Kære dagbog – no. 2 – Lise og Michael
Lises verden

Kære dagbog – no. 2

collage2

Velkommen tilbage. Jeg tænker det nu igen er tid til at komme lidt ind under huden på mig, Lise. Jeg læser nemlig atter op fra min dagbog, og jeg prøver at være så ærlig som overhovedet muligt. Jeg prøver at smide alt op – måske med navneforandringer, måske ikke. Det får vi at se. Det kommer an på hvor grænseoverskridende det er. Haha. Har du ikke læst første udgave, så kan du gøre det her. Jeg vil også bede alle jeg kender – det er både familie og venner – om at lade være med at læse med. Det er simpelthen for pinligt. Far og mor, I læser ikke med fra nu af. Og heller ikke mine svigerforældre eller bedsteforældre, aftale?

Nå, men det kommer til at foregå sådan, at jeg springer lidt i tid og sted, så I ikke får foræret alle Lise-12-år-guldkorn på en gang. Måske det her kan inspirere jer til at kigge gamle dag/ rejsebøger. Det kunne faktisk være HERREFEDT hvis i hver gang skrev en kommentar fra jeres egne dagbøger. HIT ME! Nå, lad os komme i gang. Jeg slår op på vilkårlige sider, og jeg skriver alt ORDRET. Mine nutidige kommetarer er i blå. Løbende kommer også lidt gamle fotos. Det bliver sjåw’. Og hey: noget nyt er at jeg viser nogle af beretningerne præcis som de er skrevet. Kan simpelthen ikke genskabe dem på ny.

62937_1502251248655_6922769_n


Mandag d. 3/12-2007

Kl: Tror den er ca. 21-22 /; ANER IK’ (‘8

I dag har været en rigtig hygge dag! :] Altså, jeg startede til fysik med Lotte, hygge! (: Vi fjollede meqa meqet. :b Regnpyttevand!! HahA. Men får at du ved det så var Nanna ikke i skole i dag. Jeg gik med Agnete hele dagen! Hun er så sød & sjov (: Efter skole var “MiG & AgNete” på mad&mokka hvor der var nogle mega sjove “tjøbenhavnere”! (: Hehe. Efter vi havde spist en stor tallerken Natcos (ja, det er et ret svært ord!) + en mini muffin & en flaske vand gik vi over til biblioteket og lånte playstation 2 spil og læste højt i en bog om 2 børn, som blev kærester. Nå så tog jeg bussen hjem og spillede PS2. Ja, så lavede jeg ellers kun det almindelige ting. Spiste, så/ser TV, fjoller med familien osv. 

Det var alt for i dag. Knus Lise ! <3

Hov: Jeg tror godt jeg ka’ li’ Kasper! <3  Drømte om ham! (:

På det her tidspunkt gik jeg i 7. klasse, var bedsteveninder med Nanna, og ved at finde ud af at man også kunne have mere end kun 1 veninde. Jeg har altid haft nemmest ved kun at knytte mig til en, og det var svært for mig at have flere veninder på en gang. Kasper var en af de populære drenge, og ja – vi var nok allesammen lidt vilde med ham. Var da også kærester med ham i en kort periode. Måske et par uger. Haha.


D. 10 / 4 – 200(?)

img_9077

Det her har nok været omkring 8.-9. klasse. Haha. Jeg elsker det der med “pyt jeg har jo også Christoffer”. Det var sgu så nemt dengang! Og ja, jeg kyssede sgu til højre og venstre før Michael. 


