Søstrene Vandborg går i krig! – Lise og Michael
Lises verden Livsstil

Søstrene Vandborg går i krig!

collage-13

Det er fandeme nu det skal være! Sofie er færdig med sit job og jeg går hjemme med Villy. Nu skal vi have gang i det nye lille firma, som pr dags dato endda har fået sit eget CVR-nummer. Hurra! Søstrene Vandborg er nu officielt i gang! Vi har kørt instagramsiden på “hobbybasis/som “sidegesjæft” indtil nu, men nu bliver det for alvor et rigtigt job! Sofies arbejdsadresse er nemlig nu hver eneste dag her i Nybyggerhuset. På længere sigt får vi måske udvidet vores værksted med en særlig afdeling til Søstrene Vandborg . Det må tiden vise, men indtil vi lige kommer ordentligt i gang, så får vi nu selskab af Sofie alle ugens hverdage.

Og hvad skal vi så lave?

Ja, det giver måske ikke sig selv, hvis man ikke lige har fulgt med på instagramsiden. MEN, vi udvider simpelthen hele vores genbrugsverden med masser af lækre vintage tøj-fund. Sofie og jeg har været på jagt, og nu har vi et lager der bare sige SPAR-TO! Vi vil nok også have et par indkøbsdage ind i mellem hvor vi skal på jagt i alle de gode genner'(læs:genbrugsbutikker på nordjysk).

Det vil altså sige opkøb af lækkert genbrugstøj og videresalg til jer!  Det lyder meget simpelt. Det er det i princippet også, men vi bruger altså enormt meget tid på at finde det helt lækre og de helt gode fund. Ind i mellem ryger det nok også i egen garderobe, men der skal jo også være nogle fordele ved det!

Sofie vil indtil Villys institutionsstart være bossen, og hun bruger helt klart mest tid på projektet. Jeg skal stadig være hjemmegående og lave alverdens spændende og udfordrende ting med Villy. Men hvem siger man ikke kan sælge en masse lækker vintagetøj mens Villy sover lur?

Vi håber I vil følge med, du finder os på instagramsiden @sostrenevandborg! Sofies første rigtige arbejdsdag hos Søstrene Vandborg er gået, og du kan allerede nu erhverve dig lækre vintagefund på instagramssiden. Gå amokka!

 

// Lise

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  1. februar 2018 at 19:19

  Det lyder spændene. Dejligt at kunne arbejde sammen med sin søster. Har samme drøm med min lillesøster. Vi mangler bare ideen.
  Kunne i overveje at udvide til brugsgenstande genbrugs fund også?

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  2. februar 2018 at 11:34

  Hvor lyder det bare al’ for hyggeligt; mine søstre er det bedste selskab, og jeg har jo også min blog med den ene af dem – det er så skønt, at have noget at være fælles om (:

  – A

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.