10 dage til afgang: ny opdatering! – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

10 dage til afgang: ny opdatering!

img_7663

Jeg er omtrent lige så glad som den søde mand, jeg mødte i Guatemala. I fredags satte vi nemlig et kæmpe flueben ved en af  de megastore ting, vi skulle gennemføre inden afgang til Nicaragua. Vi blev nemlig færdig med optagelserne til vores eget TV-program. Det er ret vildt! Jeg må fortælle nærmere om det, når jeg får grønt lys. Pt. er alt jo sådan lidt hemmeligt. Har skrevet et par indlæg om det her og her. Nå… Nu til sagen!! 10 dage til afgang… Det går jo absurd stærkt! Det er faktisk lige om ganske lidt. Så sidder vi nemlig i flyveren på vej til 90% luftfugtighed, jungle og kulturforskelle.

En del spørger til hvad der er vi skal og det kan i læse mere om lige her. Kort fortalt skal vi rejse med hjælp fra Danish Volunteers, som jeg før har rejst til Guatemala med(læs om den tur her og her). Vi har fået lidt nyt info, som jeg vil dele med jer:

 1. Vi skal bo hos den sødeste familie med hele tre børn. Unger på 2, 4 og 6 år. Det bliver så fedt at lege med en masse søde unger, og jeg har hørt at familien er super gæstfri og man bliver en del af familien, så snart man træder ind i hjemmet.
 2. Vi har modtaget en heeel masse kluns, som vi tager med til ungerne vi skal møde.
 3. Vi skal arbejde på en landsbysskole med børn fra meget fattige familier. Arbejdsløsheden er (meget) høj, og de fleste lever af at samle brænde, som de sælger videre. På skolen får de mad med hjem til familien hver dag. Det er måske især disse børn, vi påtænker at give jeres fine tøj til.
 4. Vi venter lige pt i spænding på vores nye klapvogn. Vi har købt en BabyZen YoYo som kan klappes sammen og tages med overalt. Den bliver så god i mellemlandingerne – man må nemlig have den med som håndbagage.

Og som sædvanligt.. Et par spørgsmål til jer:

 • Vi mangler en god rygsæk, som kan få for håndbagage. Den skal kunne rumme en del, gerne være praktisk (evt. vandtæt), have flere rum – ja, og god at gå med når vi skal på turer. Har I nogle forslag??? 
 • Og og og… Hvad skal vi have med i håndbagagen til Villy? Det er jo en meget lang rejse.

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Bettina
  24. september 2017 at 9:47

  Jeg synes det er SÅ sejt at I følger jeres drømme! Vi er også selv i gang med at spare op til vores drøm og tager afsted i et år fra maj næste år 😁 Glæder mig til at følge jeres eventyr.

  Bettina / http://www.webreakaway.dk

 • Reply
  Mille
  24. september 2017 at 11:40

  Medmindre den skal være mega fin osv. saa har spejder sport nogle lækre tasker. de er vandtætte. og sidder godt.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  24. september 2017 at 17:08

  Det kan kun blive spændende – jeg har desværre hverken tips eller noget, men et “go’ tur” kan I få 😀 Håber I får en fed oplevelse.

  – A

 • Reply
  Maya
  25. september 2017 at 6:26

  Vil anbefale at gå en tur i spejder sport og spørger til råds der, der er jo et hav af udvalg og det gavner jer bedst:)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.