FUCK det er snart jul og min røv sveder – Lise og Michael
Lises verden

FUCK det er snart jul og min røv sveder

collage-3

For at flygte lidt væk fra sygdom og dårligdom, har jeg sat mig på en café, for at lave ønskelister. Det er jul om lidt, Villy har fødselsdag, Michael har fødselsdag i Februar. Det er den tid på året, hvor vores familier begynder at spørge. Nå, men jeg er totalt idéforladt ifht. ønsker. Vi mangler jo ikke noget. Og jeg er også total dårlig til det med julegaver. Kommer altid til at købe tingene inden jul. SHAME ON YOU, LISE!. Det resulterer som regel i lettere irriterede familiemedlemmer. Plus det er total surrealistisk at sidde i 35 grader, med sveden løbende ned af ryggen og så tænke på at I der hjemme så småt begynder at forberede adventslys, julekalender og alt det. DET ER SKØRT!

Men helt ærligt – hjælp mig lige her:

Hvad skal jeg ønske mig? Hvad ved jeg IKKE at jeg mangler? HIT ME!

I kender mig snart bedre end jeg kender mig selv. Haha. Ja, og så spurgte jeg på instagram tidligere, om i kendte til en fin flyverdragt, fordi jeg måske kunne ønske mig sådan en. Jeg fik 56 beskeder på en halv time, og så slettede jeg billedet i min story, fordi folk skrev det samme. Og sorry! Jeg bedte selv om det. Tak for svar! Det var nice. Jeg havde set den ene før, men ikke den anden. Det, flest nævnte var disse to:

skaermbillede-2017-11-08-kl-13-31-59skaermbillede-2017-11-08-kl-13-35-48

Global Funk og Sara Storms udgave af flyverdragt til voksne. (PIS, det er ikke engang reklame! Shit jeg er dårlig blogger! Kan ikke finde noget link der giver mig affiliate. Nå, fuck it! Jeg overlever nok! Og det var så lidt for den gratis reklame) Kender I andre, så smid et link herunder!

Det var vidst alt for nu! Nu vil hjem og pleje min trætte krop med en god velfortjent lur! Husk lige at stikke mig en 4-5 gode råd til julegaveønsker i kommentarfeltet! // Lis

Læs også

3 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.