Torsdag d. 16/7-2015

Kære dagbog. Sikken dag! Igen… Er helt udkørt. Vi sov til kl. 6 hvor internettet bombarderede vores mobiler. Vi så TV inden vi kl. 8 gik til morgenmad. Den var lige så dårlig som det første hotel. Kedelig mælkemorgenmad og helt lyst toastbrød. Vi startede med at køre ned på Pismo Beach. Her kunne vi for 5 dollars få lov at køre helt nede på stranden langs vandet. Der var mage campere. Efter det begav vi os øst på. DVi havde cirka 5 timers kørsel til Barstow. Vores første stop blev på toppen af et bjerg i mega øde. Vi købte snacks og en lille energidrik. Jeg kunne næsten ikke tåle det. Fik den vildeste ud-af-kroppet-følelse (wild life) Mens vi kørte så M og jeg ‘En chance til’ på ipadden. Vi kom forbi tornadoer og så fatamogana i horisonten. Frokost blev spist på en tank. Burittos der ku’ varmes i microovnen. Os på farten igen. En halv time før anokomst fik Lene øje på et skilt, hvor der stod “Antiques”. Vi lavede straks en u-vending og kørte til det fineste sted. Først en lille antikvitetsbutik med gamle skilte osv. Herefter en 2-4 kæmpe garager fyldt fra top til tå med gamle emaljeskilte, amerikanerbiler, tanke, gasstationer og jeg ved ikke hvad. Alle var helt betagede og overraskede over synet. Ejeren var sød og genert. Han fortalte at han so-far havde samlet i fyrre år. Vildt, ikke? Vi fandt også nogle fotografier, som viste sig at J+L og K+L havde set i Sverige sidste sommer. Sammentræf. 

Efter lang tids kig ville vi frem til Barstow. 40 grader – bankevarmt – så vi ville hjem til poolen! Som det første hoppede vi i poolen. Kl 19 kørte vi ud og spiste take-away. Fastfood. IGEN. Min  mave er meget oppustet  i disse dage! 🙂 Sidst en gang indkøb og hjem i putkassen. Pyyyh for en dag!

Nu godnat! – Lise (Billede fra det sted, jeg beskriver:)

img_0285

Michaels familie har hvertandet år givet os en tur til USA, og vi er virkelig priviligerede derved! Vi har været i Florida to gange og en gang i Californien. Vi har altid rigtig meget på programmet når vi rejser med Michaels familie, og det er virkelig spændende og skønt! Som man kan læse i min berretning her, så har jeg en anelse svært ved at nå og fordøje alle indtrykkende. Ikke desto mindre har det været dejlige ferier alligevel! Næste år venter endnu en tur til Cali – denne gang med et lidt andet tempo da vi jo har 2 x bebser nu. Hvad er I mest til? Dase eller oplevelser? Jeg er klart til en kombi!

 


 

Søndag d. 11/4- 2010

Det her er en klassiker! Og derfor får i den sort på hvidt – helt original! Og ja, jeg ved så ikke lige hvad der sker for den her opdatering… Men så var min dagbog da opdateret.

img_9079

Det var nok Kære Dagbog for denne gang. Jeg har mange bøger liggende, og hvis i er klar på flere sjove Lise-anekdoter, historier og digte, så skriv en kommentar her nedenunder. Jeg lover at der kommer masser af saftige historier næste gang. Jeg holder lidt igen på dem, i håb om at jeg er modig nok til at vise jer dem. OG! Så huske at tage et kig I jeres egne dagbøger. Det er altså sjovt! // Nutids-Lise

 

 

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Benedikte
  28. september 2017 at 18:28

  Jeg elsker virkelig du tør dette! Syntes det super sjovt!! Er så klar på flere 😃👍🏽

 • Reply
  Camilla
  29. september 2017 at 7:25

  Så sjovt at læse. Jeg har ikke selv skrevet dagbog. Kun 6 mdr i 1999 da jeg lige var flyttet hjemmefra og var ung pige i huset. Og så nogle enkelte rejsedagbøger 🙂

 • Reply
  Charlotte
  29. september 2017 at 7:36

  Flere ! Måske også er indlæg alla : Gode råd til og skrive dagbog og dette har jeg fået ud af og skrive dagbog 🙂

 • Reply
  Lene
  15. oktober 2017 at 7:17

  Pisse fedt! Vil så gerne have meget mere 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.