Hvor gjorde vi af Villy under optagelserne? – Lise og Michael
Lises verden Livsstil Michaels verden

Hvor gjorde vi af Villy under optagelserne?

28554591_10215450075548872_608156800_oJeg tænker I garanteret har tænkt overstående, når I har set os knokle rundt som forvirrede galninge i vores nye TV-program Nybyggerne Rykker ud. For ja, vi har ganske rigtigt optaget det mens Villy har været til. Han var faktisk hele 8 måneder gammel, da vi begyndte optagelserne.

Da vi fik tilbudt den her fantastiske mulighed, var der selvfølgelig en praktisk ting, som vi funderede en del over. Hvordan skulle vi klare det med en baby? Og hvordan skulle vi klare det med en baby, der fuldammer? Produktionen var søde og imødekommende. Foreslog at hyre en barnepige og det hele.

Men hvem passede så Villy?

Og så var det jeg kom i tanke om noget… Sofie havde ikke noget job og Frode var startet i vuggestue. Hvorfor ikke spørge hende? Det ville  være luksus for Villy at blive passet af moster. Faktisk tror jeg det er bedre end at blive passet af mor!

Det eneste moster ikke har, som mor har, er mælk i brysterne. Så det problem, måtte vi jo forsøge at løse. Det gik faktisk ret godt. Når vi startede en optagedag var Sofie med på settet. Hun havde ansvaret for Villy og de to hyggede en hel del sammen, Når vi havde korte pauser kunne jeg smutte ind i deltagernes stue/køkken/ish og amme min baby og få et par krammere. Omkring eftermiddagstid ammede jeg af og Sofie kørte hjem med Villy, som havde eftermiddag/aften sammen med fætrene Vandborg. De hyggede sig vidst gevaldigt, og både Michael og jeg var enige om, at det var bedre end at være i de hektiske omgivelser – midt i byggeriet.

28810738_10215513207447130_1044447055_o

Men hvad så med dine babser?

Ja for søren…. De dage, hvor vi kunne køre til/fra optagelseslocation, tog Sofie og Villy som regel hjem omkring 15-16, og vi var måske først hjemme i seng omkring 22-23 (nogle gange senere). Det betød at mine store ammebabser blev godt og grundigt fyldte. Så oven i stress og jag for at blive færdige, måtte jeg også udpumpe mælk flere gange i løbet af dagen, for overhovedet at kunne være til! Heldigt jeg har så meget erfaring med brystbetændelse (læs her), så jeg kender min krop godt nok, til hvornår der skal gøres noget! Men, det var altså slet IKKE sundt for mine bryster og min krop, men nogle gange vil man bare så gerne noget, at man godt kan gradbøje ens helbred og sundhed en liiiille smule. Men lad mig sige det som det er: hvis vi skal lave en sæson 2 (HÅBER!) så skal vi ABSOLUT ikke have en ammebaby – eller baby i det hele taget! Det var sjovt, men vi skal også passe på os selv og hinanden, min krop har haft det hårdt i år, så hvis/når vi gør det igen, skal det være uden en baby, der også kræver mælk og energi!

28811042_10215513207287126_1502786673_o

Fortryder vi det?

Never ever om vi gør! Selvom vi var totalt stressede, havde dage hvor vi ikke så Villy så meget (han havde det heldigvis godt) og søvn var kæmpe mangelvarer, ja, så vil jeg gøre det til en hver tid igen! Ligesom dengang med Nybyggerne. Jeg elsker at arbejde med en TV-produktion og vi havde det bare så sjovt! Det, man ikke ser, er at sammenholdet på sådan en produktion er helt i top – ja, det minder faktisk meget om sådan en efterskole-stemning. Man får også totalt nedtur når det er ovre, fordi man bare savner stemningen og menneskerne. Det er bare et tegn på man har haft det alt for sjovt!

Så ja, vi er så vanvittig glade for at I roser vores nye program, for vi har lagt ALLE kræfter i. Både helbred, familieliv og fritid er indraget, og vi håber simpelthen vi får lov at gøre det igen!!! Vi havde ikke kunne gøre det uden fra megastøtte fra familie (til pasning af Villy og opmuntring til os), et sejt produktionshold, mega seje deltagere og hjælper – og selvfølgelig hinanden. <3

Lige efter det fedeste arbejde med programmet, tog vi to måneder til Nicaragua. Dit var en fantastisk tur og det gav os dejlig ro på igen! Det kan i læse om her. Tak fordi I læste med! Har I spørgsmål, så fyr løs i kommentarfeltet, og vi vil prøve at svare!

//Lise og Michael

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Twitter
  8. marts 2018 at 17:10

  Mange tak, jeg er også vildt glad for den 🙂

 • Reply
  ilovecrete
  15. marts 2018 at 15:38

  Mine still doesnt work with dongle plugged

 • Reply
  Victoria
  18. marts 2018 at 19:39

  Mange tak! ♥

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.