Vi tegner nyt hus! – Lise og Michael
Michaels verden

Vi tegner nyt hus!

skaermbillede-2018-01-16-kl-13-38-53

Herhjemme er der kommet en ny hobby. Det er nok mest min(Michael). At tegne drømmehuse. Det bliver der brugt enormt meget tid på. En dag skal vi flytte. Måske om 4, 5, 8 eller 10 år. Det er uvist, og kan fremtiden kun vise os. Vi ved det ikke, og det kan jo også være livet tager en eller anden drejning, så vi kun har lyst til at bo her. Hvem ved? Vi låser os ikke fast på noget, og forsøger bare at nyde livet hvor vi nu er. Men drømme, det er der altid plads til!

Vi har fra dag et tænkt det som det helt perfekte “starter”-hus. Vi har alt hvad vi har behov for lige pt. Men på længere sigt kunne man nemt forestille sig at ønsker og drømme ændre sig. På stående fod, er der en stor og væsentlig ting, der gør, at vi tror vi ikke altid skal bo her. En garage. Som mekaniker og gør-det-selv-typer er det godt nok noget der savnes dagligt!

I et fremtidigt hus SKAL SKAL SKAL der være en garage til Ruth. Og et lille værksted til mig. En anden ting, som skal være der, er lækkert lysindfaldt.  Når jeg tegner hus, tager jeg udgangspunkt i funkis-stilen, gerne med masser af små og store detaljer, som for eksempel et hus bygget op om en solhave, hvor man kan se hele vejen rundt i huset. Herudover lægger jeg enormt meget vægt på lyset i huset, både fra ovenlys og vinduer. Vi er så glade for vores ovenlysvinduer og store vinduespartier her i Nybyggerhuset, og på mine huse, er der også fokus på netop lysindfald. Der skal også være store terrassedøre med glas, så der rigtig kan komme lys ind. Jeg vil om muligt kun bygge i FSC-certificerede træ og genbrugsmaterialer, det er i vores ånd! En anden drøm er at huset er omgivet af lækker natur! Gerne på landet.

Jeg har rigtig mange idéer og det er ret så sjovt. Nogle gange svært at få ned i et tegneprogram. Men oppe i mit hoved blomstrer ideerne. Lise sammenligner det lidt med hendes Sims-tider. Ja, det kan måske godt minde lidt om det.

Om det fremtidige hus bliver et nybyggeri med egne tanker og drømme, eller om vi finder et eller andet fantastisk arkitekttegnet hus og renoverer, det ved vi stadig ikke. Hvor i landet, er også uvist. Men drømmene er der, og det er om ikke andet det allervigtigste!!!

I kan se flere af mine rå hus-skitser her:skaermbillede-2018-01-16-kl-13-38-23 skaermbillede-2018-01-16-kl-14-09-29skaermbillede-2018-01-16-kl-13-37-59skaermbillede-2018-01-16-kl-14-11-50

Hvilket kunne I bedst lide? Og hvad har I af boligdrømme?

// Michael ( og lise )

 

Læs også

16 Kommentarer

 • Reply
  Line
  16. januar 2018 at 14:23

  Elsker det øverste over teksten. Minder om operahuset i Sydney!

  • Reply
   Ida
   16. januar 2018 at 17:29

   Jeg er vild med den hobby og dyrker det også meget selv!! Selv tegner jeg tineyhouse og drømmene vælter ind!! Jeg er vild med alle dine tegninger. De er så flotte

 • Reply
  Emily
  16. januar 2018 at 15:09

  De er for vilde de modeller. Min kæreste og jeg går også selv med en “lille” drøm om, selv at designe vores kommende “hobbit” hus en dag. Vi er begge vilde med Fantasy og besøgte Hobbiton i New Zealand sidste år. Så et lækkert rundt hus er lige os 🙂
  God dag!

 • Reply
  Charlotte
  16. januar 2018 at 15:33

  Er vild med det øverste og nederste hus.
  Flotte tegninger/skitser!
  Jeg er helt enig i, at det er vigtigt, at have ønsker og drømme. Forhåbentligt får I opfyldt jeres ønske om drømmehuset i fremtiden 🙂

 • Reply
  Susanne
  16. januar 2018 at 15:41

  Drømme er godt – så længe man også husket at leve i nuet og være taknemmelig for det man har 🙂 Min mand og jeg har tegnet og bygget to huset – det seneste for blot 2 år siden og jeg tegnet ALTID på næste hus 🙂 Det er nogle flotte og meget anderledes huse du tegner! Hvilket program bruger du?

 • Reply
  Manja Stockmarr
  16. januar 2018 at 16:01

  Jeg synes det sidste med stolperne er det fedest

 • Reply
  Pia
  16. januar 2018 at 16:08

  Det første i toppen og den sidste😍😍👌

 • Reply
  Lærke
  16. januar 2018 at 16:38

  Jeg kan bedst lide det øverste, over teksten 👍 mine boligdrømmen er et nybygget hus i Biersted. Det skal være i et plan, massere lys, det skal være åbent, soveafdeling med soveværelse og 5 børneværelser, arbejdsværelse (dagplejer) pyhha😅 så hvis du keder dig?!? 😅 haha

 • Reply
  Ellen
  16. januar 2018 at 16:56

  Sikke nogle skønne huse!! Må man spørge hvilket program du bruger?

 • Reply
  Ida
  16. januar 2018 at 17:28

  Jeg er vild med den hobby og dyrker det også meget selv!! Selv tegner jeg tineyhouse og drømmene vælter ind!! Jeg er vild med alle dine tegninger. De er så flotte

 • Reply
  Anne
  16. januar 2018 at 19:34

  Hej Michael
  Jeg går selv og små tegner for tiden – i håbet om at det en dag kan blive en realitet. Hvilket program bruge du?
  Anne

 • Reply
  Jens
  16. januar 2018 at 20:43

  Wow… Flotte tegninger.. Og ja, der er noget fascinerende ved at tegne sit eget hus:-) Stolpehuset får min stemme!

 • Reply
  Else Marie
  16. januar 2018 at 22:30

  Det er mega flot, den kunne jeg godt tænke mig 😊

 • Reply
  Pernille
  17. januar 2018 at 7:49

  Wow, et multitalent 😀 jeg syntes huset på det første billede er helt vildt lækkert og kunne sagtens se min famile og jeg bo der 😍

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.