Dagens klassiske vintageoutfit – Lise og Michael
Lises verden

Dagens klassiske vintageoutfit

Hej! Så har jeg snydt min trætte krop, hoppet i et dejligt klassisk vintage outfit, smurt lidt make-up i smasken, og for første gang i lang tid, føler jeg mig frisk og lækker.

Og, ja, så poserede jeg foran mit kamera. Mens Villy sov. Det var ganske hyggeligt. Jeg har en mission om at bruge mit vintagetøj meget mere. Jeg har til vane at vælge det samme sorte kedelige tøj hver morgen, bare fordi det er nemt. Men nu vil jeg altså udfordrer mig selv. Jeg bliver nok nødt til at skulle på genbrugsjagt her i julen, så jeg kan forny mit klædeskab med lækre nye vintagefund.

img_0604

img_0606

I dag har jeg et meget klassisk og fint sæt på.

Nederdelen er en fin sag fra Nicaragua. Jeg fandt den på markedet til 1 krone. Ja, 1 krone! Den måtte med hjem! Skjorten har jeg fundet på vores alle sammens yndlings Hello Vintage-marked. Skud ud til Louise, der er kvinden bag. Her finder man altid det lækreste kluns!

Mit hår er sat op på en ret enkel måde. Jeg har sideskilning,og den side med mest hår, har jeg givet en snoning bagud til knolden. For at holde på knolden, har jeg en lille donut i. Det gør, at knolden holder bedre. Jeg hader at skulle gå og lave den om 117 gange på en dag. Det er jeg nogenlunde fri for med en donut. Jeg elsker at have håret væk fra ansigtet, og oftest ender jeg med en høj hestehale. En gang i mellem tror jeg det er så fint med lidt afveksling. Som eksempelvis en lav knold med rul’!

Hvis du ikke er heldig på genbrugsjagten, så kan du måske kigge efter et sæt her. Jeg har hjulpet dig lidt på vej vha. nogle links(som jeg skal gøre opmærksom på er reklame, da det er affiliate):

 • En blå skjorte kan du finde her
 • En nederdel i blå nuancer her
 • Strømpebukser her 

Det var alt for i dag! Tak fordi du hoppede ind og læste med. Kunne du tænke dig flere outfit-indlæg, så kommenter lige! Jeg har ikke gjort det ofte, men sjovt er det! Og i spørger jo altid ind til mit tøj, så jeg tænkte det kunne være en idé!

// Lise

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Line
  11. december 2017 at 11:39

  Hvor ser du godt ud Lise! Ville elske hvis der kom flere outfitpost. Jeg går selv ret meget i genbrug og er vild med dit outfit 👏🏼👏🏼

 • Reply
  Rikke
  11. december 2017 at 11:59

  Ja tak til flere outfits! Jeg ville elske inspiration, har også selv så meget fint vintage, men føler mig tit lidt udklædt.

 • Reply
  A
  11. december 2017 at 12:54

  Det er så hyggeligt med sådan nogle indlæg her 🙂

 • Reply
  Marie
  11. december 2017 at 19:35

  Det er så fedt med indlæg som dette! Det kunne måde give mig modet til at komme lidt mere i alt mit vintage tøj når jeg er færdig med denne graviditet. 😉🖒

 • Reply
  Sandra
  12. december 2017 at 13:01

  Meget gerne, er selv den kedelige i sort, som engang i mellem tør hoppe i lidt farve, så vil elske lidt inspiration 👍🏼👍🏼

 • Reply
  Pernille
  19. december 2017 at 13:56

  Mega lækkert sæt😍
  Men nu så jeg tilfældigvis billedet i baggrunden 😄 ved i hvem der har lavet det? Leder efter noget lidt i stil med det 😁

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.