Villys nye værelse er SÅ klar! – Lise og Michael
DIY Indretning Lises verden Michaels verden

Villys nye værelse er SÅ klar!

Så er det endelig tid til at løfte sløret for det der børneværelse, vi har knoklet på. Jeg er vild med det..

Okay, det der værelse der, som altid har været tiltænkt som et kommede børneværelse til fremtidens børn, det har efterhånden set ud på mange forskellige måder. Det har været gæsteværelse, Nanna og Emils værelse, min lillebrors værelse, TV-stue og endda værksted. Nu har det ændret kulør nok en gang, for nu står det endelig klar som et ganske fantastisk børneværelse.

Idéen til Villys værelse kom faktisk af at jeg bare var SÅ SKIDE træt af manglende opbevaringsplads. Vi har aldrig fået lavet nogle smarte løsninger til eksempelvis støvsugeren, de ekstra vinterjakker, babygrej i overskud osv. Det har altid bare fået lov til at  blive proppet ind i et rum for at rode. Det skulle være slut, og til at starte med ledte jeg på DBA efter et flot skab. Jeg faldt over de smukkeste gamle låger, som kunne hentes for 500 kroner. Og så måtte jeg ellers i gang med at tegne.

teaser

Jeg tænkte til at starte med, at det kun skulle være et indbygget skab. Så tænkte jeg lidt åbent reolsystem og lidt af hvert. Men fordi Villys værelse ikke har mange ledige vægge til en seng, så kom jeg på at bygge det hele sammen i én. Ideerne blev delt med Michael, og han fangede den fra start. Vi tog en torsdag aften hele familien på tur i Silvan, hvor han købte alle byggematerialerne – plus opbevaringskasser i plast(NB: tilbud lige nu 4 stk – 200 kroner), som skal indebære alt vores roderi. Det er tid til systemer i vores hverdag! Du kan scrolle helt ned og se end indkøbsliste med de ting, vi købte i Silvan.

Dem som har børn, ved at det kan tage så fandens pokkers lang tid at gøre sådan et projekt færdigt. Før i tiden kunne vi snildt nå det på en weekend, så det troede vi også denne gang. Haha. Vi blev klogere! Det tog nok cirka to uger for os at blive helt færdige.

collagep1230047

Det færdige resultat er blevet så fint. Sengehulen er enormt hyggelig. Der er faktisk rimelig meget plads derinde. Når man først har fået smøget sin lange krop ind i hulen, kan man faktisk nemt sidde oprejst derinde. Vi læser mange bøger derinde i løbet af dagen. Er ret glad for hvordan vi fik lavet tremmer. Vi har genbrugt de gamle tremmer fra Villys bedside crib, og der er så boret huller, så hele tremmesystemet kan sænkes og hejsen. Er det ikke bare smart? Så kan mor og far også kravle ind uden at skulle være slangemennesker. Anden etagens hems indbyder også bare til hyggelige stunder. Sidst vi havde besøg af Anker og Frode, legede de alle tre der oppe i lang tid. De var ikke til at få med ned igen. En ekstra bonus er at fætrene kan sove sammen derinde. Ja, og når der en gang kommer endnu et barn, så kan de to kommende søskende dele værelse. Til den tid med Villy oven på og med lillesøster/bror nedenunder! Så hyggeligt.

efter-2-2

Da vi købte skabslågerne på DBA, fulgte en slags bagbeklædning med. Det er en tynd plade af teaktræs finer. Michael fik fikset et rigtig flot og lavt legebord til værelset. Det passede lige med en rest krydsfinér, som han skar til. Bænken er en gammel sag vi lavede i Nybyggerne ud af et skateboard – i kan finde en ældre video her. Flyvemaskinehylden er også hjemmesnedkeri og den er derselvfølgelig også lavet en guide til her.

Selve skabene kan bare indeholde helt utroligt meget. Mere end man lige regner med! Alle de store vinterfrakker, rengørringsmidler(højt oppe+med låg så ungerne ikke kan få fat i det), støvsuger, Villys ekstra legetøj, de praktiske kasser til opbevaring og endda min fine gamle barnevogn, som står vinteropmagasineret. Det er så sindssygt dejligt og jeg tror det giver os meget mere overskud at få tingene gemt væk!

Nåååå ja, vigtigst af alt, så lavede vi en hyggelig video af hele seancen, og den + en lidt mere grundig forklaring på hvordan, du selv kan bygge indbygningskabet med sengehule og hems, kan du finde på DBA Guide, lige her.

Hvad synes I om resultatet?

Tak fordi i læste med <3 // Lise og Michael – og Villy.

 

 


ESKTRA SILVAN INFO:

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Ditte
  31. januar 2018 at 15:38

  Ej hvor er det bare blevet fint! 😍 Så sejt at Michael bare lige kan bygge det. Jeg elsker de gamle skabslåger og hvor er det blæret med lyset i skabet 😉👌🏻👌🏻

 • Reply
  Anne
  31. januar 2018 at 16:11

  Hvor er i dygtige og kreative. Jeg er vild med forvandlingen og den seng må være alle børns drøm. Sikke en hule. Jeg er igang med min søns. Han manglede opbevaring og det sidste “baby” skulle ud. Han er 5. Det er et spændende projekt- men indtil videre har det taget mig 3 uger😀

 • Reply
  Pernille Lago Henriksen
  31. januar 2018 at 16:42

  I er for seje!! Det er vildt fedt i har så god barnlig sans! Forstår mig ret, i ser det i børnehøjde og hvad der er mest praktisk for Villy! 💫💪🏼🏆💥🙆🏼‍♀️👏🏻🌈🌟 Mega sejt værelse, jeg ville gerne være 1 år og bor der 😜

 • Reply
  Anne Hundborg
  31. januar 2018 at 21:46

  Shit hvor er det bare ufattelig ufatteligt fedt fundet på. Ta’ patent på det!:)) ej er helt solgt i det, heldige Villy, i er for seje😃

 • Reply
  Eline Tychsen
  31. januar 2018 at 22:03

  Shit jeg elsker det! Vores 2 drenge deler værelse lige nu – hvilket er SÅ hyggeligt – men vi mangler plads og vil gerne have dem til at sove i køjeseng, men synes det er så kedeligt og fylder – Men det her er jo genialt og pænt 😀 Tak for inspirationen!

 • Reply
  Charlotte
  13. februar 2018 at 21:49

  SÅ FLOT!!! Og wow en af mine største drømme er sådan et indbygget skab dér med lige præcis sådan nogle låger! Min farmor og farfar har lovet mig alle deres sådanne låger når de engang flytter ud af deres hus (så håber jeg bare ikke at den nye ejer så VIL beholde de låger, puha det ville være så træls😱). Men er sådan et indbygget skab svært at lave? Kan i lave en beskrivelse af hvad i har gjort? Det er så vildt flot det hele altså men speciel skabet og sengen/hulen 😍

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.