Sådan har vi det + dagens vinteroutfit – Lise og Michael
Lises verden

Sådan har vi det + dagens vinteroutfit

Hvordan har vi det?

Vi er jo hjemme, og det har vi så småt forstået. EN-TO-TRE-SLAM og så var vi syge. Alle mand. En uge af december der blev slettet. Og så denne uge, hvor man skulle catche up med forskellige udskudte projekter og aftaler inden julen. Med et bedre helbred. Eller ja, det endte jo med at Villy også fik den samme lungebetændelse som mig. Så han har også fået antibiotika, og det går fremad! Jeg har det bedre! Meget bedre. Jeg føler mig helt frisk igen. Men Michael fik feber i går, og fiser i dag rundt og arbejder med feber. Han har nogle opgaver der bare skal være færdige, inden vi onsdag smutter på jule”ferie” i Jylland. Så ja, vi må have fat i en doktor-mand, for mon ikke den gode farmand også har fået den smitsomme lugnebetændelse. Det tænker jeg. Men når det er sagt – så er vi dælme lettede over at vi ‘kun’ har revet lungebetændelse til os. Jeg har nemlig ikke tuberkulose, og det er bare skønherligt! En uges tid mere, og så er jeg sikker på vi alle mand er på toppen, så vi kan fejre vores første jul som en rigtig familie sammen!

Nu til dagens outfit.

For I har nemlig taget super godt i mod mine outfit-indlæg her på bloggen. Så der kommer et til. Jeg skal gøre jeg opmærksom på at alle links indeholder reklame – det er bare en del af reglementet! Men ellers, så tag godt i mod de her billeder. Synes selv de blev total pæne, hvis jeg skal være ærlig! Jeg kan ikke finde det nøjagtige tøj, da det er lang tid siden jeg har købt det, men jeg har fundet nogle forslag, som du kan tjekke ud via linksene.

img_0782 img_0780

 • Den blå jakke kan jeg ikke huske hvor er købt, men et par forslag til flotte blå jakker kommer her og her
 • Den blå strik er fra genbrug, så gå på jagt der! Eller tjek de her fire ud: herherher og her. Er især vild med den sidste!
 • Den blomstrede kjole har jeg købt sidste vinter her, men jeg tror ikke man kan købe den længere. Et alternativ kunne være denne.
 • Mine støvler har jeg fået i fødselsdagsgave af Sofie. De er fra Bianco.
 • Mit hår er for nice, synes jeg selv! Kunne I tænke jer en DIY på den faktisk ret nemme opsætning?

 

Tak fordi I kiggede med! Hvordan har I det egentligt? Klar til jul? // Lise

 

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  17. december 2017 at 11:43

  Du er smuk Lise! Hvordan har du sat dit hår så fint?? 🙂

 • Reply
  Linna
  17. december 2017 at 11:47

  Skøn blog post. Jeg er ikke særlig god til at få gjort noget ved mit hår, så en DIY på din flotte opsætning ville være et hit hos mig! Jeg må også indrømme vi her hos os ikke helt er nået så langt i juleforberedelserne, som jeg havde håbet. Men der er nu hyggeligt pyntet op et par steder i huset. God søndag til jer.

 • Reply
  Karina
  17. december 2017 at 12:54

  Så dejligt, at det helbredsmæssigt går fremad (krydser fingre for, at lægen hurtigt kan hjælpe Michael af med feber og sygdom, så I alle er friske). 🙂

  Vil virkelig gerne vide, hvordan håret er sat – så ja tak til en diy. Er så dårlig til at sætte mit eget hår, at man skulle tro, jeg aldrig havde haft langt hår… Jeg kan bare ikke finde ud af andet end en lav hestehale eller en fletning lavet ud fra en lav hestehale – og så løst hår. Jeg har haft langt hår det meste af mig liv.

 • Reply
  Natalie
  17. december 2017 at 13:19

  Hvordan laver du den frisure 💇 😍🙆‍♀️🙅‍♀️💁‍♀️🙇‍♀️🙋‍♀️

 • Reply
  Maiken
  17. december 2017 at 15:31

  Ja tak til hår-guide 👏🏻

 • Reply
  Cilie
  17. december 2017 at 16:44

  Ja tak til håropsætnings-guide!! ❤️

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.