Jeg glæder mig VILDT til at se jer på TV igen. Og til at se en masse billeder fra rejsen 👍😍❤️❤️❤️

 • Reply
  Tina
  30. august 2017 at 20:44

  VÆRTER…….. har jo sagt der før, Lise. Det er du skabt til 👍 glæder mig vildt til at se resultatet af Jeres anstrengelser ❤

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.