Familieforøgelse - hvordan er det gået – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Familieforøgelse – hvordan er det gået

27265625_10215144844398284_1376535264_o

Så er de første par dage med Walkiria gået, men tingene er stadig så nye og forandret, at hverdagen ikke helt har meldt sig endnu. For den skulle jo gerne vende tilbage. Hverdagen. Det er jo ikke bare et par dage, Walkiria besøger os. Nej, hun skal være i 2,5 måned. Det er lang tid for en 18 årig pige, som aldrig har været væk fra sin mor og søskende. Langt væk samtidigt. Men hun tager det indtil videre så fint!

Og vi hygger os! Vi kommer til at lære hinanden så godt at kende, og det synes jeg er vanvittigt fedt. Synes det er spændende at høre om hendes liv og tilværelse i Nicaragua.

Hun fortalte mig i går at det var så anderledes at være her. Der hjemme står de op klokken 5-6. Så skal deres ‘hus’ ordnes. Gulvene er stampet jord, og for det ikke bliver for tørt, skal de tre gange om dagen hælde vand på og stampe. Og så kalder madlavningen. Bålstedet skal tændes op og der skal laves ris, frijoles og hvad der ellers spises. Tænk en gang en forandring hun kommer til her! Hun har sovet længe, hun har slænget sig på sofaen og hun har set serier på netflix! Det er så nice at se! Derudober har hun også brugt masser af tid med Villy og jeg skal virkelig gøre hende opmærksom på at hun ikke behøver at rydde op eller ikke behøver at “arbejde”. Det er jo ikke derfor hun er her!

Men dermed ikke sagt det ikke er dejligt hun hjælper. Det er det! Hun har aldrig set en opvaskemaskine, og hendes øjne da hun så den var så sjove! “What the fuck”. Jeg har vist hende hvordan man starter den, og i går da jeg havde været i bad, havde hun startet den med tre tallerkner i. Haha.. Ja, det skal hun nok få lært! Sagde ikke noget til det.

Hendes rejse herhen gik over alt forventning. Det var super nemt for hende. Der var kun lidt i Panama, men derudover kom hun bare lige direkte gennem. Vi havde lavet et ‘anbefalingsbrev’, som hjalp hende rigtig godt igennem! I dag skal vi ind til Nørrebro, hvor Tine, som vi mødte i Nicaragua, skal være sammen med hende et par timer. Hun skal træne lidt engelsk med hende. Tror det bliver godt med det input, og måske det bliver fast en gang om ugen eller sådan noget!

Tak fordi I spørger ind til hende på Instagram! Det er så hjertevarmt! Så hermed en update. Alt går rigtig godt! <3 // Kh Lise

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Karina Leonora
  27. januar 2018 at 8:49

  Hvad skal der ske med pigen efter de 2,5 måneder. ..Skal hun hjem igen ????

  • Reply
   Lise og Michael
   29. januar 2018 at 11:23

   Som det ser ud nu, så hjem igen 🙂 Hvis hun får lyst til at blive, skal hun nok søge efter en aupair-familie, med vores hjælp altså.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.