Mit nye vintage outfit - bliver det for vildt? – Lise og Michael
Lises verden

Mit nye vintage outfit – bliver det for vildt?

Hey folks! Jeg fik så meget feedback på mit outfit indlæg med vintage outfittet her. Det var virkelig nice at I tog så godt i mod det! På Instagram har jeg i dag taget jer lidt med på indkøb, og et af de bedste køb, var det outfit jeg straks efter at være kommet hjem, er hoppet i.

img_0692 img_0690

Tjek det lige ud! Det er total barbie-baby-farvet. Jeg føler virkelig her jeg har fundet min indre 90’er barbie frem. “Barbie-Lise, den nye, som du bare må eje!”. Lad os gøre det til en ting. Haha.

Ej, hvad synes I? Bliver det for kitsch? Jeg føler mig rimelig godt tilfreds, så jeg tror det bliver et af yndlingssættene.

De coole leggins fandt jeg i en biks hos Kirrpu i Hillerød. De kostede 22 kroner. Jeg lyver ikke. Jeg fik også et par i en fed turkis farve. Dem må i se senere! Sweateren har jeg købt i Røde Kors i Hørsholm. Den var lidt dyrere, men ikke mere end 50 kroner. Så det var jo faktisk ganske okay!  Hvad jeg ellers gik og fandt, kan du tjekke ud i min instastory. Ellers skal jeg nok dele nogle outfits, hvor det nye kommer i spil.

Jeg har lige et spørgsmål…. Vasker I af princip genbrugstøjet inden I tager det på? Ja… I kan prøve og gætte om jeg gør det? Haha.

Som I måske kan fornemme, så virker min antibiotika, og jeg føler mig SÅ bedre! Det er fedt! Håber I nyder juledagene. // Kh. Lise

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Nille
  13. december 2017 at 18:08

  Hej Lise,
  Vildt fedt at du tager os lidt med på genbrugsjagten. Jeg er mega fan af outfittet!
  Jeg vasker ikke nødvendigvis mit genbrugstøj. Det kommer lidt an på lugt og fornemmelse. 👍🏼😉

 • Reply
  Janni
  13. december 2017 at 18:08

  Rigtig fin til dig, ikke lige mig, men beundre din tøjstil og genbrug. Alt tøj jeg køber vaskes inden bruge – har noget med dufte/lugte og syns nyt tøj lugter (farve,butik osv)

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.